ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δεκεμβρίου 2018 απο τον Κώστα Λεφάκη

Καρκίνος

Αισθηματικά χρειάζεται να είστε εγκρατείς και να μην πιστεύετε στη δύναμη κάποιων τυχαίων περιστατικών. Οι ανάγκες κάλυψης του όποιου συναισθηματικού κενού νιώθετε, οφείλεται κατά πολύ και στις δικές σας ενέργειες. Παρόλα αυτά, οι γιορτινές ημέρες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Οικονομικά φαίνεται να μετριάζονται κάπως οι συνέπειες μιας παρελθούσας επιλογής, φροντίστε όμως να αποφύγετε απερίσκεπτες ενέργειες στο άμεσο μέλλον. Η οικογένεια περνά μια λεπτή φάση ισορροπιών και θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Αφιερώστε της περισσότερο χρόνο και φροντίδα!

Λέων

Ο μήνας ξεκινά νευρικά αλλά εξελίσσεται θετικά. Πολλά από όσα κάνετε αφορούν σε υποχρεώσεις του παρελθόντος, καθώς έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα έχετε ησυχία μόνο αν τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δηλώνει ότι τα αισθηματικά σας χρειάζονται σταθερότητα την οποία πρέπει να φροντίσετε. Αποφύγετε εγωισμούς και ανταγωνισμούς και βρείτε τρόπους να δηλώσετε τις ευαισθησίες σας. Οι γιορτινές μέρες σας θέλουν να ακολουθείτε το τυπικό των ημερών, να περιποιείστε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, αλλά και να παίρνετε αγάπη από εκείνους που δεν έπαψαν ποτέ να σας σκέφτονται και να σας στηρίζουν. Γεμίστε μπαταρίες γιατί ο επόμενος μήνας σας θέλει στις επάλξεις για τους άλλους και πάλι!

Παρθένος

Είστε από τους περισσότερο ευνοημένους της εποχής, που ξέρετε να προβλέπετε τις δυσκολίες και να προετοιμάζεστε αρκετό καιρό πριν γι αυτές. Ο Δεκέμβρης θα σας προσφέρει περιθώρια κινήσεων, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά και κοινωνικά σας θέματα. Μην αναλώνεστε σε σκέψεις και μην κρατάτε αμυντική στάση απέναντι σε γεγονότα με μικρή διάρκεια και μην μπαίνετε στον πειρασμό να βάλετε τις μηχανές σας στο φουλ για να φτάσετε πρώτοι στο νήμα του τερματισμού ενός ανούσιου ανταγωνισμού. Οι γιορτινές ημέρες θα έχουν θετικό πρόσημο για εσάς, αλλά και θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μια επιθυμία σας. Ταξίδια, μετακινήσεις, συναναστροφές και νέα κοινωνικά ενδιαφέροντα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών και θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κάποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Ζυγός

Οι φίλοι, οι κοινωνικές σας σχέσεις και το περιβάλλον θα σας δώσουν ιδέες και αφορμές για έναν ιδιαίτερο μήνα. Ο Δεκέμβριος καταφέρνει αν σας ανεβάσει ψυχολογικά, να σας φέρει ικανοποίηση μέσα από την αναγνώριση των προσπαθειών και των ταλέντων σας. Φροντίστε όμως κι εσείς να ολοκληρώσετε αυτά που ξεκινήσατε το Καλοκαίρι, είτε αναγκαστικά, είτε εθελούσια. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης της κατάστασης, ιδιαίτερα για όσους από εσάς επιδείξατε σοβαρότητα και εργατικότητα στο παρελθόν. Εσείς που εμποδιστήκατε από εξωτερικούς και απρόβλεπτους παράγοντες να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, θα διαπιστώσετε ότι επιστρέφουν οι χαμένες ευκαιρίες και μάλιστα με καλύτερες συνθήκες τώρα που το κλίμα είναι εορταστικό.

Σκορπιός

Βελτιώνεται η θέση σας στο περιβάλλον της εργασίας και της κοινωνικής σας ζωής. Ο μήνας θα αποδείξει ότι υπήρξατε άξιοι αγωνιστές και υπερασπιστές των δίκαιων θέσεων και αιτημάτων σας, ενώ θα έχετε και κάποια σημαντική αναγνώριση από κάποιο άτομο με ειδικό βάρος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να τρέξετε λίγο περισσότερο αυτόν τον μήνα και να κατοχυρώσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό στίβο. Αισθηματικά, όσοι αντιμετωπίσατε θέματα στο γάμο ή στον μακρόχρονο δεσμό σας, φαίνεται ότι ευνοείστε τώρα σε αποφάσεις και σε βελτιωτικές κινήσεις. Οικονομικά ευνοούνται όσοι από εσάς επέμειναν σε αποφάσεις και όσοι έδειξαν συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις τους. Οι γιορτινές μέρες προβάλουν τόσο γιορτινές, όσο τις προετοιμάζετε!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact