ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, έχεις την ανάγκη τα αγαπημένα σου άτομα να βρίσκονται στο χώρο σου, προσφέροντάς σου γαλήνη, την οποία έχεις πάρα πολύ ανάγκη. Παραμερίζεις, λοιπόν, την κούραση, αλλά και τα… έξοδα, ετοιμάζοντάς τους μία αξέχαστη βραδιά. Πέρα όμως από την ευχαρίστηση που θα νιώσεις, καλό είναι να βρεις και λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, κάτι που χρειάζεσαι πραγματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι από τρίτα πρόσωπα στο να κλείσεις κάποια συμφωνία, που μπορεί να μη σε συμφέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Την ενέργειά σου, Υδροχόε, μαζί με το γούστο σου, θα θελήσει κάποιο άτομο σήμερα να του δανείσεις, ακολουθώντας το σε αγορές της τελευταίας στιγμής. Εσύ δείχνεις να απολαμβάνεις αυτό όλο, αλλά στη συνέχεια σου βγαίνει μία μικρή κούραση. Προσπάθησε ν’ αφήσεις στην άκρη όλα τα αρνητικά, αφού αυτή είναι μια μέρα χαράς και θα περάσεις όμορφα. Το βράδυ, θα βρεθείς με δικά σου άτομα, με τρόπο που ταιριάζει σε μια γιορτινή περίσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός απέναντι σ’ αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις κινήσεις σου, Υδροχόε μου, επειδή από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα ν’ αρχίσεις σιγά – σιγά να τακτοποιείς.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Είναι τόσο μεγάλη η ένταση και η κούραση των τελευταίων ημερών, Ιχθύ μου, που το μόνο που θα θελήσεις να κάνεις σήμερα, είναι να μείνεις στο σπίτι, με πολύ δικά σου άτομα, χαλαρώνοντας και περνώντας όμορφα. Κατανοώντας την ανάγκη σου αυτή, οι δικοί σου αναλαμβάνουν να περάσετε ήσυχα, χωρίς να σε επιβαρύνουν με ευθύνες, και φυσικά εσύ απολαμβάνεις τις στιγμές μαζί τους. Άλλωστε, είσαι από τα ζώδια τα οποία δε ζητούν και πάρα πολλά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, Ιχθύ μου, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι σήμερα να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και ν’ αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Οφείλεις να ετοιμάσεις πλήρη προγραμματισμό και ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact