ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Κριέ, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, σου λέω ότι είσαι σε μια καλή περίοδο, που αν κινηθείς ανάλογα, θα μπορέσεις να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Έχεις μάθει, Ταύρε, να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως βρίσκεσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και θα έχεις εξασφαλισμένες για το μέλλον σου τις καλύτερες προοπτικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Ταύρε, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό που μάλλον να έχεις σήμερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι από αυτή την κατάσταση, αφού τούτη την περίοδο, με την κοινωνικότητα που διαθέτεις, θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδόσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact