ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε επιτέλους, ο Ερμής περνά στον Ταύρο! Σήμερα λοιπόν, θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός, δημοφιλής και περιζήτητος από τους γύρω σου! Πες ναι στην ανεμελιά και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και μην πεις όχι σε προτάσεις εξόδου διασκέδασης! Η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και πιο πολύ και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες και διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτίωση της σχέσης σου με τον σύντροφο! Τα ερωτικά σου μπαίνουν σε νέα, βελτιωμένη τροχιά! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και την πιθανότητα έναρξης μίας νέας σχέσης! Λάμπεις και είναι όλα τα φώτα πάνω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε παρορμητικές αγορές σήμερα, αφού μάλλον αργότερα θα το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις, αρκεί να μην μπεις στον πειρασμό για υπερβολικό, χωρίς λόγο ανταγωνισμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με τον Ερμή στον Ταύρο από σήμερα, επικεντρώνεσαι με κάθε τρόπο σε σπίτι και οικογένεια! Είσαι πλέον σοβαρός, πιο λογικός και ώριμος και οφείλεις πια, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και φυσικά σύνεση! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι και σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, ακόμα σε απασχολεί και πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα και πιθανόν να πετύχεις επανασύνδεση, αν φερθείς έξυπνα! Αν είσαι δεσμευμένος εμπιστέψου την διαίσθηση σου, αφού είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση και την λύση, μαντεύοντας τις προθέσεις και τους σκοπούς του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έρθουν ιδιαίτερα θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, οι οποίες όμως είναι αναμενόμενες! Κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν σήμερα, για το σπίτι ή την οικογένεια σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, ο Ερμής στον Ταύρο, θα σου φέρει μόνο καλά νέα! Η θέση αυτή σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους λύσεις! Εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου μέσα και την πειθώ σου και έτσι πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, συμπαθής, περιζήτητος και δημοφιλής! Ιδανική ημέρα για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο βελτιώνεται πολύ και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για να κάνει αυτό που επιθυμείς και είναι καλό για την πορεία της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και την έναρξη μίας νέας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις για ένα οικονομικό πρόβλημα που εδώ και καιρό σε απασχολεί! Επαγγελματικά, πες ναι, σε μία νέα συμφωνία ή πρόταση, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact