ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αισθηματικές προβλέψεις για Ιανουάριο 2019

ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου τα πράγματα θα κινηθούν καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν, αν δείξεις περισσότερη ανεκτικότητα και διάθεση διαλόγου προκειμένου να αμβλυνθούν οι τυχόν εντάσεις που επικρατούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Από τις 7 και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη και θα σε ευνοεί όλα θα πάνε καλά και είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις σε πολλά επίπεδα την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ταίρι στη ζωή σου, θα πρέπει να ανοιχτείς σε γνωριμίες να κάνεις βήματα και να είσαι θετικός σε νέες γνωριμίες, διότι πολύ σύντομα ο έρωτας θα σου χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της καρδιάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα κινηθούν ήσυχα αυτό το διάστημα και με πολύ καλή διάθεση επικοινωνίας με το ταίρι σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά όλα δείχνουν πως βαδίζουν προς το καλύτερο, και απ΄ ότι φαίνεται δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το σύντροφό σου κάποια επόμενα βήματα στη σχέση σας, μια συγκατοίκηση, ή ενδεχομένως την προοπτική της επισημοποίησης της σχέσης σας. Γεγονός που θα σε χαροποιήσει πολύ. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, αλλά έχεις δει τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον ενός προσώπου να εκδηλώνεται πιο έντονα, καλό είναι να δοκιμάσεις μια έξοδο ρομαντική μαζί του και που ξέρεις ίσως βγει κάτι ακόμα πιο καλό απ΄ αυτό που έχεις κατά νου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και απόλαυσε τις ρομαντικές στιγμές που περνάς με το ταίρι σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά αλλά και του Αρη στον Κριό για όλο το μήνα άδειασε το μυαλό σου από υποχρεώσεις και έννοιες και ζήσε κάθε θέλω σου ελεύθερα και χαλαρά. Η ζεστασιά και η τρυφερότητα που νιώθεις με το ταίρι σου, θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση και τον ερωτισμό σου. Εσύ που ακόμα είσαι μόνος, μην αγχώνεσαι γιατί πολύ σύντομα στο εντελώς απρόβλεπτο θα συναντήσεις ένα πολύ ξεχωριστό άτομο που θα σε μαγνητίσει και θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βαδίζουν από το καλό στο καλύτερο, ίσως κιόλας κάποιες προτάσεις για απόδραση από την καθημερινότητα να είναι πηγή αναζωογόνησης τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος, βγες έξω με φίλους, απόλαυσε όμορφες και χαλαρές εξόδους με την παρέα σου, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο μακριά από φοβίες του παρελθόντος και θα δεις ότι πολύ σύντομα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα εμφανιστούν ευκαιρίες για φλερτ που θα σε γοητεύσουν. Καλό είναι να μην κλείνεσαι την περίοδο αυτή στον εαυτό σου, άφησε κάθε δισταγμό στην άκρη κι ένας έρωτας από το άγνωστο θα γίνει η αιτία να ξεκινήσεις ξανά τα όνειρα και η αληθινή αγάπη να εισβάλλει στο κατώφλι της καρδιάς σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact