ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μικρές παρεμβολές τρίτων ατόμων, Λέων, θα σου αλλάξουν λίγο το πρόγραμμα της ημέρας. Προστίθενται άτομα στην παρέα σου κι αυτό σε βγάζει από τους υπολογισμούς σου. Το μικρό άγχος της αλλαγής είναι ασήμαντο, καθώς σήμερα θα περάσεις όμορφα και στο τέλος θα νιώσεις ικανοποιημένος. Απόλαυσέ το, αφού βίωσες πολλή κούραση τις προηγούμενες μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Λέων, θα σε κάνει σήμερα πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα συμφωνήσεις ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που δε βλέπεις με πολλή αισιοδοξία. Μήπως όμως πρέπει λίγο να το ξανασκεφτείς;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να επικεντρωθείς σ’ αυτό που κάνεις, Λέων, και μην καταπιάνεσαι ταυτόχρονα με πάρα πολλά, διαφορετικά θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Καλό είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και ειδικά να μην υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Τα πολλά εγκωμιαστικά λόγια που θ’ ακούσεις σήμερα, Παρθένε, θα σε κάνουν να νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου και για όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα. Δε σου έχει ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια στην προσπάθεια να περάσουν καλά οι γύρω σου και αυτό πηγάζει από την αγάπη και το σεβασμό που νιώθεις γι’ αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Παρθένε μου, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η κινητικότητα σου, θα σε βοηθήσει να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, αλλά, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, καθώς κρύβουν παγίδες που δύσκολα θ’ αντιληφθείς. Μπορείς να τακτοποιήσεις άλλα σχετικά θέματα που σε αφορούν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η απαστράπτουσα εμφάνισή σου, Ζυγέ, θα κάνει εντύπωση σήμερα κι αυτό θα ανεβάσει ακόμη πιο πολύ την καλή σου διάθεση. Θέλεις να χαρείς την ημέρα και τη μοιράζεσαι με αγαπημένα σου άτομα. Οι έξοδοί σου θα έχουν πολλές εναλλαγές κι αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη ικανοποίηση. Θα περάσεις υπέροχα με τα αγαπημένα σου άτομα, ακριβώς όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Ζυγέ, δεν σ’ αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα στις κινήσεις σου, για να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά πράγματα που καθυστερούν, Ζυγέ μου, θα σ’ εκνευρίσουν έντονα. Προσπάθησε να βάλεις σε σωστό πρόγραμμα τις κινήσεις σου, για ν’ αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έχεις κάνει πολλά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός στο εξής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αισθάνεσαι, Σκορπιέ, ότι πρέπει να δώσεις όλη τη βαρύτητά σου για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να τελειώσεις γρηγορότερα και να απολαύσεις τις ερχόμενες γιορτινές ημέρες. Θα τα καταφέρεις, αρκεί να βάλεις προτεραιότητες και να έχεις σταθερό προγραμματισμό. Από το απόγευμα και μετά, οι τόνοι της ημέρας χαμηλώνουν και ανυπομονείς να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου άτομα, διασκεδάζοντας και περνώντας το βράδυ υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη, που τώρα είναι στο ζώδιό σου, θα σου κάνει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματά σου στον επαγγελματικό τομέα. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και πια μπορείς να κάνεις ευκολότερα τους προγραμματισμούς σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο δυναμισμός του χαρακτήρα σου, Τοξότη, αλλά και οι επιθυμίες σου, θα κάνουν τους άλλους να μην αντισταθούν και να υποκύψουν σ’ αυτά που θα τους πεις. Άλλωστε, δε θέλουν να ακούσουν αρνητικά πράγματα από τρίτα πρόσωπα. Θα διοργανώσεις τις επόμενες ημέρες πάρα πολύ καλά κι έτσι όπως θέλεις εσύ. Απόλαυσέ το, αφού ψυχικά το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, φρόντισε σήμερα να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές, έστω και αν δεν τις περίμενες. Γενικά μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά σου. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα πράγματα ακόμη δε βρίσκονται στο δρόμο που θέλεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact