ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Αυτά τα κορίτσια του ζωδιακού κύκλου κάνουν το καλύτερο κρεβάτι

Λοιπόν κυρίες μου, ώρα να εξηγήσουμε στη Σκορπιό, ότι δεν είναι μόνη της.

Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που χωρίς να φωνάζουν ότι είναι πολύ καλές στο κρεβάτι, την παίζουν στα ίσα.

Και το πολύ καλές στο κρεβάτι αναφέρεται σε εκείνες, στη νοοτροπία τους και στο ανοιχτό μυαλό τους, στο ότι χαίρονται να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα και τα ευχαριστιούνται πραγματικά.

Έτσι, κατ επέκτασιν, ναι, κάνουν και τις καρδιές των αντρών να χτυπούν δυνατά, αφού αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο τους: το καλό sεξ.

Ας ξεκινήσουμε με τη Σκορπιό κι ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

Η γυναίκα Σκορπιός είναι υπερσ3ξoυαλική και όχι μόνο στην κρεβατοκάμαρά της. Αρκετές φορές και στο ντύσιμο και στη συμπεριφορά της και στον τρόπο που κινείται στο χώρο ή ποζάρει στις φωτογραφίες. Οι άντρες το εισπράττουν αυτό, όταν όμως πέφτουν μαζί της στο κρεβάτι εκείνη κάνει τον αστερία, απλώνεται στο στρώμα και περιμένει τα πάντα από τον άλλο αφού αυτή έχει απλά εναποθέσει τον υπερσεξοuαλισμό της. Κάπως έτσι λοιπόν, η γυναίκα Σκορπιός είναι μια γυναίκα που θα συγκινήσει ερωτικά έναν άντρα, αλλά όχι, δεν είναι kinky.

Είναι βαθιά παραδοσιακή στο sεξ και το μυαλό της για να ερεθιστεί μπορεί να φτάσει μέχρι τη φαντασίωση του να πάει με δυο άντρες ταυτόχρονα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να την αποθεώνουν διπλά.

Η Τοξότης: Kοιτάξτε, εδώ ξεπερνάτε κάθε προσδοκία, σε βαθμό που μπορεί η απελευθέρωση και οι πειραματισμοί της γυναίκας Τοξότη να σας κάνουν να κοκκινίσετε. Ένα κορίτσι που δε ντρέπεται για το σώμα του και για τις πράξεις του, που του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, που δεν είναι σεμνότυφο και απολαμβάνει το sεξ χωρίς ενοχές και προκαταλήψεις ενώ ενημερώνεται συνεχώς για νέα πράγματα και προτείνει στο σύντροφό της να τα πραγματοποιήσουν.

Η Τοξότης είναι από νεαρή σε ηλικία ώριμη sεξουαλικά και όταν είναι ώριμη πλέον έχει ακόμη την ψυχολογία μιας νεαρής γυναίκας. Με την Τοξότη θα κάνετε το πιο έντονο sεξ της ζωής σας και χωρίς κανένα παραλειπόμενο. Καμμία κρεβατομουρμούρα, καμμία δέσμευση αν δεν το θέλει πραγματικά η ίδια. Μόνο αν είστε πολύ καλός θα τη δείτε να κοιμάται ακόμη δίπλα σας το πρωί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact