ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου

Πως θα πάνε ερωτικά και οικονομικά με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην υπογραφή μιας συμφέρουσας επαγγελματικής συμφωνίας ή να σε βοηθήσει στην ανανέωση του προσωπικού ή του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συμβάλλει στην βελτίωση της εμφάνισης σου, κάτι που σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες επιτυχίες! Ωστόσο στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, χωρίς να προχωρήσεις στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δημιουργεί «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με την συνδρομή του Δία, η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί θετικά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το σπίτι, την οικογένεια σου ή ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο δείχνει πρόθυμος να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τα όνειρα και τα οράματα σου. Ευνοούνται ακόμη οι σπουδές και τα ταξίδια
Ερωτικά
Με την συνδρομή του Ποσειδώνα, φαίνεται ότι αυτά που φαντάζεσαι είναι πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα, ίσως όμως τελικά να βιώσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο και «εκστατικό» στην σεξουαλική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Στην παρούσα φάση ο Ήλιος στον Υδροχόο εξυπηρετεί απόλυτα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο και την… όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση εργαλείων ή συσκευών που κάνουν κατά πολύ ευκολότερη την καθημερινότητα σου, ενώ ίσως σου φέρει και καλά νέα από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάποια πράγματα φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά», η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε προδιαθέτει για να αφήσεις πίσω σου κάθε σκοτούρα και να απολαύσεις τις χαρές της συντροφικότητας και του έρωτα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, η επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε… αναδείξουν! Επιπλέον, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις μια αγορά που θέλεις πολύ.
Ερωτικά
Ένα φλερτ στην δουλειά σου ή κατά τη διάρκεια μιας εργασίας «ρουτίνας» μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα αλλά καλό είναι να μην προχωρήσεις περισσότερο, αφού μάλλον η φαντασία σου παίζει… παιχνίδια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητες σου και θα σε κάνει να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Έτσι κι αλλιώς πάντως, ο Δίας στο ζώδιο σου, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το έργο του και μέχρι το καλοκαίρι θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε φάση ανάπτυξης, κόντρα στο γενικό κλίμα!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε «ανεβάζει» ψυχολογικά κι ίσως σε φέρει ενώπιον μια επιλογής που φαίνεται κατάλληλη για σένα. Τα πράγματα όμως μπορεί να πάρουν στραβό δρόμο όταν θελήσεις να περάσεις από την φαντασία στην πραγματικότητα.
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact