ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 14 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό είχες έντονο το συναίσθημα της οργάνωσης και της πρωτοβουλίας σε νέες ιδέες. Μπορείς να προχωρήσεις ακάθεκτα στα σχέδια που έχεις βάλει και να ξέρεις ότι σε περιμένει μεγάλη επιτυχία. Επιτέλους ανταμείβεσαι για τους κόπους σου. Τα αγαθά κόπους κτώνται άλλωστε. Αρκεί να μην το πάρεις εγωιστικά το θέμα και αλλάξει η συμπεριφορά σου ακόμη και προς άτομα τα οποία σε βοήθησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να συζητάς περισσότερο με το ταίρι σου και να ανοιχτείς πιο πολύ για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα μερικές φορές θα σου φέρνει νεύρα. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη σήμερα να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Από σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους γιατί έχεις όλα τα εχέγγυα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου είναι πολύ καλή. Φρόντισε με φιλικά σου άτομα να αναθερμάνεις τις σχέσεις από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει καλά και θέλεις να δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν ώστε να αισθάνεται πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact