ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για το τριήμερο

Διάβασε τις προβλέψεις από 12/9 έως και 14/9

ΚΡΙΟΣ
Υπάρχουν γερές βάσεις για να πατήσεις πάνω τους και να ξελαφρώσεις από τις πολλές έννοιες που έχεις. Καλό είναι να ασχοληθείς με όλες τις πρακτικές υποθέσεις που έχεις για να σταματήσουν να μπερδεύονται στα πόδια σου κάποια άτομα. Η στάση ενός προσώπου και κυρίως του Ταύρου σε ενοχλεί γιατί σε φλερτάρει έντονα και μετά κάνει πίσω. Μάλλον φοβάται την δέσμευση για αυτό φέρεται με αυτόν τον τρόπο. Από την Κυριακή και μετά θα απελευθερωθούν κάποιες δυνάμεις οι οποίες σε δέσμευαν μέχρι τώρα και θα περάσεις πολύ καλύτερα, αφού θα έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια, εσωτερική και εξωτερική, να κινηθείς και να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία για όλα τα θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εικόνα σου γενικά είναι αρκετά ανεβασμένη. Σήμερα και αύριο θα υπάρχουν ευκαιρίες να βγάλεις περισσότερο την φωνή σου και να ακουστείς. Η διάθεση για δίαιτα και για γυμναστική θα ξεκινήσει από την Κυριακή και θα είναι πιο έντονη από άλλες φορές. Αυτό θα σε καθορίσει ελαφρώς γιατί θα σε βάλει σε τάξη και πρόγραμμα. Ξέρεις πολύ καλά ότι η φύση σου δεν είναι περιπετειώδης αλλά τώρα κάπως θα σπρωχτείς να αρχίσεις την περιπέτεια, χωρίς αυτό να είναι εύκολο για σένα γιατί θα κάνεις κάτι που μπορεί να μην σε εκφράζει απόλυτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις πολλά να κάνεις και τελικά μπορεί να μην κάνεις τίποτε, επειδή σκέφτεσαι συνέχεια και αυτό είναι που σε κουράζει. Λίγη πράξη δεν θα σε βλάψει. Χρειάζεται από την πλευρά σου να πατάς σε καλές βάσεις για να προχωρήσεις και να κάνεις κάτι αξιόλογο. Μετά το κλείσιμο των δυο ημερών θα προτιμήσεις την Κυριακή να δώσεις το παρόν παντού. Ο Άρης που μπαίνει στον άξονά σου θα σε ενεργοποιήσει. Τουλάχιστον αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σε βγάλει από την λήθη και την αδράνεια. Αυτό γενικά θα σε κάνει περισσότερο επιθετικό/η αλλά θα σε ωφελήσει κιόλας. Η γνώση θα είναι το εργαλείο για περαιτέρω κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα έχεις βάλει όλα σε δικά σου κουτάκια και προτιμάς να περνάς καλά παρά να ζορίζεσαι από τους γύρω σου και τις καταστάσεις που κάθε λίγο και λιγάκι προκύπτουν. Οι συναισθηματικές σου σχέσεις θα βελτιωθούν γιατί θα γίνεις ομπρέλα προστασίας για όλους. Χρειάζεσαι πάντως ένα κίνητρο πολύ σοβαρό για να ασχοληθείς με τον Σκορπιό γιατί μερικές φορές είναι τόσο δεσποτικός που σε αναγκάζει να πάρεις γενναίες αποφάσεις. Οι δυνατότητες που έχεις για την Παρασκευή και το Σάββατο σίγουρα θα σε βγάλουν από την αφάνεια. Για σένα το σπίτι σου πάντα είναι το καταφύγιο σου οπότε δεν χρειάζεται να τρέχεις από δω και από κει ή να πηγαίνεις αλλού. Την Κυριακή θα βρεθείς με κόσμο αλλά να φροντίσεις να μην παρασυρθείς και μιλήσεις για άλλα άτομα γιατί μπορεί να πέσεις σε παγίδα ή να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

ΛΕΩΝ
Σκέφτεσαι να ασχοληθείς περισσότερο με υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου είτε σε κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις αλλά σε έχουν πιάσει οι μελαγχολίες σου ή η τσιγκουνιά σου και νιώθεις έντονο περιορισμό. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να νιώθεις κάπως μελαγχολικά. Η στεναχώρια όταν σε κατακλύζει δεν είναι εύκολο να σταματήσει αλλά ευτυχώς οι καταστάσεις θα τελειώσουν γρήγορα και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου πολύ πιο εύκολα από την Κυριακή και μετά. Για αυτό άσε τις σκέψεις και κάνε πράξεις που θα σε βγάλουν από την μονοτονία και την πλήξη. Έχεις μοναδικότητα και αξία και αυτό θα πρέπει να καταλάβεις αυτόν τον καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες να κερδίσεις για αυτό μην αφήνεις να φύγουν ανεκμετάλλευτες, ασχολούμενος/η με ένα θέμα που μπορεί να μην είναι τόσο ύψιστης σημασίας για σένα. Από την Κυριακή και μετά θα σε πιάσει η μανία της γυμναστικής ή της δράσης και με ένα τρόπο κάπως δυναμικό θα ξεφύγεις από διάφορες καταστάσεις που σε πνίγουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ξεκαθαρίσεις τι θέλεις σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτό πιθανόν να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι στην προκειμένη φάση μπορεί να μην είναι και τόσο καθοριστικοί για σένα. Πιθανόν να προτιμήσεις να είσαι με τον εαυτόν σου αλλά και με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί το αμάξι σου να χρειάζεται συντήρηση.

ΖΥΓΟΣ
Η ελευθερία σου μερικές φορές νιώθεις ότι χάνεται, όχι από άλλα πρόσωπα αλλά κυρίως από τον τρόπο που διαχειρίζεσαι όλες σου τις υποθέσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τις φοβίες σου κατά μέρος και να κινηθείς με πίστη και κυρίως με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούν πιθανόν να σε βάζουν να κάνεις πίσω αλλά μην υποκύπτεις σε τέτοιες καταστάσεις. Το μυαλό σου δουλεύει μια χαρά και σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγεις από τα μπλοκαρίσματά σου. Το περπάτημα στην ύπαιθρο ή ακόμα και στην θάλασσα με φίλους θα σε κάνουν να ξεχάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης φτάνει στο τέρμα της διαδρομής του στο ζώδιο σου, οπότε θα κάνεις ένα απολογισμό για το τι έπραξες και που τελικά θέλεις να φτάσεις. Από την Παρασκευή θα σε απασχολήσει περισσότερο με ποιο τρόπο θα προφυλάξεις τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου ακόμα και από κάποιες οικονομικές δυσκολίες που τις βλέπεις να έρχονται. Παρόλο που γκρινιάζεις και αγχώνεσαι στο τέλος σαν οδοστρωτήρας όλα τα καταφέρνεις και τα κάνεις. Από την Κυριακή και μετά χαλαρές συζητήσεις και επιφανειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Διάβασμα και πολύ ενημέρωση θα σου δώσουν την ευκολία να βρεθείς με άτομα που μπορεί άλλες φορές να βαριέσαι ή να μην θέλεις και πολύ να είσαι μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και κυρίως με ένα ακίνητο το οποίο σε απασχολεί. Θέλεις κάπως να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και το μυαλό σου δουλεύει συνέχεια. Μην αφήνεις τα εμπόδια να σου βάζουν φρένο. Το καλό είναι ότι αρχίζεις τη δράση με ένα τρόπο που σου ταιριάζει απόλυτα αφού μπαίνει ο Άρης στο ζώδιό σου και σου δίνει όλες τις δυνατότητες για να βρεις τον αληθινό σου εαυτό. Βέβαια μπορεί να δημιουργηθεί ήδη από την Κυριακή μια κόντρα με ένα Δίδυμο αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Μερικές φορές με αυτόν τον τρόπο λειτουργείς πιο ελεύθερα. Ο Ταύρος έχει παγιοποιηθεί μέσα στην καρδιά σου και μπορεί να τον έχεις βάλει σε μια θέση πολύ ιδανική χωρίς όμως να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω γιατί πιθανόν να φοβάσαι ότι θα χάσεις την ασφάλεια που σου δίνει αυτή η σχέση, ακόμα κι από μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κρατάς τα προσχήματα με κάποιο τρόπο που για σένα είναι πολύ εύκολος. Μια δουλειά που ήταν να γίνει πιθανόν να κλείσει αυτές τις ημέρες. Το να φτιάξεις το πρόσωπό σου και το σώμα σου μπορεί να σε καίει υπερβολικά αλλά επειδή είσαι και πρακτικό άτομο πιθανόν να βρεις λύσεις πολύ φτηνές για να εξυπηρετήσεις τις επιθυμίες σου. Τα ρούχα σου επίσης μπορεί να χρειάζονται ανανέωση κι όλο και κάτι θα αγοράσεις για να νιώσεις καλύτερα. Η υπόθεση ενός σπιτιού μπορεί να είναι κάπως μακρινή αλλά σου αρέσει να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Τουλάχιστον να βάλεις όλη σου την θετική σκέψη για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Οι πολλές κουβέντες δεν σου αρέσουν αλλά μπορεί να μπλέξεις με παρέα Διδύμου και να ξεφύγεις από τα μέτρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις κάποια ενδιαφέροντα για την διακόσμηση του σπιτιού και γενικά για τον χώρο σου και πως θα τον φτιάξεις καλύτερα. Για αυτό αν ψάξεις περισσότερο θα δικαιωθείς για τις επιλογές σου οι οποίες θα έχουν γούστο και φινέτσα. Το στοιχείο του Υδροχόου σου βγαίνει σε όλες τις φάσεις της ζωής σου οπότε κρατάς κάπως τα ηνία της ελευθερίας σου. Το δόσιμο που έχεις απέναντι σε ένα Ταύρο μπορεί να μην είναι αντίστοιχο από την πλευρά του κι ίσως θεωρήσεις τον εαυτό σου κάπως αδικημένο. Από την Κυριακή και μετά θα βρεθείς με άτομα που σου ταιριάζουν και μπορείς να εκφράζεσαι πολύ ελεύθερα αλλά συγκρατήσου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, για να μην παρεκτραπείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχεις κάποιες ανασφάλειες που δεν τις βγάζεις εύκολα στην επιφάνεια για αυτό θα αμφισβητήσεις κάποια άτομα που είναι γύρω σου. Όμως μπορεί να μην το δείξεις γιατί δεν θέλεις να ανοίξεις καινούργια μέτωπα με φασαρίες. Κράτησε τις αποστάσεις, κυρίως από την Κυριακή και μετά γιατί θα βρεθείς με πολύ κόσμο που μπορεί να μιλήσεις κάπως επιπόλαια και πιθανόν να εκτεθείς. Για αυτό άφησε τα κουτσομπολιά και μην βάζεις μέσα στο μυαλό σου κακά πράγματα τα οποία μπορεί να σε κρατάνε μακριά από άτομα που σε αγαπάνε. Πάντως θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο από την Κυριακή και μετά που θα σε κάνει να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Τα ταξίδια δεν θα λείπουν από την ζωή σου και θα ξεκινήσουν οι περιπέτειες που θα σου κάνουν καλό.

Πηγή: www.astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact