ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δεκεμβρίου: Τι μας επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του 2019;

«Χο, χο, χο!» είπε ο Δίας στις 3 Δεκέμβρη περνώντας στον Αιγόκερω.

«Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», απάντησαν οι Αιγόκεροι που περίμεναν χρόνια να πουν αυτή την ατάκα (ή να γελάσουν, εδώ που τα λέμε).

Μάλλον cool και αντισυμβατικές γιορτές για τους υπόλοιπους, με ευκαιρίες στις 26 (Ηλιακή Eκλειψη).

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ενας φλογερός Δεκέμβρης (ο Αρης είναι στο Σκορπιό) με ευκαιρίες για ταξίδια (10-29) που ξέρεις ότι θα σου κοστίσουν (ο Ουρανός είναι ανάδρομος στα οικονομικά σου), αλλά δεν σε νοιάζει.Αυτό που σε καίει είναι εκείνη η προαγωγή/νέα επαγγελματική ευκαιρία.Και ευτυχώς την έχεις στο τσεπάκι.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αν όχι τώρα, τότε πότε; Αν δεν ακούσεις τώρα το κάλεσμα της περιπέτειας να κλείσεις εκείνα τα αεροπορικά για τη χώρα που πάντα ήθελες να επισκεφτείς (ή να κανονίσεις εκείνο το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό) με τόσους πλανήτες στον 9ο οίκο σου, τότε πότε; Μην απαντήσεις «ποτέ»! Εδώ αλλάζουμε δεκαετία σε λίγο, δεν θα πάθεις τίποτα να αλλάξεις κι εσύ.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

ΟΚ, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 12/12 θα σε ρίξει λίγο. Αλλά μετά θα θυμηθείς τι ζώδιο είσαι και ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε ρίξει για πολύ.Ή τουλάχιστον τίποτα που να μην περνάει με ένα shopping spree, ειδικά τώρα που οι πλανήτες σπονσοράρουν τα οικονομικά σου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σε βρίσκει με μια γλυκιά θλίψη με την Πανσέληνο να ανασκαλεύει αναμνήσεις.Δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ηλιακή Εκλειψη στον 7ο οίκο σου σε συνασπισμό με τον Δία σού μελώνουν τη σχέση με το έτερον ήμισυ και υποδέχεσαι τον νέο χρόνο με δάκρυα χαράς.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι επικριτικές φωνές που συνήθως σε κατηγορούν για εγωισμό (δηλαδή τα υπόλοιπα 11 ζώδια) ας μπουν στο mute. Οι μόνες φωνές που πρέπει να ακούσεις τώρα είναι των πλανητών και η ετυμηγορία τους είναι: ώρα για self care. Πες και όχι σε κανένα πάρτυ, δεν θα καταστραφεί η κοινωνική σου ζωή.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ακόμα κι ένα σταματημένο ρολόι δείχνει τη σωστή ώρα δύο φορές τη μέρα.Ακόμα και ένας Παρθένος μπορεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να συνειδητοποιήσει πως όταν θέλει είναι το πιο σαγηνευτικό πλάσμα εκεί έξω.Ναι, το θαύμα των φετινών Χριστουγέννων ενδέχεται να είσαι εσύ – αρκεί να βγεις εκεί έξω.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Εγκυμοσύνη; Μετακόμιση; Συμφιλίωση με το παιδί μέσα σου; Με τόσους πλανήτες στον άξονα Σπίτι/Οικογένεια, η κοινωνική σου ζωή θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Μην ανησυχείς, η μαμά Αφροδίτη από τις 21 θα σου θυμίσει ότι μπορείς να φλερτάρεις οπουδήποτε. Ακόμα και στον καναπέ σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact