ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 8 Απριλίου

Το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, υπόσχεται εποικοδομητικές αποφάσεις, οξυδερκή σκέψη, ετυμολογία, ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις, αλλά και παθιασμένα μηνύματα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο του Ερμή στο Ζώδιο σου με τον Άρη, που σχηματίζεται σήμερα, επηρεάζει θετικά όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και βελτιώνει απόλυτα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μπορείς να αναμένεις απρόσμενα μηνύματα, ειδήσεις ή συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, νέες ξαφνικές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες μπορείς να αναμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις και συνομιλίες με το ταίρι σου, ανανέωση της σχέσης σας και ευχάριστες ψυχαγωγικές εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψει μια σημαντική πρόταση στον τομέα της καριέρας, που ξεπερνά τις προσδοκίες σου! Οικονομικά, πες ναι σε μία νέα συμφωνία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να ξεφύγεις από την βαρετή ρουτίνα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, ανανεώνοντας το κέφι και την διάθεση σου! Επίσης, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο, το οποίο θα μάθεις παρασκηνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα κρυφός, παλαιός ή ανεκπλήρωτος έρωτας, σε οδηγεί σε καυτά πρωτόγνωρα ερωτικά μονοπάτια! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων με το άλλο σου μισό, σου δίνει χαρά και ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου μπαίνουν επιτέλους σε τάξη! Στην καριέρα, έρχονται κάποιες ξαφνικές εξελίξεις που θα σου προσφέρουν ανακούφιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ερμή σήμερα και σίγουρα θα σου χαρίσει μια χαρμόσυνη και ευχάριστη περίοδο. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, ιδίως οι φιλικές, θα έρθουν στο προσκήνιο και εσύ θα τις βελτιώσεις με χαρούμενες συζητήσεις! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις και πολλές χαρούμενες εκπλήξεις, κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να προτείνεις μία έξοδο με το έτερον σου ήμισυ ή να οργανώσετε μία εκδρομή μαζί, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρούμενο απρόσμενο νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία καινούργια γνωριμία, θα σου αλλάξουν όλη την ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα έχεις εύνοια για συμφωνίες και υπογραφές και επιπλέον απολαμβάνεις θετικές ξαφνικές αλλαγές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη που σχηματίζεται σήμερα θα φέρει πολλές θετικές και απρόσμενες εξελίξεις, που θα σε βοηθήσουν πολύ, όσον αφορά την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους, σεβασμό και συμπάθεια των γύρων σου και επιπλέον, πετυχαίνεις υψηλές φιλοδοξίες και στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η προσγειωμένη και ώριμη αυτοπεποίθηση σου και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα σου φέρουν μία αξιόλογη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του άλλου σου μισού, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σου ζητήματα! Επαγγελματικά, έρχονται νέες προτάσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να έχεις πρόοδο!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη σήμερα, είναι απόλυτα τυχερό για εσένα! Να αναμένεις πολλά ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα απρόσμενα! Είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα, ιδίως μετά από κάποιες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν! Μετακινήσεις και ταξίδια, επίσης ευνοούνται πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που μπορεί να σου προσφέρει ότι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να αποφασίσεις απρόσμενα, να κάνετε ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις επιθυμίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει με ποικίλους τρόπους, να αναλύσεις και να κατανοήσεις ουσιαστικά τις κρυφές σκέψεις σου, τις ουσιαστικές σου επιθυμίες και τα σημαντικά συναισθήματά σου, ώστε να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις για το άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές αισθησιακές στιγμές που θα περάσεις με το άλλο σου μισό και επιπλέον τον πείθεις, για τις πιο βαθιές σου συναισθηματικές ανάγκες, προκειμένου να προχωρήσει στην πραγματοποίηση τους! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα να αναμένεις αποκάλυψη ενός κρυφού σου θαυμαστή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αναγκάζεσαι να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές, για το καλό της προόδου σου! Οικονομικά, αλλάζουν οι προτεραιότητές σου και βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, το γεγονός ότι ο Ερμής απέναντι σου, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Άρη σήμερα, είναι σίγουρα τύχη και εύνοια, για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Άρπαξε την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Επιπλέον, ετοιμάσου για ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και χαρμόσυνα μηνύματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, ιδίως επικοινωνιακά! Χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές, επαφές, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, σου κάνει εκπλήξεις και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις στόχους και διακρίσεις! Πρέπει να αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα σήμερα, που ενδεχομένως να σε βλάψουν στο άμεσο μέλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη, σου προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις πραγματικότητα πολλές από τις βαθιές επιθυμίες σου, κυρίως για θέματα που αφορούν καθημερινότητα, πρακτικές υποθέσεις, εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν και θέματα που αφορούν την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, σήμερα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει διαφορετικά! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με το άλλο σου μισό, θέματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό στην καθημερινότητα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου, όπως και η καριέρα σου αποκτούν θα εξελιχθούν περίφημα, αφού στόχοι και φιλοδοξίες πραγματοποιούνται! Οικονομικά, δεν θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να υποδεχθείς μία απόλυτα τυχερή όψη για το ζώδιό σου! Το Εξάγωνο Ερμή-Άρη! Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει την πολύτιμη ευκαιρία, να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη τύχη σου, να βελτιώσεις την φήμη σου και να διασκεδάσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Πες ναι σε μία νέα δημιουργική ευχάριστη δραστηριότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συνομιλίες σου και η επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας και ανανέωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, η ημέρα θα σου φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδα σου! , Στην καριέρα, μία επαγγελματική συνεργασία, θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ο Ερμής σχηματίζει ένα θετικό Εξάγωνο με τον Άρη και εσύ θα μπορέσεις να βελτιώσεις με ποικίλους τρόπους, όλους τους σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Πολύ πιθανόν, σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς πιο πολύ με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αισθάνεσαι σίγουρος για τα αισθήματα και την αφοσίωση του άλλου σου μισού, μέσα από τις πράξεις του και μέσα από εκδηλώσεις συναισθήματος και τρυφερότητας από εκείνο! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απόλυτη εύνοια σε περιμένει! Οικονομικά, φρόντισε να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, το θετικό Εξάγωνο Ερμή-Άρη που σχηματίζεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, στις μετακινήσεις σου και τις επικοινωνίες σου! Την σημερινή ημέρα, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις αρκετές παρεξηγήσεις που ίσως να έχεις με γνωστούς, αδέρφια, φίλους, συγγενείς ή γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και προτάσεις! \Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες επιθυμίες σου πραγματοποιούνται από το έτερον ήμισυ, εκεί που δεν το περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη οικονομική και επαγγελματική εύνοια σήμερα, αρκεί να μην χάσεις ευκαιρία!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ το Εξάγωνο Ερμή-Άρη που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει πολλές και μάλιστα απρόσμενες ευκαιρίες, να βελτιώσεις στο έπακρο τις συνθήκες της καθημερινότητας σου και να αισθανθείς και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου! Ετοιμάσου λοιπόν, να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει μέχρι τώρα, σου εκδηλώνει τον έρωτα σου για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου σταθεροποιείται, έρχεστε πιο κοντά με το άλλο σου μισό και εμπλουτίζετε την ρουτίνα σας με ρομαντισμό και αισθησιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, πρέπει σήμερα να γίνεις πιο παραγωγικός και δραστήριος, με αποτέλεσμα να αποκομίσεις οφέλη, ακόμα και οικονομικά!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact