ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 4 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Υδροχόου, αποτελεί μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές ομαδικότητας. Σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, θα έχεις πολλές δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά κενά που είχες τον τελευταίο καιρό στην ζωή σου, ιδίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προβλημάτων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η ερωτική σου ζωή, έχει μόνο ανανεωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος καλωσόρισε νέες γνωριμίες και αποδέξου, χωρίς δεύτερη σκέψη ή δισταγμό, κάθε πρόταση που θα έχεις και θα εγγυάται καλοπέραση, αλλά και… έρωτα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ανανεώσετε την σχέση σας, με κάθε δυνατό τρόπο και να περάσετε μαζί, υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά υπάρχει εύνοια, ιδίως αν προσπαθείς να βρεις λύσεις για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις τρόπους για να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και συναδέλφους, κάτι που θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Υδροχόου, είναι κατάλληλη για δραστηριότητες, που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, αγαπητέ Ταύρε. Να είσαι λοιπόν σε απόλυτη ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, καθώς θα υπάρξουν νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, στην ερωτική σου ζωή θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις χωρίς λάθη στους ουσιαστικούς ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Η μέρα συνιστά να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις κανένα «σκαλί» για άνοδο στην προσωπική σου ζωή! Τυχόν νέες γνωριμίες, έρχονται για να σε κάνουν να καταλάβεις πόσα τελικά αξίζεις κι ότι πρέπει να ανεβάσεις τα στάνταρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και η εποχή είναι ιδανική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή και έναρξη επιτυχημένων δραστηριοτήτων! Τα σημερινά οφέλη, δεν θα είναι μόνο επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
H Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα, φίλε Δίδυμε! Θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ολοκαίνουργια ξεκινήματα μέσα στην ημέρα, αλλά και το επόμενο διάστημα, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις και να πετύχεις στόχους με την βοήθεια της τύχης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη με κάποιον, μέσα από συζήτηση και εξόδους ψυχαγωγίας, βελτιώνεται η σχέση σας και ανανεώνεται! Αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ, ραντεβού και γνωριμίες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση πάντως, σήμερα θα έρθει ένα καλό νέο όσον αφορά τα ερωτικά σου και θα επαναφέρει την αισιοδοξία σου! Αν προγραμματίζεις ένα ταξίδι με τον σύντροφο, σήμερα ή και τις επόμενες ημέρες, θα σου αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις, γι’αυτό μην κάθεσαι λεπτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν εξελίξεις που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο «large» και γενναιόδωρος, γιατί κινδυνεύεις να ξεμείνεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact