ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Απριλίου: Τι προβλέπουν τα άστρα για αυτό το μήνα

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Μην είσαι αρνητική με τις αλλαγές που έχουν προκύψει στη ζωή όλων μας το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να προσαρμοστείς και να σκεφτείς θετικά για μέλλον. Συνέχισε να κυνηγάς και να πιστεύεις στους στόχους σου, μιας και το πλανητικό σκηνικό σου έχει και τα θετικά του σημεία. Στις 11 /4 που ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο γίνεσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Έστω και μέσω της διαδικτυακής, τηλεφωνικής επαφής μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να καταστρώσεις τη στρατηγική που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 βελτιώνει την κατάσταση των συναισθηματικών σου και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που πιθανά έχεις να συναντήσεις καιρό. Βρες κοινές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες σας αλλά να περάσετε και καλά. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις, ακόμα και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι ανησυχίες σε σχέση με τα επαγγελματικά σου συνεχίζονται τουλάχιστον για το πρώτο μισό του μήνα. Οι αλλαγές που απαιτούν προσαρμοστικότητα μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό, όμως θα πρέπει το διάστημα της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο στις 8/4 να είσαι προετοιμασμένη για νέα δεδομένα. Από τις 19/4 μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Μπορείς να διευθετήσεις οικονομικά θέματα και να ανακτήσεις τον έλεγχο. Στις 28/4 ο Ερμής περνά επίσης στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με περισσότερο ρεαλισμό τις καταστάσεις, να πάρεις αποφάσεις, να σκεφτείς και να δράσεις πιο ρεαλιστικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που δυστυχώς φέρνει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών, των αξιών και των αποκτημάτων σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να οργανώσεις το πορτοφόλι σου αλλά και πιθανά να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Από τις 19/4 που ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο προσκήνιο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνεις να βρεις λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Στις 8/4 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει αποκαλύψεις στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σχετικά με εκκρεμότητες, αποφάσεις αλλά και αλλαγές. Απόφυγε τις πρώτες 15 μέρες ριψοκίνδυνες ενέργειες και άφησέ τες για αργότερα που οι ισορροπίες σταδιακά ανακτώνται, κυρίως με τη νέα σελήνη που πραγματοποιείται στις 23/4. Η συναισθηματική ασφάλεια με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας γίνεται το κύριο μέλημά σου για αυτό και κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καταλαβαίνω την ψυχολογία σου, όμως θα πρέπει να επωφεληθείς από αυτό το διάστημα, να αναγνωρίσεις και να αφουγκραστείς τις ανάγκες και να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Απρίλιος έρχεται με τις καλύτερες διαθέσεις για σένα με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου ζώδιο από τις πρώτες μέρες του μήνα. Βέβαια λόγω των συνθηκών πρέπει να συγκρατήσεις την ανάγκη σου για διασκέδαση και κοινωνικότητα. Βρες άλλους τρόπους να διοχετεύσεις την ενέργειά σου και να περάσεις εξίσου όμορφα είτε στο σπίτι, είτε με ανθρώπους που αποτελούν την καθημερινότητά σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες, κυρίως στα επαγγελματικά. Παρά τις δυσκολίες προσπάθησε να συμβιβαστείς με τις τρέχουσες συνθήκες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να χάσεις ή να λησμονήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Η Πανσέληνος στις 8/4 φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις και συναισθήματα του παρελθόντος δημιουργώντας σου μια κυκλοθυμική διάθεση. Μην κάνεις σενάρια καταστροφολογίας στο μυαλό σου για τα επαγγελματικά. Μπόρα είναι και θα περάσει κι αυτό. Εμπιστεύσου το μυαλό, τις ικανότητές σου και το πλανητικό σκηνικό. Μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό που επικρατεί, υπάρχουν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, μακροπρόθεσμα θα αποδώσουν. Η νέα Σελήνη στις 23/4 φέρνει νέες ιδέες και εναλλακτικές λύσεις στα όσα σε απασχολούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, βρες τρόπους αυτήν τη δύσκολη περίοδο για να διατηρήσεις το πάθος σας ζωντανό και μην κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου, που θα μπορούσαν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις έστω και εξ’ αποστάσεως. Να απολαύσεις κοπλιμέντα και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά προβληματισμένη κι εσωστρεφή σε βρίσκει ο νέος μήνας. Προσπάθησε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς αυτές τις μέρες που διανύουμε. Απόφυγε τις διαφωνίες με τους κοντινούς σου ανθρώπους, εμπιστεύσου τους και άνοιξέ τους την καρδιά σου. Να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα και κυρίως όχι μόνη. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 8/4, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά, στο μέλλον και την εξασφάλισή τους. Φρόντισε να λες λίγα και να επικεντρωθείς όσο το δυνατόν στους στόχους, τα σχέδια και τις επιθυμίες σου. Εκμεταλλεύσου θετικά την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού που ευνοεί την επικοινωνία σου. Πάθος και έντονα συναισθήματα κυριαρχούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Επινόησε τρόπους που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και τις στιγμές που τουλάχιστον βρίσκεστε μαζί ξέχνα όλα τα άλλα. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στην αναπόληση του παρελθόντος και φρόντισε να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Μέσα από τον εργασιακό σου χώρο κάτι καλό μαγειρεύεται που αν το χειριστείς σωστά, να είσαι βέβαιη πως θα εξελιχθεί σε κάτι μοναδικά όμορφο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, καλό θα ήταν να κάνεις μια αναθεώρηση στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίσω πως ξαναρχίζουν τα δύσκολα όχι μόνο για εσένα, αλλά για όλους μας.

ΛΕΩΝ
Ευνοϊκός χαρακτηρίζεται ο νέος μήνας για σένα τουλάχιστον πλανητικά, μιας και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα όσα σε απασχολούν. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι έστω και τηλεφωνικά, μπορείς να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου, να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους και να δημιουργήσεις ισχυρές σχέσεις μαζί τους. Αρκετά πιεστικό είναι το κλίμα στα εργασιακά σου, καθώς μια γενική ανασφάλεια επικρατεί παντού. Η πραγματοποίηση της Πανσελήνου σου δημιουργεί τάσεις φυγής και απόδρασης. Κάνε μια προσπάθεια να προσαρμοστείς και να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προβάλλεις τις οργανωτικές σου ικανότητες. Η νέα Σελήνη στις 23/4 στο ζώδιο του Ταύρου εφιστά την προσοχή σου σε αποφάσεις και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Από τις 28/ 4 βέβαια οι συνθήκες φαίνεται να αλλάζουν προς μια πιο θετική κατεύθυνση. Στις 12/4 που η Αφροδίτη σχηματίσει ένα τρίγωνο μεγάλης διάρκειας με τον Άρη, έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις πιο ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου, να γεφυρώσεις αποστάσεις και να νιώσεις ίσως πιο ασφαλής από ποτέ μέσα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του και γιατί όχι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει όνειρα. Στις 24/4 με τη νέα Σελήνη μπορείς να επωφεληθείς από τις αλλαγές που θα προκύψουν στους περισσότερους τομείς της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Απρίλιος στο μεγαλύτερο μέρος του στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά. Ίσως οι συνθήκες που επικρατούν να σου δημιουργούν ανασφάλεια και να φέρνουν τις φοβίες σου στο προσκήνιο. Σκέφτεσαι βέβαια τρόπους που θα σου επιτρέψουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να προβάλλεις τις δυνατότητές σου. Καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να μην πάρεις αποφάσεις, μιας και όλα γύρω σου είναι ρευστά. Μάθε να είσαι υπομονετική και δώσε χρόνο στον εαυτό και τα όνειρά σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων κάνει προτεραιότητα την εικόνα σου για αυτό και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στις υποχρεώσεις σου. Μην διστάσεις να εκφράσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου. Το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται ευνοϊκότερο για αποφάσεις και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Ιδιαίτερα από τις 19/4 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει μπορείς να καταφέρεις πολλά. Απόφυγε τις αντιδράσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Μπες για λίγο και στα δικά του παπούτσια, κατανόησε τις ανάγκες του και δείξε του την αμέριστη συμπαράστασή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο και μέσα από τα ασφαλή όρια διέκρινε μια σημαντική γνωριμία, που θα ήταν κρίμα να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ
Μια αναθεώρηση των δεδομένων φαίνεται να φέρνει ο Απρίλιος η οποία μόνο σε καλό θα σου βγει. Στις 3/4 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει στη ζωή σου νέα άτομα με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου που σε βοηθούν όμως να δεις και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα κάτω από ένα άλλο πρίσμα, πιο ρεαλιστικό και ίσως πιο αισιόδοξο. Στις 8/4 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού σε λίγο δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα που ενδεχομένως μέχρι χθες κουκούλωνες. Μια ανησυχία σχετικά με τα επαγγελματικά θα την κουβαλάς σχεδόν όλον το μήνα, καθώς οι συνθήκες που επικρατούν σου δημιουργούν ανασφάλεια. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και σήκωσε τα μανίκια. Προετοιμάσου για ένα μήνα που ναι μεν θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις, όμως το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα θα σε δικαιώσει. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων ενισχύει και χρωματίζει τη συναισθηματική σου ζωή. Ίσως όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου να σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης και της συναισθηματικής σου ζωής. Επιτέλους αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει και θέλεις να κρατήσεις τον ερωτικό σύντροφο σου δίπλα σου. Συνοδοιπόρο και στήριγμά σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να βρίσκεις τον άνθρωπο που μπορείς να μιλήσεις, να μοιραστείς και να κάνεις όνειρα. Κάποιον που να σε βγάλει από τη χειμερία νάρκη, που η αλήθεια είναι πως μόνη σου οδηγήθηκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ανησυχίες σου σε σχέση με την ασφάλεια τόσο τη συναισθηματική, όσο και την επαγγελματική και οικονομική εντείνονται με την κατάσταση την οποία επικρατεί γύρω σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει και θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 φροντίζει για σένα και φέρνει λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν, κυρίως σε μαθαίνει τι θα πει αποταμίευση -ένας τομέας που σε απασχολεί ιδιαίτερα. Η Πανσέληνος στις 8/4 στον άξονα Κριού – Ζυγού σε καλεί να είσαι προσεκτική με τις πληροφορίες τις οποίες λαμβάνεις, καθώς και το να κρύψεις καλά αυτά που δεν θέλεις να διαρρεύσουν, αν φυσικά υπάρχουν. Από τις 19/4 ο Ήλιος από το ζώδιο πλέον του Ταύρου, φέρνει αλλαγές στα εργασιακά και πιθανά νέες προτάσεις ή και αλλαγές που σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής. Προτίμησε να δεσμευτείς προς τα τέλη του μήνα, που ο Ερμής κάνει επίσης την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου για καλύτερα αποτελέσματα. Έντονα συναισθήματα φέρνει ο μήνας στην ερωτική σου ζωή. Χρειάζεται σωστή και δίκαιη συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Ζήλιες, πάθος και κτητικότητα μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που τελικά θα ήθελες και έχεις ανάγκη. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος του Ήλιου στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο συναρπαστικό έρωτα στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτόν το μήνα. Ίσως οι συνθήκες με την ενίσχυση βέβαια του πλανητικού σκηνικού να σε κάνουν πιο ευάλωτη συναισθηματικά. Χρειάζεσαι τη συναισθηματική ασφάλεια και προσφορά. Η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 8/4 στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει και κάνει την ποιότητα των σχέσεων σου προτεραιότητα. Στις 19/4 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου αυξάνονται οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην αφήνεις εκκρεμότητες και κυρίως να αποφύγεις λάθη λόγω βιασύνης. Επίσης είναι σημαντικό να διατηρήσεις το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί, μιας και θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείς βοήθεια. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων δίνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καιρός να πραγματοποιήσεις τις υποσχέσεις σου απέναντί του και να κάνεις το επόμενο βήμα. Μικρές στιγμές έντασης προσπάθησε να τις προσπεράσεις ανώδυνα, μιας και δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία που πιθανά έχει ήδη έχει προκύψει, αρχίζει να εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που απαιτεί την προσοχή σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο νέος μήνας φέρνει έξτρα υποχρεώσεις κυρίως στα εργασιακά. Απόφυγε τo άγχος και τις αρνητικές σκέψεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Όσο κι αν οι συνθήκες είναι δύσκολες με τα νέα δεδομένα, να είσαι βέβαιη πως δεν λείπουν οι ευκαιρίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σε γεμίζει ενέργεια, σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου κάνοντάς σε πιο εξωστρεφή και παρά τις αντίξοες συνθήκες να πειστείς πως μπορείς να τα καταφέρεις. Έκφρασε τις ιδέες σου και κέρδισε την εμπιστοσύνη αλλά και το θαυμασμό των ανώτερων σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να αποφύγεις λάθη. Η Πανσέληνος στις 8/4 σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις παλιά κεφάλαια σε εργασιακά και οικογενειακά θέματα, αρκεί να περιορίσεις το άγχος και να λειτουργήσεις νηφάλια και αντικειμενικά. Οι συγκυρίες βελτιώνονται στα συναισθηματικά, καθώς γίνεσαι πιο εκφραστική και δημιουργική μέσα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα μεταξύ σας, που μπορούν όμως να ξεπεραστούν εύκολα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανοίγεται και να εκδηλώνεται περισσότερο. Κάποιες πτυχές του χαρακτήρα του φαίνεται να σε εντυπωσιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν το μήνα καλείσαι να αντιμετωπίσεις αρκετά πιεστικές καταστάσεις, μιας και οι εξελίξεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο ανατρέπουν τα δεδομένα και κατά συνέπεια τα σχέδιά σου. Απόφυγε τις έντονες αντιδράσεις κυρίως το πρώτο μισό του μήνα και προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο για καλύτερα αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στις 8/4 στον άξονα Κριού – Ζυγού εφιστά την προσοχή σου σε αυτούς που εμπιστεύεσαι τα σχέδια σου και ανοίγεις την καρδιά σου. Η είσοδος του Ήλιου στις 19/4 φέρνει έξτρα υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά φαίνεται να ανατρέπουν τα σχέδια σου και να σου προκαλούν εκνευρισμό. Παράμεινε ψύχραιμη και προσπάθησε να προσαρμοστείς στις αλλαγές, δίνοντας πάντα τον καλύτερό σου εαυτό. Αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Καιρός να αντιληφθείς ότι είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο που να σε σκέφτεται, να σε φροντίσει και να είναι πάντα διατεθειμένος να σε ακούσει και να σε χαλαρώσει. Εσύ που είσαι μόνη, από τις 12/4 θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο τομέας των οικονομικών σου έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα που χρειάζονται προσοχή.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτόν το μήνα φαίνεται να βάζεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Καιρός να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου, να φροντίσεις και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου, καθώς και να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Στις 8/4 με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου έρχονται στην επιφάνεια κι έτσι αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει καλύτερο καταφύγιο από την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους. Η εσωστρέφειά σου στα εργασιακά σε απομακρύνει επικοινωνιακά από συνεργάτες και συναδέλφους. Φρόντισε να κατευνάσεις την ανησυχία σου γύρω από την πορεία και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου και να δείξεις τις ικανότητές σου. Έκφρασε τις ιδέες σου και να είσαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά. Η είσοδος του Ερμή στα τέλη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου επαναφέρει τις ισορροπίες και την αισιοδοξία σου. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι έτσι εξασφαλίζεις ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο για εκείνον. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οι προσωπικές σου ανασφάλειες να σε οδηγήσουν στην επιδίωξη μιας επανασύνδεσης. Φρόντισε τουλάχιστον ό,τι κάνεις, να το κάνεις συνειδητά και όχι επιπόλαια.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact