ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αυτή την Δευτέρα ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελα και με την διάθεση να μοιραστείς στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά και εκτιμάς. Διαχειρίζεσαι πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις, μαλακώνουν οι διαθέσεις σου , συγχωρείς και κοιτάζεις μπροστά. Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά πιεστικό και ο χρόνος για ξεκούραση εξαιρετικά περιορισμένος όμως θυμήσου κάτι σημαντικό: Δεν είναι κακό να ζητάμε κάποιες στιγμές και βοήθεια ή συμπαράσταση από τους ανθρώπους. Σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που το «μαζί» θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από το «εγώ»!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πες αυτά που αισθάνεσαι χωρίς δισταγμό και να ξέρεις ότι θα βρεις την πλήρη κατανόηση και ανταπόκριση. Η μέρα είναι ιδανική για ερωτικό ραντεβού, για αισθηματικές επικοινωνίες ή ακόμα και για αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και αυτό στο λέω γιατί οι απαιτήσεις της ημέρας στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές και θα προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Η γρήγορη δουλειά όμως φέρνει και προχειρότητα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν το θέλεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η μέρα σου ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις, αρκετές ευθύνες, όμως θα έχεις την προθυμία να ακολουθήσεις γρήγορους ρυθμούς για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά όλα όσα πρέπει να γίνουν. Αυτό που σε ικανοποιεί αυτή την Δευτέρα είναι το γεγονός ότι οι προσπάθειες που κάνεις – ιδιαίτερα στα επαγγελματικά – πιάνουν τόπο, αποδίδουν και φέρνουν οικονομικά αποτελέσματα. Σίγουρα όμως θα κουραστείς – ή και θα εκνευριστείς- από τις απαιτήσεις του περιβάλλοντός σου να τα περιμένουν όλα στο χέρι από εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα είναι απλά στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο και όσο και να προσπαθούν να στα κάνουν σύνθετα εσύ δεν πρέπει να χάνεις το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου, γιατί η αισθηματική σου ζωή δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αυτό που έχω να σε συμβουλέψω και να σου πω είναι ότι κάποια πράγματα εξαρτώνται από εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με φορτωμένο το πρόγραμμά σου και αρκετές υποχρεώσεις θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά και όχι μόνο θα τα καταφέρεις, αλλά επιτέλους θα δεις και μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου! Η περίοδος ενδείκνυται για οικονομικές συνδιαλλαγές αλλά και για να βρεις νέες πηγές εσόδων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είναι από τις λίγες Δευτέρες αγαπητέ μου Αιγόκερε που ξεκινάς την εβδομάδα σου με χαμόγελο, αλλά και με διάθεση να ασχοληθείς με αρκετά πράγματα μαζί! Η εκφραστικότητά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις αυτή την ημέρα. Μεγάλο «ατού» δέχεσαι στον τομέα των αισθηματικών σου όπου εκεί ικανοποιούνται οι προσδοκίες σου! Την προσοχή σου θέλω μόνο να μου δείξεις στις ενδοοικογενειακές εντάσεις και διαφωνίες, δεν αξίζει τον κόπο να καβγαδίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου (και να βρίσκεται ακόμα σε εξάγωνο με Ποσειδώνα) δεν λείπει και σήμερα ο ρομαντισμός, η ζεστασιά και η τρυφερότητα στην αισθηματική σου ζωή! Σημαντικά μηνύματα ή και συναντήσεις λύνουν το γρίφο που υπήρχε μέχρι σήμερα στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανησυχία σου αυτή την εβδομάδα είναι για τα οικονομικά σου τα οποία έχουν σκαμπανεβάσματα ενώ και οι υποχρεώσεις στο σπίτι και στην οικογένεια είναι αυξανόμενες. Στα επαγγελματικά σου τα πας καλά, αρκεί να μην σε πιάνουν οι εκνευρισμοί σου με τους συνεργάτες σου!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact