ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 4 Μαΐου

Το σημερινό εξάγωνο Δία – Πλούτωνα προσφέρει ευκαιρίες αναμόρφωσης, αναγέννησης και ουσιαστικής ικανοποίσης στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σου δίνεται η «απόλυτη» ευκαιρία να ξεμπερδέψεις το κουβάρι των επαγγελματικών σου, θα καταφέρεις να σημειώσεις μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία, θα νιώσεις ότι πατάς πιο σίγουρα στα πόδια σου και θα λάβεις υποστήριξη σημαντική! Σε ψυχολογικό επίπεδο καταφέρνεις και ανακτάς τις δυνάμεις σου, νιώθεις πιο ισχυρός και ακλόνητος και χτίζεις μία πολύ καλή κοινωνική εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και μαγνητίζεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ όπου αυτή την ημέρα μπορείς να το κάνεις δικό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ολοκληρώνεις επιτυχώς μία επαγγελματική εργασία και ανταμείβεσαι οικονομικά. Τακτοποιείς εργασιακές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις και καταφέρνεις να πάρεις και μία ανάσα στον οικονομικό σου τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, κάποιες γνωριμίες σου θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν τυχαίες αλλά έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν! Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου και σε βοηθούν να φιλοσοφήσεις κάποιες καταστάσεις με τρόπο διαφορετικό. Ενδυναμώνονται φιλίες ή και εσύ επανατοποθετείς την αξία της φιλίας σε ένα υψηλότερο βάθρο! Δέχεσαι στήριξη από το κοινωνικό σου περιβάλλον και είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το σημερινό εξάγωνο Άρη – Ουρανού πες ναι σε νέες δραστηριότητες, νέες φιλίες και σε οτιδήποτε θα σε βγάλει από την ρουτίνα που τόσο πολύ αγαπάς. Η όψη αυτή έρχεται για να σου δείξει ότι τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα και στα αισθηματικά ευνοούνται νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές επαφές και επικοινωνίες. Λαμβάνεις στήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεταβολές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σου ανοίγονται δρόμοι για να μπορέσεις να κατακτήσεις ένα μεγάλο στόχο ζωής, για να μπορέσεις να βαδίσεις σε μονοπάτια που πάντα ήθελες, περίμενες ή ήταν αυτό το άπιαστο όνειρο που φανταζόσουν! Κερδίζεις αξιώσεις στα επαγγελματικά σου, ή ακόμα βρίσκεσαι και την εργασία πάνω στο αντικείμενο που ήθελες. Τα οικονομικά σου τονώνονται σημαντικά και έχεις κάποια έξτρα έσοδα! Πιστέψεις πολύ παραπάνω στον εαυτό σου και κάνεις τα πάντα για να προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν έρωτα και αυτή την ημέρα είσαι πιο ανοιχτός στο φλερτ και στην ερωτική επικοινωνία! Προσοχή στην επιπολαιότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις επαγγελματικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν στην ανέλιξη της καριέρας σου! Δέχεσαι επαγγελματική στήριξη που σε βοηθά να καταπολεμήσεις κάθε εμπόδιο που ήταν στο δρόμο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, οι σχέσεις σου μπαίνουν σε μία νέα πορεία και ανακτάς την ελπίδα σου ότι μπορείς να καταφέρεις ότι πραγματικά επιθυμείς. Ανοίγονται δρόμοι για να προχωρήσεις σε νέα σχέδια, κάνεις νέες γνωριμίες, ζεις νέες εμπειρίες. Βρίσκεις και πάλι σιγά – σιγά το πάθος για ζωή ενώ ένας έρωτας «δένεται» ουσιαστικά συναισθηματικά και σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδανική μέρα για να σχεδιάσεις ένα μακρινό ταξίδι, να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει και θα φέρει ενθουσιασμό στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες σου βελτιώνονται και αυτό βοηθά και στην επαγγελματική πρόοδο! Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε αναμονή και ανησυχία!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, οι ευκαιρίες που σου δίνονται αφορούν τον οικονομικό σου τομέα, όπου τώρα υπάρχουν έξτρα έσοδα που προσφέρουν ανάσα και σε βοηθούν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου! Η εργασία σου ενδυναμώνεται, εμπλουτίζεται το πελατολόγιο σου και νιώθεις δικαίωση και ανταμοιβή! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ξεπερνάς δυσκολίες που σου στερούσαν το αίσθημα της ελευθερίας και της ανεμελιάς. Η φυσική σου κατάσταση μπαίνει σε ένα πολύ καλό στάδιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα η μέρα προσφέρεται να ανοιχτείς σε νέες εμπειρίες ή και να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το πορτοφόλι γεμίζει γιατί γίνονται κάποιες επιτυχημένες κινήσεις που σε βοηθούν να προοδεύσουν τα επαγγελματικά σου και να λάβεις χρήματα που είναι είτε με την μορφή μπόνους ή είναι οφειλόμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και σε γεμίζουν με πάθος, δυναμισμό και μεγάλο ενθουσιασμό! Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει και φουντώνει από θετικές εξελίξεις και νιώθεις πολύ τυχερός γιατί μετά από πολύ καιρό υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου και μαζί του μπορείς να ζήσεις το απόλυτο, το ιδανικό! Ταυτόχρονα, στα επαγγελματικά σου είναι ευνοϊκή περίοδος για νέες συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευχάριστες στιγμές περνάς με το ταίρι σου όπου δέχεσαι μοναδικές εκπλήξεις αυτή την ημέρα και σε παροτρύνουν να κάνετε μαζί όμορφα πράγματα. Μία ξαφνική γνωριμία σκάει τώρα από το πουθενά για σένα που είσαι χωρίς ταίρι και σου ανατρέπει τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δίνεις την ψυχή σου αυτό τον καιρό και καταφέρνεις και έχεις επιτυχία μέσω συνεργασιών που τώρα θα προκύψουν! Στα οικονομικά αρχίζεις και ανεβαίνεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, ανακτάς το σθένος και την ψυχική αλλά και σωματική ευρωστία σου! Ζητήματα που αφορούσαν την οικογένεια ξεπερνιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ηρεμείς μέσα σου για ότι σε βασάνισε φαίνεται ότι «θεραπεύεται»! Η εργασία σου μπαίνει σε ένα νέο στάδιο και καταφέρνεις να βελτιώσεις το υπάρχον κλίμα. Εμπλουτίζεις τις υπηρεσίες σου με νέες, βλέπεις τα επαγγελματικά σου να επεκτείνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό βελτιώνει την συντροφική σου ζωή ενώ με την Σελήνη να κινείται ακόμα στο ζώδιο των Διδύμων δεν λείπουν οι ευκαιρίες για επικοινωνίες και συναντήσεις αισθηματικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανακουφίζεσαι από κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις. Τακτοποιείς ζητήματα που αποτελούσαν βραχνά, νιώθεις πιο δυνατός από πλευράς φυσικής κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις καλά, να ερωτευτείς, να αναζωπυρώσεις τον ενθουσιασμό και την χαρά στην ζωή σου! Ένας νέος έρωτας γεννιέται τώρα, με άτομο που μπορείς να μοιράζεσαι καλή επικοινωνία και που καταφέρνει να μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου! Βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου, κάνεις σχέδια για την πορεία σου και έχεις τον ενθουσιασμό βλέποντας ότι κάποιες καταστάσεις αρχίζουν επιτέλους να αλλάζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας καραδοκεί να σου χαρίσει τις πιο όμορφες αλλά και απρόβλεπτες στιγμές! Η μέρα εκτός από τις ερωτικές εκπλήξεις έχει και ευκαιρίες για όμορφες προτάσεις που θα σε ψυχαγωγήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δημιουργικότητά σου αποτελεί το κλειδί για τα επαγγελματικά σου σχέδια και την ανέλιξή σου! Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετά έξοδα και λειτουργείς και κάπως άτσαλα γιατί παρασύρεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, η ψυχολογία σου ανεβαίνει, συμβαίνουν χαρμόσυνα γεγονότα στην προσωπική σου ζωή που σε βοηθούν να ανακτήσεις την ελπίδα, την πίστη, αλλά και την αυτοπεποίθησή σου! Η τύχη είναι στο πλευρό σου και μπορεί να φανερωθεί είτε μέσω μίας όμορφης εξέλιξης στο σπίτι και στην οικογένεια, είτε μέσω οικογενειακών οικονομικών επενδύσεων που θα σου δώσουν σιγουριά και ασφάλεια! Συγκεκριμένα ο οικονομικός τομέας θα βελτιωθεί ενώ κάποια χρήματα μαζεμένα που περίμενες, θα έρθουν επιτέλους στα χέρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ανανέωση υπάρχει στα αισθηματικά σου όπου η μέρα προσφέρεται για όμορφα σχέδια και ευχάριστες στιγμές με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λύνονται ζητήματα εργασιακά και οικονομικά προβλήματα και παίρνεις μία ανακούφιση! Συγκροτείς πολύ καλύτερα την καθημερινότητά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, το μυαλό σου καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις και ανακτάς την επιθυμία σου να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να ταξιδέψεις σε νέα μέρη, να πάρεις αποφάσεις που τρέναρες εδώ και καιρό! Νιώθεις πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά και είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις επιλογές που θα βοηθήσουν να βάλεις τα οικονομικά και τα προσωπικά σου σε μία νέα πορεία! Μία νέα γνωριμία θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις που ανοίγονται σιγά – σιγά στο δρόμο σου! Επαφές, επικοινωνίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις σου προσφέρουν στο πιάτο αυτό που ακριβώς περίμενες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μηνύματα, Ειδήσεις, Προσκλήσεις και Προτάσεις σε παρακινούν να το ρίξεις έξω, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά ενώ και ο κεραυνοβόλος έρωτας σε στοχεύει με τα βέλη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου οι προσπάθειες που κάνεις για ένα καλύτερο μέλλον θα στεφθούν με επιτυχία έστω και αν κουράζεσαι ή αγχώνεσαι! Στα οικονομικά σου βρίσκεις κάποιες λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, έφτασε η στιγμή να σταθείς αυτόνομα στα πόδια σου, να γίνεις και πάλι ο κυρίαρχος στο πορτοφόλι σου το οποίο και θα το δεις να γεμίζει. Ευνοείσαι στα οικονομικά σου και αρχίζουν να παρουσιάζονται ευκαιρίες που σε βοηθούν να βρεις νέες πηγές εσόδων και αυτό σου προσφέρει σιγουριά – ασφάλεια – εμπιστοσύνη! Λύνονται μυστήρια που σε ταλάνιζαν, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και σου δίνονται απαντήσεις για καταστάσεις που είχαν χαρακτήρα κρυφό ή παρασκηνιακό! Τώρα μπορείς να βρεις και πάλι την επαγγελματική και οικονομική αυτοδυναμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρίσκεις και πάλι την διάθεση για φλερτ και μία ερωτική επικοινωνία σε γεμίζει με ενθουσιασμό! Αρχίζεις να βλέπεις πιο θετικά το μέλλον μίας αισθηματικής γνωριμίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σου δίνεται μία καλή ευκαιρία να ανακουφιστείς στα οικονομικά σου και να λάβεις στήριξη! Στα επαγγελματικά υπάρχουν κάποια εμπόδια όπου με υπομονή και μεθοδικότητα μπορείς να τα λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, η τύχη είναι με το μέρος σου και σου ανοίγει τις πύλες για μία καλύτερη ζωή, για μία ζωή που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και εσύ μπορείς να γίνεις ο αποδέκτης όμορφων συγκυριών! Οι ελπίδες σου, τα σχέδια σου, οι επιθυμίες σου φαίνεται τώρα ότι εκπληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αποκτάς καλύτερο «όνομα» στους κύκλους που δραστηριοποιείσαι, είσαι περιζήτητος, αγαπητός και δέχεσαι στήριξη από το κοινωνικό περιβάλλον. Ένας νέος έρωτας ή μία νέα φιλία, γεννιέται από εκεί που δεν το περιμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός και ο Ερωτισμός σου σε ωθούν αυτή την μέρα να πάρεις όμορφες πρωτοβουλίες και να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου αποδίδει τα προσδοκώμενα και προσπαθείς να συντονιστείς σε νέους ρυθμούς ενώ γίνονται και ευχάριστες αλλαγές. Στα οικονομικά λαμβάνεις κάποια χρήματα που προσφέρουν ανάσα!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact