ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Θα διατηρείς την ανεξαρτησία σου, Ζυγέ, και θα βλέπεις με πολύ ελεύθερο μάτι κάποια ζητήματα. Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μη λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στη σχέση σου, Ζυγέ, και φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, απόφυγε σήμερα να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να τα προλάβεις όλα. Με προσεκτικότερο προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να αισθάνεσαι ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, μπορεί να πάει και καλύτερα από ό,τι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις μπροστά σου είναι πάρα πολλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Άρης σήμερα μπαίνει στο ζώδιο σου, Τοξότη, οπότε πρέπει να δείξεις εμμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα, που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μη λες πράγματα που δεν πρέπει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Τοξότη, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου, ώστε να περάσεις τη μέρα σου πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις βάλει μπρος από το παρελθόν. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact