ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραδόξως και μέσα στον γενικό «χαμό» που επικρατεί με τον κορωναϊό και τις συνέπειές του, τα προσωπικά σου είναι πολύ ενεργά και δεν ξέρω αν σε αυτό παίζει ρόλο η «τεχνογνωσία» που πάντα διαθέτεις σε ζητήματα υγείας. Το «κλασικό» παιχνίδι πάντως «γιατρός και νοσοκόμα», έχει πολύ καλές πιθανότητες για να σου «βγει»!

Θετικό ρόλο θα παίξει και η Αφροδίτη στους Διδύμους (μετά τις 3/4), αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όντως ο κορωναϊός θα κάνει το… θαύμα του από την ανάποδη, αφού οι προτεραιότητές και η σχετική… υποχονδρία σου δεν συμβαδίζουν με εκείνες του/της συντρόφου σου και η σχέση σας μπορεί να μπει σε καραντίνα.

ΖΥΓΟΣ

Αποκλεισμένος/η στο σπίτι με το ταίρι σου. Το δεύτερο μετά χαράς, το πρώτο δεν αντέχεται… Σκέψου όμως και τα χειρότερα: Μόνος/η στο σπίτι χωρίς ταίρι!

Ας μείνουμε όμως στην αισιόδοξη προοπτική. Γιατί ο κορωναϊός φέρνει κάποιους ανθρώπους πιο κοντά και έχεις την χρυσή ευκαιρία να «τρέξεις» ένα πρόγραμμα συμβίωσης, αναδεικνύοντας τα καλύτερα στοιχεία σου. Κι αν αποβλέπεις σε μια πιο επίσημη κατάσταση στην συνέχεια, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να την έχεις, ακόμη κι αν φορτωθείς κάποια «βάρη» από το ταίρι σου.

Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση που δεν έχει βάσεις, τότε ήρθε η ώρα και η στιγμή να… τελειώσουν τα βάσανά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για όσο διάστημα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο (μέχρι τις 3/4), τα προσωπικά σου πάνε φίνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλάσουν μετά. Όπως κι αν έχει το σεξάκι δεν θα σε αποχωριστεί, είναι όμως κι αυτό το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις αρχές Απριλίου, που δεν προοιωνίζει κάτι το… φυσιολογικό.

Κι όσο πιθανός είναι ένας ξαφνικός έρωτας, άλλο τόσο είναι κι ένας ξαφνικός χωρισμός που θα σε αφήσει… άγαλμα, ίσως μάλιστα να συνοδευτεί από σκηνές «απείρου κάλλους»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκεις στους/στις ευνοημένους/ες της περιόδου, αφού η Αφροδίτη στους Διδύμους (μετά τις 3/4) δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η. Φαίνεται να υπάρχουν μάλιστα και οι προδιαγραφές μιας πιο «επίσημης» κατάστασης και το μόνο μείον για σένα είναι το ότι δεν θα μπορείς να σουλατσάρεις ελεύθερα λόγω των περιορισμών. Όταν όμως το καλό θέλει να σε βρει, δεν υπάρχει τίποτε ικανό να το εμποδίσει.

Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όλα τα παραπάνω είναι… αντενδείξεις, ίσως μάλιστα να κουραστείς από την καθημερινή επαφή και να θες να «την κάνεις» μια ώρα αρχύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο (μέχρι τις 3/4) οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, είτε με κορωναϊό είτε… χωρίς!

Με δεδομένες βέβαια τις πολλές ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις όλη αυτήν την περίοδο είναι ζήτημα το κατά πόσο θα μπορέσεις να χαρείς απρόσκοπτα τις… χαρές του έρωτα, κράτησε όμως το ότι θα έχεις δίπλα σου έναν -τουλάχιστον- άνθρωπο που θα σε αγαπά και θα νοιάζεται για σένα. Επειδή μάλιστα στα δύσκολα κρίνονται πολλά, από την στιγμή που κάποιος/α θα περάσει με επιτυχία το «τεστ» μπαίνουν και οι βάσεις μιας πιο μόνιμης κατάστασης.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact