ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης, Κριέ, σήμερα μπαίνει στον Τοξότη και θα σε προικίσει με πολλή δυναμικότητα. Να ξέρεις, ότι μπορείς να τα καταφέρεις όλα μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, αφού τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις μόνο από την αρνητική πλευρά τους. Η επικοινωνία σου σήμερα θα είναι στο μέγιστο σημείο της. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, καθώς δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και όλα θα είναι μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά, για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, διαθέτεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αρκετά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα τα δρομολογήσεις μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ταύρε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Ταύρε μου. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, οπότε φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, Δίδυμε, και μην κάνεις πίσω σε οτιδήποτε. Ο Άρης σήμερα που μπαίνει στον Τοξότη, σε ευνοεί, γι’ αυτό βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Θα δεις, ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Δίδυμέ μου, να χαλαρώσεις, να δεις πολλές καταστάσεις θετικά και να αφιερωθείς στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, σήμερα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact