ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει το 2018

Υποδεχθείτε το έτος 2018 με χαμόγελο, γιατί σίγουρα θα είναι μια καλή χρονιά. Οι προβλέψεις 2018 για τα ζώδια, σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα για το μέλλον και τις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε το επόμενο έτος.

Όσον αφορά τα ζώδια, το 2018 αναμένεται ότι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, που ανήκουν στα γήινα ζώδια, θα πάρουν θαυμασμό και ευγνωμοσύνη από τους άλλους, καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτά τα ζώδια είναι πιο σταθερά και συνεπή από τη φύση τους.

Τα ζώδια της Γης κολλάνε σε μια συγκεκριμένη εργασία ή έναν σκοπό μέχρι το τέλος. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τόσο αυθόρμητοι ή ευέλικτοι στις ενέργειες και τις αποφάσεις τους, αλλά έχουν πλήρη επίγνωση της ανάγκης και είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τους άλλους. Οπότε, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει το νέο έτος, αλλά γενικά θα νιώσουν δυνατοί για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και θα επιτύχουν τους στόχους που έχουν βάλει.

Το Ωροσκόπιο 2018 μας αποκαλύπτει ότι οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος θα λάμψουν με την επικοινωνία τους. Ως ζώδια του Αέρα κινούνται διαρκώς και λατρεύουν τις αλλαγές. Είναι πολύ ευέλικτοι από τη φύση τους και κοινωνικοποιούνται εύκολα με τα άλλα ζώδια. Ο Αέρας δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα που τον περιορίζει, και κατά συνέπεια τα ζώδια αυτά δεν αποδέχονται κανενός είδους εξαναγκασμό ή δέσμευση που νιώθουν ότι τους καταπιέζει. Η ελευθερία της σκέψης και της κίνησης τους δίνει δύναμη.

Το 2018 θα έχουν τη δυνατότητα να σφυρηλατήσουν ισχυρές διασυνδέσεις και συνθήκες που θα τους οδηγήσουν σε σταθερότητα και ασφάλεια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact