ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!

Από τον Πέρη Κρητικό/ Περιοδικό TV24

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του 7ημέρου είναι θετικό για όλους και έως την Τετάρτη μπορείτε να κάνετε με ευκολία τις δουλειές και με θετικά αποτελέσματα τις όποιες επαφές σας. Σε αυτά βοηθά και η Αφροδίτη από το Ζυγό. Παρά τις δυσκολίες της, η εβδομάδα δίνει κέρδη και νίκες κάθε μορφής στους γεννημένους 5, 6 Απριλίου, που μετά πολύ καιρό έχουν αιτίες να νιώσουν καλά και να γίνουν περισσότερο αισιόδοξοι. Η δύσκολη κόντρα Ηλιου-Πλούτωνα επηρεάζει το τέλος της εβδομάδας όλους σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, μα περισσότερο εσάς της 1ης Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σε στάση θα μπλοκάρει συνεργασιακά θέματα και το σκληρό τετράγωνο του Ηλιου με τον Πλούτωνα δίνουν μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα, παρόλο που έως την Τετάρτη θα είστε ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Η Αφροδίτη από το Ζυγό θα βοηθήσει επαγγελματικές μα και οικονομικέ σας υποθέσεις. Από την Πέμπτη και μετά η δυσκολία συνεννόησης αλλά και ανταγωνιστικές κόντρες θα σας προβληματίσουν έντονα. Οι γεννημένοι 11/5ου θα βρεθείτε αρκετά στριμωγμένοι κάτω από το βάρος υποχρεώσεων ή διλημμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στο φιλικό σας Ζυγό και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η προσωπική σας ζωή. Αυτή την εβδομάδα εσείς του Μαΐου μπορείτε είτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας είτε αν είστε μόνοι να έχετε μια συναισθηματική ευκαιρία. Γενικά, ακόμα και τα αρνητικά αυτών των ημερών εσάς θα σας βγουν τελικά σε καλό, γι’ αυτό μην αφήσετε να σας ρίξουν ακόμα και τα όποια δύσκολα του Σαββάτου. Η Κυριακή δείχνει να σας αποζημιώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό θα κάνει πιο όμορφο το χώρο σας, είτε επειδή θα κάνετε μικρές ανακαινίσεις είτε εξαιτίας μιας θετικής παρουσίας ενός αγαπημένου ατόμου. Πολλές και μαχητικές πρωτοβουλίες πρέπει να πάρετε στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ εσείς των πρώτων ημερών θα ξανακουβεντιάσετε μια πρόταση ή θα τα ξαναπείτε με ένα άτομο που είχατε χαθεί. Το άσχημο τετράγωνο του Ηλιου με τον Πλούτωνα δίνει οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα στους γεννημένους 3/7ου.

ΛΕΩΝ

Οι γεννημένοι 7 και 8 Αυγούστου θα πάρετε μια βαθιά ανάσα αυτές τις μέρες και την πρώτη γεύση από τα θετικά που θα εξελιχθούν μέχρι την άνοιξη του 2015 στη ζωή σας. Αντίθετα, εσείς της 13ης του Αυγούστου να προσέχετε δουλειά, υγεία και θέματα οικογενειακά, καθώς η εβδομάδα δείχνει δύσκολη για εσάς. Εως και την Τρίτη οι μέρες σάς βοηθούν σε όλα τα θέματα και οι γεννημένοι 3 έως 6/8ου μπορείτε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε σε χώρους που υπάρχει ανταγωνισμός. Το δύσκολο Σάββατο προσέχετε τα λόγια και τις μετακινήσεις σας, ενώ κάποιοι πιθανά να πάρετε ένα δυσάρεστο νέο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσοδα σας φέρνει η Αφροδίτη με το πέρασμά της στο Ζυγό για ένα περίπου μήνα, όπως και ο Ηλιος που είναι στο ζώδιο αυτό από την περασμένη εβδομάδα. Ομως οι μέρες που ακολουθούν δεν είναι για όλους καλές, καθώς δίνουν νευρικότητα και εντάσεις με άτομα του κοντινού χώρου σε εσάς του 2ου 10ημέρου. Ωστόσο, Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι μέρες που βοηθούν περισσότερο τους στόχους σας αλλά και τη διάθεσή σας. Το άσχημο τετράγωνο του Ηλιου με τον Πλούτωνα το Σάββατο θα δώσει αιτίες για απρόβλεπτα έξοδα και γενικά μια τάση να χάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη προσθέτει στη γοητεία των γεννημένων το Σεπτέμβριο κάτι παραπάνω, που θα τους κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς τις μέρες αυτές. Με τη βοήθειά της μπορείτε να καλυτερεύσετε σχέσεις και να δημιουργήσετε νέες αν είστε μόνοι, ενώ το διάστημα βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εικόνα σας. Ομως η εβδομάδα και ιδιαίτερα στα τέλη της γίνεται δύσκολη όχι μόνο για εσάς της 8/10ου, που συνεχίζει η περίοδος των ανατροπών, αλλά και για εσάς της 4/10ου, που σας επηρεάζει αρνητικά το άσχημο τετράγωνο του Ηλιου με τον Πλούτωνα το Σάββατο και θα δώσει αιτίες που μπορούν να σας λυπήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία εβδομάδα μετά τον Ηλιο, περνώντας και η Αφροδίτη στο Ζυγό, θα νιώσετε ότι έχετε λόγους να κλειστείτε στον εαυτό σας, είτε για να προστατευτείτε είτε για να κάνετε μια εσωτερική αναδόμηση βάζοντας σε τάξη συναισθήματα αλλά και προτεραιότητες. Παράλληλα, το διάστημα έχει αρκετό παρασκήνιο και σε ό,τι αφορά μια συνεργασία σας κι εσείς θα είστε και κτητικοί και ίσως υπερβολικά καχύποπτοι. Το δύσκολο Σάββατο αποφύγετε δύσκολες συναντήσεις-συζητήσεις. Η Κυριακή δίνει ευχάριστες στιγμές σε εσάς του Οκτωβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γεννημένοι 7 και 8 Δεκεμβρίου θα έχετε ένα τυχερό 7ήμερο, που μπορεί να σας δώσει μια πρώτη γεύση από τα θετικά που θα εξελιχθούν μέχρι την άνοιξη του 2015 στη ζωή σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας, θα βελτιώσει φιλικές σχέσεις και πιθανά θα γεννήσει και μια νέα φιλία. Εως και την Τρίτη όλα θα πηγαίνουν απροβλημάτιστα, ενώ τόσο ή Πέμπτη όσο και το δύσκολο Σάββατο μπορεί να σας βγάλει έξοδα και κόντρες με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί, καθώς θα αυξήσει τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Από την άλλη, αυτή η θέση μπορεί να βοηθήσει επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια όπως και την τάση σας να κάνετε κάποιες κινήσεις ή και αγορές εντυπωσιασμού. Τετάρτη είναι η πιο καλή μέρα για όλους. Η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για τους γεννημένους 2/1ου, ιδιαίτερα το Σάββατο, που το άσχημο τετράγωνο του Ηλιου με τον Πλούτωνα θα δώσει αιτίες που μπορούν να σας λυπήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο φιλικό σας Ζυγό και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνετε ζεστοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας, να πάρετε χαρές από άτομα που αγαπάτε, να βελτιώσετε προσωπικές σας σχέσεις αλλά και αν είστε μόνοι να έχετε την ευκαιρία για κάτι που έχει τη δύναμη να τραβήξει την προσοχή σας. Ολοι οι γεννημένοι το 1ο 15νθήμερο έχετε καλές στιγμές και ένα ευχάριστο γεγονός, συνάντηση ή μήνυμα, παρόλο που η εβδομάδα αυτή δεν είναι καλή, κυρίως στα τέλη της, που σας επηρεάζει αρνητικά το άσχημο τετράγωνο του Ηλιου με τον Πλούτωνα το Σάββατο και θα δώσει αιτίες που μπορούν να σας λυπήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό, 6 μέρες μετά τον Ηλιο, και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνετε περισσότερο εσωστρεφείς και να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε κανέναν, καθώς θα υπάρχουν αιτίες κάποιοι να έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας σε άτομα που σας περιβάλουν είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή. Οι μέρες για τους πολλούς είναι ουδέτερες και μόνο το δύσκολο Σάββατο, που σας επηρεάζει αρνητικά το άσχημο τετράγωνο του Ηλιου με τον Πλούτωνα, κάποιοι θα έχετε μια έντονη διαφωνία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact