ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θα κρύβεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, επειδή νιώθεις πως οι γύρω σου θα σε επικρίνουν. Όταν όμως επιλέγεις το συμβιβασμό, καταπιέζεσαι και τελικά θλίβεσαι, ενώ ο φόβος της απόρριψης σε οδηγεί στη μοναξιά. Εξωτερίκευσε τα όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα σου, απομάκρυνε τους φόβους σου και θα έχεις βρει το κλειδί για όλες τις λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου, Κριέ, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πηγαίνεις αρκετά καλά. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μόνιμα προσπαθείς να ξεπεράσεις τα όρια σου, Ταύρε. Αναζητάς συνεχώς κάτι που ούτε εσύ δεν έχεις ακόμη προσδιορίσει. Κάνεις όμως μερικές φορές κινήσεις, που δεν έχεις σκεφτεί και μπλέκεις σε καταστάσεις, που τελικά σε δυσαρεστούν. Αναζήτησε μέσα σου ποιες είναι οι πραγματικές επιθυμίες σου και μη χάνεσαι σε αβέβαιες, και τελικά ανούσιες για σένα, αναζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος, Ταύρε. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στη δουλειά σου όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα μείνουν σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να μπεις σε πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η νευρικότητα που κάποιες φορές βγαίνει από μέσα σου, Δίδυμε, όταν αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις, σε κάνει να μη σκέφτεσαι και να βλέπεις με λάθος τρόπο τα γεγονότα. Χάνεις το δίκιο σου, όταν δεν ελέγχεις τον εκνευρισμό σου και το καταλαβαίνεις. Ισορρόπησε τη στάση σου και αναζήτησε με ηρεμία το σωστό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Δίδυμε, να αποφύγεις σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου, ώστε με χαμηλούς τόνους και μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου για την εβδομάδα που έρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Εγκλωβίστηκες, Καρκίνε μου, σε κάποιες ανθρώπινες σχέσεις που δε σε ικανοποιούν κι αναγκάζεσαι συνεχώς να κρύβεις τις επιθυμίες σου. Σκέφτεσαι πως όλα θα τα αλλάξεις κάποια μέρα και θα απελευθερωθείς. Ο χρόνος όμως περνά και συνεχώς βυθίζεσαι. Βγες στην επιφάνεια, δείξε την αλήθεια σου, πέταξε από πάνω σου ό,τι σου προκαλεί ανησυχία και διάλεξε τον τρόπο ζωής που εσύ ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε, να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς. Μια Κυριακή νομίζω τη χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς. Τα πράγματα στα οικονομικά θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Δεν χρειάζεσαι πολύ, Λέων, για να εγκαταλείψεις τα πάντα και να κυνηγήσεις το όραμά σου. Παραμένεις ένα ονειροπόλο παιδί, που το βαραίνουν οι ευθύνες και τα προβλήματα. Θα ήθελες να μην έχεις υποχρεώσεις και να γυρίζεις τον κόσμο, συλλέγοντας εικόνες και εμπειρίες από άλλους πολιτισμούς. Μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου, αφού οι καταστάσεις στη ζωή είναι ρευστές και όλα μπορούν να αλλάξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και για να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου. Προτείνω να μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της εργασίας, Λέων, μπορείς μια μέρα να τα βάλεις λίγο στην άκρη. Από αύριο, θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, αλλά και σχέδια, που θα υλοποιήσεις με επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να δαπανήσεις πολλά, ώστε να μη βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο φόβος και η αβεβαιότητα, Παρθένε, δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να χαρείς την καθημερινότητά σου. Είσαι εσωστρεφής και συνήθως βαριέσαι τις ανούσιες για σένα συζητήσεις. Βρίσκεσαι σε μια συνεχή αναζήτηση του ανθρώπου που εσύ χαρακτηρίζεις ως αδελφή ψυχή. Η σχέση σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους είναι σε καλά επίπεδα, πρέπει όμως να αναλύσεις τον εαυτό σου και να βρεις τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Παρθένε, αρκεί να διώξεις από το μυαλό σου κάποιες αρνητικές σκέψεις που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε, άφησε λίγο στην άκρη τη δουλειά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που κάποιες φορές σου χαλούν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Πρέπει να καταλάβεις, Ζυγέ μου, ότι θα αρχίσεις να περπατάς στους σωστούς δρόμους της ζωής σου, όταν καταλάβεις πως η επιτυχία και η ευτυχία δε θα έρθουν μόνες τους, αλλά πρέπει να βγεις για να τις συναντήσεις. Μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα και να ξεκινήσουν την κάθε προσπάθεια. Τώρα ήρθε ή ώρα να δείξεις την αξία σου και να νιώσεις ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει και ισορροπεί, Ζυγέ, κι αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσεις πολύ ευχάριστα τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν ασταμάτητα, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μποντιμπιλντεράς που έκανε ενέσεις με λάδι κινδυνεύει η ζωή του

Ένας bodybuilder έκανε ενέσεις λάδι στα χέρια του…

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με Τζανακόπουλο, Πολάκη, Παππά

Όλοι εναντίον όλων για την συντριβή στις κάλπες…

Στήνουν προβοκάτσια στη Θράκη οι Τούρκοι

Λίγοι αλλά και αρκετοί ταυτόχρονα διέκριναν το βράδυ…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η πραγματικότητα πίσω απο τις ομιλίες του Τσίπρα

Το παιχνίδι που παίχτηκε πριν τις εκλογές της…

Δεν εκλέγεται το Τζέισον Αντιγόνη στην Περιφέρεια Αττικής

Δείτε πώς τα πήγε το Τζέισον Αντιγόνη στην…

Χανιά: Ήρωας – υπάλληλος ταβέρνας σώζει πελάτη από πνιγμό

Το Σάββατο το βράδυ, ένας πελάτης την ώρα…

Ευρωβουλευτής με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Εδώ λοιπόν προκύπτει ένα ερώτημα: Πώς θα ταξιδέψει…

Παραιτήθηκε η Μεγαλοοικονόμου

Την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του…
contact