ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αισθηματικές προβλέψεις Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί να αναζητήσετε τις περιπέτειες και τα ταξίδια, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας αλλά εκείνο που είναι πιο σημαντικό τώρα για σας είναι να καταφέρετε να εναρμονίσετε την φαντασία με την πρακτικότητα, το συναίσθημα με τη λογική. Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και του παρελθόντος, και σας ζητά να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό και αισθητικά ευχάριστο χώρο. Για παράδειγμα, η ακαταστασία του σπιτιού σας και η αποθήκευση αντικειμένων που σας θυμίζουν το ζοφερό παρελθόν, εμποδίζει να κάνετε ένα νέο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε το σπίτι σας το ιερό σας καταφύγιο όπου θα μπορείτε να ηρεμείτε μετά από τις περιπέτειές σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Βγάλτε τη μάσκα, πείτε την αλήθεια, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο νομίζετε. Η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας και σας τονίζει ότι στην πραγματικότητα, ό, τι φοβάστε είναι στη φαντασία σας. Ξεκινήστε με την αποκάλυψη μερικών μυστικών, έτσι θα διαπιστώσετε εάν μπορείτε να εμπιστευθείτε το πρόσωπο που αγαπάτε. Μπορεί κάποιες αρνητικές παρελθούσες καταστάσεις να εξακολουθούν να είναι κρυμμένες στη γωνιά της καρδιάς σας, αλλά έχετε σκεφτεί ότι ίσως έχουν να κάνουν με τη δική σας άρνηση να μείνετε σε μια σχέση; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκφράζοντας τα πιο ρομαντικά και άδολα συναισθήματά σας. Κι αν νιώσετε κάποιες στιγμές χαμένοι στην έρημο, πάτε στη θάλασσα, ακούστε μουσική, αυτό θα απαλύνει την κουρασμένη ψυχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την αξία σας; Σας κυνηγούν τα φαντάσματα του παρελθόντος; Όλα αυτά θα ανήκουν σύντομα στο παρελθόν καθώς ο Άρης γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στις 27 του μήνα στο ζώδιό σας και η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά το δυναμικό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Νιώθετε επιτέλους συναισθηματική ανάκαμψη, είστε πιο γοητευτικοί και σέξι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Αν δεν αισθανθείτε αμέσως ο ώριμος και προσγειωμένος εαυτός σας, μην φοβηθείτε. Ο κόκκινος πλανήτης σας κάνει μια ξαφνική κλήση αφύπνισης, συνειδητοποιώντας ότι είστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ότι κάποιος/α θα είναι ο τυχερός που θα μείνει μαζί σας. Μην περιμένετε όμως η άλλη πλευρά να επικυρώσει την ομορφιά, τη γοητεία και τα ταλέντα σας. Είναι αυτή αυτοπεποίθησή σας που μπορεί να προσελκύσει κάποιον/α που σας αξίζει πραγματικά. Γιατί να μην είστε ο εαυτός σας;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε ότι ο αγαπημένος σας σάς κρύβει κάτι; Παραπαίετε στην ασάφεια και την ομίχλη; Ο ένοχος των απογοητεύσεων σας θα μπορούσε να είναι ένα ασαφές σχέδιο ή η δική σας λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων καθώς ο Άρης μέχρι τις 27 του μήνα θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας και η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Αν θέλετε να μάθετε πού πηγαίνουν τα πράγματα, αλλά δεν μπορείτε να το αποσαφηνίσετε, μη βιάζεστε και περιμένετε. Στις 27 Αυγούστου, ο κόκκινος πλανήτης θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία και θα μπορέσετε και πάλι να συζητήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αν τα καλύτερα σχέδιά σας είχαν ανατραπεί ή τέθηκαν σε αναμονή, με την ορθόδρομη κίνηση του Άρη θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε σαφή βήματα προς ένα απτό σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Τι εμποδίζει την πορεία σας προς τα εμπρός; Μέχρι τις 27 του μήνα ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, πιέζοντάς σας να αποσαφηνίσετε το παρελθόν, να διαβείτε μέσα από την ομίχλη προκειμένου να δώσετε ένα τέλος. Ίσως να αισθάνεστε αβεβαιότητα για το μέλλον ή απλώς έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα ανασφάλειας και ζήλιας που εμποδίζουν τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, πηγαίνετε σε εκείνα τα σκοτεινά μέρη της ψυχής σας που απλά δεν εξυπηρετούν την προσωπική σας εξέλιξη. Ο ένοχος αυτής της καθυστέρησης; (εκτός από τις πλανητικές θέσεις) Είχατε να επεξεργαστείτε πολλά έντονα παλιά συναισθήματα, και ίσως ακόμη και ένα πένθος από μια σχέση που δεν εξελίχθηκε όπως ελπίζατε. Αλλά με την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες μια μεγάλη αγάπη γεννιέται.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε μεγάλα οράματα για τη σχέση σας, επιθυμείτε να διαβείτε μαζί το μονοπάτι της ζωής αλλά με τον ανάδρομο Άρη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 27 του μήνα ίσως χρειαστεί να βάλετε τις ελπίδες σας στον πάγο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη χρονική περίοδο για να προβληματιστείτε για αυτή τη σχέση. Αφήστε το σύμπαν να σας αποσαφηνίσει αν αυτό το άτομο μπορεί να σας εξυψώσει πνευματικά, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να ζητήσετε. Με την ορθόδρομη πορεία του κόκκινου πλανήτη και την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα, ίσως συνειδητοποιώντας ότι έχετε προβάλει ένα αδύνατο ιδεώδες ή ένα όνειρο σε κάποιον/α που δεν θα είναι ποτέ κοντά σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact