ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 4 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μία χάρη και να πείσεις κάποιον να σου την κάνει, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, αφού οι συνθήκες τώρα είναι ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από τις τοξικές! Ένα μυστικό που σου αποκαλύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας, σου δίνει απόλυτη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα θετικές οι εξελίξεις που αναμένονται, για σένα που είσαι ελεύθερος! Ναι, σήμερα μια ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη γνωριμία, είναι πολύ πιθανόν να έρθει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δεις το πάθος με τον σύντροφό σου να αναζωπυρώνεται και μπορείτε μαζί να απολαύσετε καυτές ερωτικές στιγμές! Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος και θες να τον σαγηνεύσεις, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα σε βοηθά αποτελεσματικά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου μέσα από κεφάλαια ή χρήματα τρίτων! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς σου απόλυτα!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα φίλε Λέοντα, επικεντρώνεσαι και ασχολείσαι κυρίως με το πως φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο είσαι αποδεκτός από εκείνους! Βέβαια, λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου και των κοινωνικών σου ικανοτήτων, θα το πετύχεις πολύ εύκολα αυτό! Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση ή επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ευτυχής και ασφαλής! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι αναποφάσιστος σε σημαντικά θέματα, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο η δρομολόγηση των σχεδίων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια ημέρα, άκρως συντροφική, ήρεμη και συναισθηματική, αφού η σχέση σου ενδυναμώνεται και πιθανόν μαζί με το σύντροφο σήμερα, να συζητήσετε και να αποφασίσετε για το κοινό σας μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μια σημαντική και γοητευτική νέα γνωριμία, γιατί πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση, στο άμεσο μέλλον!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, ωστόσο οι καλές συναδελφικές σου σχέσεις σε βοηθούν! Οικονομικά, προσπάθησε σήμερα να μην ξοδέψεις αρκετά, για λόγους ομορφιάς ή ψυχαγωγίας! Όλα έχουν μέτρο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, λόγω της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα τον χρόνο σου και ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις σου! Καλό θα είναι επίσης την σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να εντάξεις στη ζωή σου την γυμναστική και την άσκηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα να μην είναι προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, ωστόσο αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της δουλειάς σου που πιθανόν να εκδηλωθεί τώρα και μάλιστα να εξελιχθεί! Αν έχεις ήδη μια σχέση ή γάμο, προσπάθησε να αφιερώσεις όσο χρόνο γίνεται στον σύντροφο, ακόμα κι αν είναι αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμά σου! Μην αμελείς τα συναισθήματα του συντρόφου, γιατί μπορεί αυτό να «βγει» σε γκρίνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αφού είτε περιμένεις μία απάντηση, είτε το «βήμα» για ένα νέο ξεκίνημα, θα καταφέρεις να το πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά δε θα αγχωθείς, αφού είναι κάτι που περίμενες!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact