ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
«Αν αγαπάς τη ζωή μην σπαταλάς χρόνο γιατί απ’ αυτόν είναι φτιαγμένη η ζωή. Bruce Lee»… Αυτή την Δευτέρα λοιπόν αγαπημένε μου Υδροχόε, όπως καταλαβαίνεις δεν πρέπει να χάσεις άσκοπο χρόνο σε καταστάσεις που δεν ωφελούν και που γνωρίζεις πολύ καλά ότι πάντα σε οδηγούν στην στασιμότητα. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και η ευθιξία δεν λείπουν όμως θυμήσου αυτό που έχω να σου πω: αυτές τις μέρες ίσως τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και για αυτό δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Η μέρα είναι ιδανική για να νιώσεις την ζεστασιά της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κρατάς μέσα σου τα συναισθήματά σου γιατί σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου σήμερα αγαπητέ μου Υδροχόε. Ίσως νιώσεις ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο στην αισθηματική σου ζωή, ή να αντιλαμβάνεσαι ότι μία ερωτική ιστορία είναι σε φάση αδιέξοδη. Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για συναισθηματικό απολογισμό αλλά και αναθεώρηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις βρίσκεσαι αυτή την Δευτέρα και λύνεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις οικονομικού περιεχομένου. Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να δεις κάποιες εξελίξεις οι οποίες είναι ικανοποιητικές.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Μέρα γεμάτη επικοινωνία, αυθορμητισμό, αρκετές επαφές αλλά και εύνοια σε συμφωνίες και σε συνδιαλλαγές! Για σήμερα Ιχθύ μου είσαι μέσα στην εξωστρέφεια ενώ δεν σου αποκλείω και το γεγονός να οργανώνεις και κάποια μετακίνηση. Το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι, να μην βιάζεσαι να κάνεις επενδύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές πριν καν αντιληφθείς αν αξίζει να χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κυριαρχεί ο αυθορμητισμός σήμερα στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Ιχθύ και δεν θα λείψουν τα τρυφερά ερωτικά μηνύματα κα οι επικοινωνίες που θα σου δώσουν μία μορφή επιβεβαίωσης… Ετοιμάσου γιατί στο προσκήνιο έρχονται όμορφες ερωτικές αλλαγές ενώ αν είσαι χωρίς ταίρι μπορεί ξαφνικά να διαπιστώσεις ότι αρχίζουν και σου αναπτύσσονται συναισθήματα ερωτικά με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική ρέντα συνεχίζεται και γίνονται νέα ξεκινήματα τώρα τα οποία συμβάλουν στην πορεία της καριέρας σου! Έτσι λοιπόν και σήμερα ασχολείσαι με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου! Στα οικονομικά σου είναι σημαντικό να συγκρατήσεις την τάση σου για σπατάλη.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact