ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 18 έως 24 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Single: Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις το διαφορετικό και το καινούριο, αυτό που θα μπορεί να ανανεώσει την ψυχολογία σου και τις διαθέσεις σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και ο Ερμής στον Τοξότη σε ορθόδρομη πορεία, θα σε βοηθήσουν να διαγράψεις τα παλιά και τα δυσάρεστα, θα κυνηγήσεις τα καινούρια. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέα γνωριμία, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω αντιδραστική θα είναι η στάση σου, πείσματα και εξουσιαστικές διαθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Επιθυμία σου θα είναι να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς στο ταίρι σου, δεν θα λείψουν κόντρες και ανταγωνισμοί. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα δημιουργήσει μια μεγάλη μεταστροφή στη σκέψη και στη δράση σου, αλλάζεις αποφάσεις, ηρεμεί η ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σου φέρει καινούρια ανοίγματα ίσως και νέες γνωριμίες, ωστόσο οι ανασφάλειές σου ενδεχομένως να μην σου επιτρέψουν να κινηθείς με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να βάλεις τέλος στη στασιμότητα και στην αναμονή, καλύτερα να κινηθείς τολμηρά, άσε στην άκρη φοβίες και αναστολές. Με ένα συγκεκριμένο άτομο που θα έρθεις σε επαφή το κλίμα θα είναι οικείο και θερμό, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για έναρξη σχέσης.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω αντιδραστική και κάπως κλειστή θα είναι η στάση σου, δεν θα βοηθήσεις το ταίρι σου να καταλάβει τη συναισθηματική σου κατάσταση. Προσοχή στον παρορμητισμό σου, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στους Ιχθείς θα σε ωθήσει στο να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, ωστόσο οι πράξεις σου θα πρέπει να είναι ήρεμες, μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου για τις επιθυμίες σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact