ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 14 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος θα σε χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Πολλές οι υποχρεώσεις αλλά ευτυχώς μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις και τα θέλεις όλα και τώρα. Σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν πολύ καλά αλλά μην ξεχνάς ότι μερικά πράγματα θέλουν και το χρόνο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι καλό είναι σήμερα να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης. Αν δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου η καινούργια γνωριμία θα έρθει πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς λίγο από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων και νομικών ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά – σιγά να εξωτερικεύεσαι και να εξωτερικεύεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να βάλεις όλο το ταλέντο που έχεις για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact