ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, φίλε Κριέ, που ξεκινά την πορεία του, ο Ερμής στον Ταύρο, μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή! Οργανώσου σωστά, πρώτα μέσα σου, δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου και κάνε σχέδια! Γενικά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να “κόψεις” κάποιες ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς πιο ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν είχες καταλάβει ότι ενδιαφέρεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κτητικότητα και ζήλια και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα, που θα έρθουν μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σου, αλλά και αισθησιακές στιγμές μαζί του

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περιόρισε αναβλητικότητα και αργούς ρυθμούς, ώστε να μην έχεις προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα! Η οικονομική άνοδος είναι σίγουρη πλέον

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα περνάει ο Ερμής στο Ζώδιο σου και είσαι πλέον ιδιαίτερα κοινωνικός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, ωφέλιμες επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις! Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς, όνειρα και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να συζητήσεις ή να ζητήσεις κάτι από το σύντροφο, έχοντας σίγουρη επιτυχία! Οι συνθήκες, σας ευνοούν ιδιαίτερα και μπορείτε να βρείτε σπουδαίες λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες γνωριμίες, ασταμάτητο φλερτ, αλλά και πολλές αποκαλύψεις κρυφών θαυμαστών! Η επικοινωνία, είναι το κλειδί στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά θα έχεις θετικά νέα και ειδήσεις, ευκαιρίες και τύχη σε προτάσεις ή συμφωνίες σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή στον Ταύρο πλέον, από εδώ και πέρα οφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Εκμεταλλεύσου το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική, ψυχολογική και συναισθηματική σιγουριά, όπως και ανασυγκρότηση ψυχικών δυνάμεων! Επιτέλους, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου με επιτυχία και να ενδυναμώσεις το όραμα σου και τα όνειρα σου, αλλά και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση με την σχέση σου και συναισθηματική ανανέωση! Απέφυγε όσο μπορείς όμως, κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι μάλλον απογοητευτικές, αφού θα πιστέψεις και πάλι στους λάθος ανθρώπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομική εύνοια θα έχεις σήμερα και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις! Στον τομέα της εργασίας, βάζεις τέλος σε λάθος χειρισμούς του παρελθόντος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα, που πλέον ο Ερμής περνάει στον Ταύρο! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, εξόδους και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής! Είσαι χαρούμενος, κεφάτος, εξωστρεφής, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές και εξελίξεις! Επιπλέον, ακολουθώντας τις συμβουλές ενός φίλου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, με μία νέα γνωριμία ή ίσως ακόμα και μία φιλία, μετατρέπεται σε έναν μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μετά από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο, να κάνετε το επόμενο βήμα, αφού σήμερα θα βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα περιττά έξοδα, προτού το μετανιώσεις! Πετυχαίνεις επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, αναγνωρίζονται πλέον!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact