ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Είναι πολύ φυσικό, αγαπητέ Κριέ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας, να δυσκολεύεσαι με τους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβεις πως η πίεση που δέχεσαι θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, περιλαμβάνει ικανοποιήσεις που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να του μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μην συνεχίσεις την ίδια τακτική.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Οι χαμένες ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως για το ζώδιό σου και οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες παίρνουν πιο θετική μορφή. Μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει. Βάλε όρια και τάξη σε συναισθήματα και επιθυμίες, με βάση τη λογική, και έχεις πολλά να κερδίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια επαγγελματικά προβλήματα προβλέπονται, σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να τα λύσεις με ηρεμία. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές οικονομικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, κινήσου με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Τα άστρα φέρνουν δώρα στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία σου πρόκειται να επανέλθει μετά από καιρό και θα δεχτείς αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας κρύβει αρκετές ακόμα παγίδες, τις οποίες όμως θα αποφύγεις με καλή διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Οικονομικά, σήμερα θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact