ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δεκεμβρίου 2018 απο τον Κώστα Λεφάκη

Οι προβλέψεις του αστρολόγου Κώστα Λεφάκη για τον τελευταίο μήνα του χρόνου!

Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα αυτής της δοκιμαστικής χρονιάς και ο Δεκέμβριος έρχεται προσφέροντας εναλλαγή ανάμεσα στην χαρά, την αισιοδοξία και την ευδαιμονία, με την σύγχυση, την ένταση και τη νευρικότητα!
Είναι γεγονός όμως, ότι όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα μπορέσουν αυτές τις μέρες των εορτών, να νιώσουν τυχεροί σε κάποιο τομέα της ζωής τους.

Κριός

Οι πρώτες ημέρες του μήνα φέρνουν μικρές αναστατώσεις στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται διαφορετικά από ότι περιμένατε. Ένα μικρό αλλά ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στις υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και κάποιες τοξικές σχέσεις θα σας βοηθήσει να περάσετε στο επόμενο στάδιο των ενδιαφερόντων σας.

Οι γιορτινές μέρες προβλέπονται περισσότερο κοινωνικές από άλλες φορές. Αν σκέφτεστε κάποιο ταξίδι, μπορείτε να το αποφασίσετε και να το πραγματοποιήσετε. Αν δυσκολεύεστε να ξεφύγετε από ανθρώπους και σκέψεις, ή θέλετε πρώτα να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα μεταξύ σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ανακατέψετε περισσότερο την κατάσταση. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο και τις περισσότερες φορές θα είναι θετικό!

Ταύρος

Ο μήνας διακατέχεται από συναίσθημα το οποίο θα σας απασχολήσει αρκετές φορές στις ενέργειες, στο πρόγραμμα και στις αποφάσεις σας. Είναι η εποχή που πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας θα έχουν αντίκτυτο στον ψυχισμό σας και αυτό σημαίνει ότι, άλλες φορές θα χρειαστεί να προφυλαχτείτε και άλλες πάλι να ενδώσετε σε ερωτικά καλέσματα που θα σας απευθυνθούν. Οι πρακτικές σας υποθέσεις χρειάζονται επιμέλεια και αποφασιστικότητα, χωρίς όμως να λειτουργείτε βιαστικά. Οι γιορτινές μέρες σας καλύπτουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, αλλά μην περιμένετε να συμβούν όλα δια μαγείας. Επιμεληθείτε τον εαυτό και την εμφάνισή σας και δώστε χώρο στον σύντροφο, ή σε εκείνους που σας περιβάλλουν να υπάρξουν χαρούμενα δίπλα σας!

Δίδυμοι

Ο μήνας ξεκινά για άλλους με επαγγελματικά σχέδια και για άλλους με εμπλοκή σε θέματα εργασίας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις ενέργειες και στις αποφάσεις σας και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Αισθηματικά είστε καλύτερα από άλλες εποχές, είτε με τον σύντροφο, είτε με τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για νέες γνωριμίες και περιπέτειες στους χώρους που κινείστε. Προσοχή χρειάζεται ο ψυχισμός σας καθώς φαίνεται να δίνετε υπερβολική σημασία σε κάποια γεγονότα ή στην συμπεριφορά των άλλων. Οι γιορτινές μέρες ενισχύουν την χαρά και την αυτοπεποίθησή σας, φροντίστε όμως να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους που στηρίζονται επάνω σας. Οικονομικά θα έχετε αυτά που χρειάζεστε για να κάνετε το σκηνικό των γιορτών που θέλετε!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact