ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου

Πόσο θα επηρεάσει η καραντίνα την ερωτική σου ζωή;

Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου είτε είσαι single είτε σε σχέση!

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο στις 30/3 θα αρχίσουν τα… όργανα, αρχικά στις φιλίες σου, αλλά τελικά και στις πιο στενές σχέσεις σου, χωρίς φυσικά να αποκλείεται το να μπερδευτούν οι μεν με τις δε.

Το πιο δύσκολο στοίχημα πάντως για σένα είναι να διατηρηθεί ένα υπάρχον καθεστώς ως έχει, κάτι που θα επιτευχθεί μόνο στην περίπτωση, που η σχέση σου δοκιμαστεί από εξωγενείς παράγοντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεξάρτητα με τις πολλές και ποικίλες πιέσεις που θα δεχθείς σε κεντρικούς άξονες της ζωής σου, υπάρχει χώρος και για την προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά όταν δεν έχεις διαθέσιμο χρόνο, τότε είναι που γίνονται… όλα! Και τουλάχιστον για το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου (μέχρι τις 3/4) μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, είτε «ψάχνεσαι για κάτι νέο στην ζωή σου, είτε απλά επιθυμείς να έχεις την αγάπη και την προσοχή του/της συντρόφου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (μετά τις 3/4) είναι για σένα «το δέκα το καλό» κι αν είσαι μόνος/η θα έχεις την τύχη να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου κάνει «κλικ» και με το οποίο προβλέπεται μια ευοίωνη συνέχεια. Έρωτας στα χρόνια του κορωναϊού; Γιατί όχι;

Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτή μπορεί να «σκιαστεί» από προβλήματα, είτε υγείας, είτε συμπεριφοράς αλλά «παίζει» και η εμπλοκή φίλων -εντός ή εκτός εισαγωγικών- που θα κάνει τα πράγματα άνω-κάτω..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα προσωπικά σου «τρέχουν» κι αυτά με… χίλια και τα καλά νέα είναι ότι μια κατάσταση που βρίσκεται ακόμη σε «ροή» μπορεί να εξελιχθεί ακόμα καλύτερα κι ίσως σε αυτό να παίξουν ρόλο οι γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου. Το πιο ελπιδοφόρο διάστημα είναι μέχρι τις 3/4 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο αλλά και ύστερα μπορείς να χαρείς incognito στιγμές με το ταίρι σου.

Στον αντίποδα βέβαια και μέσα στην γενική αναταραχή, μπορεί να επέλθει μια ρήξη ή μια προσωρινή απομάκρυνση, που μένει να φανεί κι αν θα είναι οριστική και το τετράγωνο Άρη-Ουρανού (7/4) είναι εκείνο που θα δώσει το έναυσμα.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεσαι σε μια φάση καταλυτικών εξελίξεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα αυτή θα δοκιμαστεί κι… όποιος αντέξει! Αν όμως επιθυμείς έτσι κι αλλιώς να απαλλαγείς από μια κατάσταση που «σέρνεται» για καιρό, μάλλον έφτασε η ώρα της απελευθέρωσής σου.

Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις οπωσδήποτε τις ευκαιρίες σου για να ζευγαρωθείς κι εδώ είναι που η Αφροδίτη στους Διδύμους (μετά τις 3/4) θα σε ανταμείψει με μια όμορφη σχέση.

Πρόσεξε μόνον μην πας και μπλέξεις… νωρίτερα με κάποιο προβληματικό άτομο και ταλαιπωρηθείς χωρίς ουσιαστικό λόγο. Και αυτή η «προειδοποίηση» δεν ισχύει μόνον για αυτόν τον μήνα αλλά και για αργότερα, όταν πια ο Κρόνος θα «εδραιωθεί» στον Υδροχόο (μετά τον Δεκέμβριο του 2020).Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact