ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και άντρες: Ποιοί είναι πιστοί, ποιοί ρομαντικοί και ποιοί προβλέψιμοι…

Ζώδια και άντρες: Ποιοί είναι πιστοί, ποιοί είναι ρομαντικοί και ποιοί προβλέψιμοι…

Κριός ο Απρόβλεπτος: Θα σε αρπάξει από το μαλλί για να σε βάλει κάτω. Και η πλάκα είναι, ότι δεν θα σε ρωτήσει κιόλας!

Ταύρος ο Προβλέψιμος: Σιγά μην αλλάξει όσα έμαθε. Τρελή είσαι? Τα καινούργια πράγματα είναι για εκείνους που δεν μπορούν να σε ικανοποιήσουν στο κρεβάτι…. Ή μήπως όχι?

Δίδυμος: Ο Πιστός. Είπα να πω ένα ανέκδοτο να περάσει η ώρα. Αλλά ήταν πολύ σύντομο, ε? Να πω ένα ακόμα? Είναι και σταθερός… Γελάσαμε πάλι!

Καρκίνος: Το Ηφαίστειο. Βεζούβιος είναι και δεν το κρύβει… Στην κουζίνα. Aλλά και στο κρεβάτι, παρόλο που είναι γνωστός ως «ο αγκαλίτσας», μπορεί να σας εκπλήξει “ηφαιστειακά”.

Λέων: Ο κύριος των προκαταρκτικών. Άμα ξεκινήσει, σου βγάζει το λάδι μέχρι να πάει στο ψητό. Θαυμάζει τόσο πολύ τον ανδρισμό του, που είναι αμαρτία να μην τον… χορτάσεις κι εσύ. Προσκυνώ τη χάρη σας monsieur….

Παρθένος: Ο ρομαντικός. Τυχερή θα είσαι να ακούσεις καμία τρυφερή κουβέντα και να μην απευθύνεται στον… σκύλο του. Μην περιμένεις πολλές γλύκες, εκτός κι αν έχεις φέρει σοκολατάκια. Τι να πω? Ο καθένας όπως μπορεί..

Ζυγός: Ο αναποφάσιστος. Ο άντρας με τις περισσότερες απορίες, που ούτε το google δεν του φτάνει για να τις λύσει. Βάλτον στο κρεβάτι κι οδήγα εσύ, γιατί αλλιώς θα μείνει να απορεί αν πρέπει να σε γδύσει κι από πού να ξεκινήσει…

Σκορπιός: Ο θερμός. Λάθος. Ο άντρας φωτιά και λάβρα. Όταν το σεξ κι ο μάστοράς του σε καλούν σε συνάντηση, να είσαι…. ανοιχτή κι έτοιμη για όλα. Απλά αφέσου στον επαγγελματία…

Τοξότης: Ο περιπετειώδης. Σεξ χωρίς όρια και με τρόπους που ούτε ήξερες ότι υπάρχουν θα σου μάθει ο κύριος, με αφοπλιστική απλότητα, σα να μαθαίνεις ποδήλατο ένα πράγμα. Περί ορέξεως…

Αιγόκερως: Η έκπληξη. Κι όμως το λέει η καρδούλα του και πίσω από το προσωπείο της παγωμάρας, ανακαλύπτεις νέα (σ)εξωτικά μέρη. Αμέεεε…

Υδροχόος. Η επανάληψη. Πες του να σου κάνει ότι κι εχτές και τον έχεις σκοτώσει στην στιγμή. Για να μη σου πω ότι θα είναι και το… τελευταίο πράγμα που θα πεις, πριν κλείσει την πόρτα πίσω του.

Ιχθύς: Ο βάρβαρος. Εάν σου αρέσουν οι άγριες καταστάσεις, βρήκες τον άνθρωπό σου. Σηκώνει το χέρι, το βαράει και πάει το… κουνούπι. Μπήκες?

astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact