ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 18 Ιουνίου

Κριός
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα, φίλε Κριέ. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση θα είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Ταύρος
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή, αγαπητέ Ταύρε, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και φρόντισε να πλησιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Δίδυμοι
Οι σημερινές πλανητικές όψεις θα σου φέρουν πολύ καλές εξελίξεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Δίδυμε. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι, αλλά άδραξε την μέρα σου, όσο πιο αποδοτικά μπορείς.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Λέων
Η ημέρα απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολύ υπομονή, αγαπητέ Λέοντα. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου.

Παρθένος
Ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις, αγαπητέ Παρθένε. Οργανώσου καλύτερα και βάλε σε σειρά τις υποχρεώσεις σου. Με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Ζυγός
Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά. Μην κολλάς τόσο πολύ σε λεπτομέρειες, που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Σκορπιός
Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο σε αυτά που θέλεις και πρέπει να κάνεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact