ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αισθηματικές προβλέψεις Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ένας/ μία πρώην θα μπορούσε να επανεμφανιστεί καθώς ο Άρης κινείται ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μέχρι τις 27 του μήνα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η επανεμφάνιση θα σας δώσει τη δύναμη και το θάρρος που χρειάζεστε για να αξιολογήσετε με ωριμότητα και λογική τα πράγματα και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή να πείτε τελικά αντίο. Επισήμανση: Σας είναι τώρα πολύ πιο εύκολο να βάλετε τους ανθρώπους στην άμυνα, κατηγορώντας τους για πράγματα που έκαναν ή δεν έκαναν, επειδή απλώς δεν μπορέσατε να διαβάσατε τις προθέσεις τους. Εάν αισθάνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι, να προσπαθήσετε να έχετε αυτοκυριαρχία, αντί να επιτίθεστε. Επίσης, να θυμάστε ότι ο χορός του Ησαΐα είναι μια αμφίδρομη διαδικασία. Εάν κάποιος/α κινείται πιο αργά από ό, τι θέλετε εσείς, μην αφήνετε το άγχος σας να σας κάνει να γίνεστε επιθετικοί ή πιεσμένοι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μέχρι τις 27 του μήνα, θα χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους της σχέσης σας ή μπορεί να εξαναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να βάλετε τη σχέση σας στον πάγο. Προσέξτε, μη «σκοτώσετε» τον αγαπημένο σας με ευγένεια! Και κυρίως μη βιάζεστε και γίνεστε απαιτητικοί αν ο αγαπημένος σας αρνηθεί μία επιθυμία σας, όπως π.χ. εσείς τηλεφωνείτε διαρκώς απλώς και μόνο επειδή δεν μπορείτε να περιμένετε να σας καλέσει. Όταν ο Άρης θα ορθοδρομήσει προς το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να κινούνται προς τα εμπρός καθώς θα καταστήσετε σαφές το σημείο όπου βρίσκεστε ή θα μπορέσετε να επιλύσετε ένα ζήτημα που ήταν αιτία διαμάχης, όπως για παράδειγμα, θα συνεχίσετε μαζί ή όχι;

ΛΕΩΝ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η θεραπεία της ψυχής σας και η αποδοχή κάποιων αρνητικών καταστάσεων του παρελθόντος είναι σημαντικά για να βρείτε την αγάπη. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο να φωτίζει τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος στα παλιά. Η φαντασία σας θα μπορούσε να σας πάει σε κάποιες παλιές αγάπες ή ίσως νιώσετε αλλόκοτα συναισθήματα, σαν να κολυμπάτε σε έναν απέραντο ωκεανό συναισθημάτων. Ίσως μια σκιώδης αγάπη από το παρελθόν σας εμφανιστεί, είτε κυριολεκτικά ή στα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμα και στα όνειρά σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, θα πρέπει να κοιτάξετε αυτό το άτομο βαθιά στα μάτια και τις πληγές που σας άνοιξε, ώστε να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα παλιά συντρίμμια που σας εμποδίζουν να βρείτε την αγάπη. Αυτός ο παλιός πόνος δεν χρειάζεται να είναι εμπόδιο, όχι όταν μπορείτε να τον μεταστρέψετε σε ευλογία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ισχυρά συναισθήματα που ήταν πολύ καλά κρυμμένα στα έγκατα της ψυχής σας έρχονται στην επιφάνεια, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να τα συγκρατήσετε. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και η πανσέληνος η οποία φωτίζει τον απόκρυφο όγδοο οίκο σας δημιουργούν ένα σημαντικό σημείο καμπής στη σχέση σας, κάθε τι που σας ενοχλεί και σας πιέζει τώρα δεν μπορεί να παραμείνει κρυφό. Ίσως αποφασίσετε ότι αυτή η σχέση θα πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο ή ότι πρέπει επιτέλους να συγκατοικήσετε ή ακόμα και να κάνετε ένα μωρό μαζί. Ή, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή φτάνετε στα άκρα, μπορεί να αποφασίσετε να σβήσετε αυτό το άτομο από τη ζωή σας και να χωρίσουν οι δρόμοι σας, αλλά για το καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θα προτιμούσατε να καθίσετε στον καναπέ σας από ό, τι να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και πάτε πίσω στο παρελθόν, προσπαθείτε να βγείτε από ένα γερό ταρακούνημα, νιώθετε μοναξιά. Προσέξτε την τάση σας προς την απαισιοδοξία και την απελπισία. Εάν λειτουργήσετε ανταγωνιστικά και νιώθετε λύπη επειδή νομίζετε ότι οι άλλοι άνθρωποι έχουν ευτυχισμένες σχέσεις, νιώθουν ζωντανοί και ζουν τη ζωή τους, πράγμα το οποίο εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε, η απογοήτευση και η αποθάρρυνση θα μπορούσαν να γίνουν ο χειρότερος εχθρός σας. Μην το αφήσετε να συμβεί! Αντί να συγκρίνετε τη ζωή σας με των άλλων και να απογοητεύεστε, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και έχετε θετικές σκέψεις. Με τη θετική επιρροή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τον σωστό τρόπο σκέψης, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, αναμείνατε να γίνετε ζευγάρι.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θέστε όρια στη σχέση σας! Με την επιρροή της πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τον ανάδρομο Άρη έως τις 27 του μήνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως νιώσετε ότι ο αγαπημένος σας σάς παραμελεί ή ότι δεν είστε ο εαυτός σας. Θα μπορούσατε ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε μιλήσει για τις ανάγκες σας, ειδικά γύρω από αυτό που μπορείτε ή δεν μπορείτε να ανεχτείτε. Με την περιοριστική επιρροή του ανάδρομου Άρη στον Αιγόκερω, ίσως αισθανθείτε απελπισία, ακόμα και κατάθλιψη κάποιες στιγμές ή απλώς νιώθετε εξαντλημένοι. Να θυμάστε ότι ο Άρης θα ορθοδρομήσει προς το τέλος του μήνα, οπότε προσπαθήστε να μην πάρετε στα σοβαρά όλα αυτά τα δύσκολα συναισθήματα. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και τον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εάν περιμένατε μερικές εβδομάδες για να αποφασίσετε αν θα πείτε μεγάλο «ναι» σε κάποιον/α, μην φοβάστε! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η ρομαντική Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σας, φέρνοντας στο προσκήνιο την αισθησιακή και ρομαντική πλευρά σας. Ετοιμαστείτε να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, ειδικά εάν αισθανθήκατε λίγο απογοητευμένοι με την Αφροδίτη στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας τον περασμένο μήνα. Κάνετε το ντεμπούτο σας με μία εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και στάση απέναντι στον έρωτα και τη ζωή. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας συστήσουν κάποιον/α ή βασιστείτε στη δική σας αυτοπεποίθηση και κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Επισήμανση από τον ανάδρομο Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος: Αν σκέπτεστε ότι κάποτε … κάποιος/α σας φίλησε, μετά σας εγκατέλειψε και εσείς αμέσως αρχίσατε να κλαίτε, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι σπαταλάτε σημαντική ενέργεια.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τι γλυκιά που είναι η αγάπη. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η ρομαντική Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σας, και αναζωπυρώνεται το πάθος σας, έχετε αυτοπεποίθηση, είστε όλο θέρμη και έχετε μια λαχτάρα να ζήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας ρομαντικές καλοκαιρινές νύχτες κάτω από τα αστέρια. Είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε περιορίζει την οικειότητα και την αγάπη, και σε αυτό σας βοηθά η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, καθώς έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε και να νικήσετε τις προκλήσεις. Το σύμπαν φέρνει μια εκπληκτική νέα θετική ενέργεια στη ζωή σας και τη σχέση σας. Είστε τολμηροί, παιχνιδιάρικοι και ειλικρινείς, έτοιμοι να δηλώσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας χωρίς να απολογείστε. Τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να εκφραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχετε πιαστεί στα δίχτυα της σαγηνευτικής δύναμης της φαντασίας; Η Αφροδίτη κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος στους Ιχθύς φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, πράγμα το οποίο σας ωθεί σε ψευδαισθήσεις και ονειρικά σενάρια. Ίσως να μην βλέπετε τους ανθρώπους όπως είναι πραγματικά, έτσι αν πιάσετε τον εαυτό σας να εξιδανικεύει κάποιον/α ή έχετε κάποιες αβάσιμες υποψίες δώστε τη δέουσα προσοχή. Ο ανάδρομος Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σάς επισημαίνει: Μακριά από τεχνάσματα, δεν θα λειτουργήσουν. Πιθανές τυχαίες τηλεφωνικές κλήσεις ή συναντήσεις (πηγαίνεις σε αυτό το καφέ κάθε απόγευμα, δεν είχα ιδέα) ή «λάθος» μηνύματα, δεν θα πάνε καλά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Απομακρυνθείτε από τα παλιά. Η ρομαντική Αφροδίτη επισκέπτεται το θολό δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος στους Ιχθύς φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, πράγμα το οποίο σας ωθεί σε αυταπάτες και σύγχυση. Είτε αυτό σημαίνει ότι προσπαθείτε να καθαρίσετε τους ιστούς της αράχνης ή παλιά λείψανα που δεν είχαν απομακρυνθεί, να είστε λογικοί και προσγειωμένοι, διαφορετικά η παλίρροια θα σας πνίξει. Ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε: Αυτό το πρόσωπο σας στηρίζει ή δεν μιλάει στην ψυχή σας; Μη βλέπετε τον κόσμο με ροζ γυαλιά, στηριχτείτε στη δύναμή σας και τη διαίσθησή σας, αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια σημαντική ανακάλυψη. Ίσως χρειαστεί να δείτε αυτό το άτομο σε μερικές διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής, γύρω από τους φίλους σας, στο σπίτι, στα δύσκολα, προτού αποφασίσετε αν αξίζει την εμπιστοσύνη σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact