ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, βρίσκεσαι σε φάση, που θα προσπαθείς να προσδιορίσεις ποια είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν την προσωπικότητά σου και ορίζουν τις αντιδράσεις σου. Αναλύοντας τον εαυτό σου ανακαλύπτεις τις αδυναμίες του και καταλαβαίνεις τις επιθυμίες του. Είσαι άτομο ανοιχτό στις υποδείξεις των οικείων σου προσώπων, θέλοντας να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Σκορπιέ, θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να μοιραστείς πολλές στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δε θα εισπράξεις άρνηση σε κάτι απ’ όσα πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, απαιτεί ξεκούραση. Την εβδομάδα που έρχεται, μπορείς στη δουλειά σου να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως αντιμετωπίζεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, οπότε σήμερα καλό είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να ξεπεράσεις τα προσωπικά σου όρια, Τοξότη, και να επιτύχεις τη βελτίωση σε όλους τους τομείς του εαυτού σου, θα χρειαστείς κουράγιο. Όμως ο στόχος σου είναι σημαντικός και διπλός, να αναδείξεις την προσωπικότητά σου και να αναπτύξεις τις πνευματικές σου δυνατότητες. Το ένστικτό σου σε οδηγεί σε δρόμους πνευματικής ολοκλήρωσης. Ακολούθησέ το και θα βρεις όλα αυτά που επίμονα αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Θα βοηθήσει να ισορροπήσουν πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις τις δυνατότητες που έχεις, Τοξότη και στη δουλειά σου ο δυναμισμός θα σε χαρακτηρίζει. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, αγωνιστικότητα, μαχητικότητα και αντίδραση σε κάθε επιβολή θα είναι τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Έχεις επαναστατικό χαρακτήρα και πιστεύεις ότι για να αποκτήσεις όσα χρειάζεσαι και να για να βρεις το δίκιο σου, πρέπει να τα διεκδικήσεις μαχητικά. Δεν νοιάζεσαι όμως μόνο για σένα, αλλά συμμετέχεις σε κάθε λογής δράση, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, μπορείς να βγάλεις το βαθύ ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στη δουλειά, θα μπεις και πάλι στους ρυθμούς σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έχεις βρει τον τρόπο, Υδροχόε, να κρύβεις τον αληθινό εαυτό σου, πίσω από το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό. Νιώθεις ευάλωτος όταν κάποιος σε πλησιάζει πολύ και αμύνεσαι με όπλο την ελαφρά διάθεση. Πολλοί όμως δεν καταλαβαίνουν ότι προστατεύεσαι και σε θεωρούν άτομο με ασταθή χαρακτήρα. Περιόρισε, λοιπόν, τα άγχη σου και ανάδειξε τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, που είναι η ευαισθησία και το ήθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Υδροχόε μου, να δεις τα θετικά πράγματα που παίρνεις από τη σχέση σου και να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Αν δεν μπορείς, ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μαζί με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος που έχεις είναι μεγάλο, Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο τη δουλειά σου στην άκρη, αφού εκεί αρχίζεις να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η προσωπικότητα σου είναι πολύπλευρη, Ιχθύ μου κι αυτό σήμερα θα φανεί. Διαθέτεις τιμιότητα και συνέπεια. Έχεις καλό χιούμορ, που το συνοδεύεις όμως πολλές φορές με καυστικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που σε συμπαθούν πολύ και άλλοι που δε γοητεύονται εύκολα. Με τις εναλλαγές της διάθεσης και του χαρακτήρα σου προκαλείς κάποιες φορές σύγχυση στους άλλους και ανάμικτα συναισθήματα. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι περισσότερο προσεκτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ιχθύ, προσπάθησε να ξεκουραστείς και αύριο θα ξεκινήσει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό των πολλών εξόδων, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact