ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τις κυκλοθυμικές και εγωιστικές διαθέσεις σας καθώς τόσο ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας όσο και η δεύτερη πανσέληνος του μήνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ξεσηκώνουν έντονα συναισθήματα αλλά και επιθετικότητα. Μια κατάσταση του παρελθόντος θα μπορούσε να προκαλέσει οργή και θυμό, καθιστώντας εύκολο να επιτεθείτε στον αγαπημένο σας. Θα μπορούσατε να έχετε άγχος για την πορεία της ερωτικής σας ζωής, δημιουργώντας ένταση με τους γύρω σας. Ενώ σίγουρα νιώθετε αυτά τα έντονα συναισθήματα, δεν είναι καλό να ξεσπάτε στους άλλους ανθρώπους. Όταν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να έχετε ψυχραιμία, κάντε ένα time-out και πάτε έναν περίπατο, θα χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σκέφτεστε ότι η αλήθεια είναι αυτονόητη, αλλά μάντεψε τι: Δεν είναι. Μην εμπιστεύεστε τους νέους ανθρώπους που συναντάτε, ούτε και αυτήν την παλιά αγάπη που στροβιλίζει στο μυαλό σας, γιατί μπορεί να σας κρύβουν πολλά. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στο θολό δωδέκατο οίκο σας, δημιουργούν ασάφεια και σύγχυση, δυστυχώς δεν μπορείτε τώρα να αποσαφηνίσετε κάποια πράγματα με τη λογική. Αν νιώθετε τάσεις φυγής ή αισθάνεστε να βρίσκεστε στην ομίχλη με μια παλιά αγάπη, μη βιαστείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Καλέστε ένα συμπονετικό φίλο που μπορεί να σας ακούσει και ο οποίος μπορεί να δει τα πράγματα αντικειμενικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαίσθησή σας είναι πιο έντονη τώρα καθώς ο Άρης κινείται στον μεταφυσικό και απόκρυφο όγδοο οίκο σας, έτσι εμπιστευθείτε την σε κάθε απόφαση και ενέργειά σας. Εάν έχετε ένα περίεργο ή ανησυχητικό συναίσθημα, διερευνήστε το. Το πιο σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι έχετε αδιάσειστα στοιχεία προτού δράσετε ή, ακόμη χειρότερα, πριν αντιδράσετε! Θα μπορούσατε να κάνετε μια βιαστική κίνηση που καταλήγει να ταρακουνήσει τη σχέση σας. Αν έχετε κάποιες υποψίες για τον αγαπημένο σας, κάντε μια εις βάθος έρευνα και κυρίως μην βγάζετε πρόωρα συμπεράσματα. Ό, τι συμβαίνει πραγματικά είναι πιθανό να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που νομίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα φταίτε μόνο εσείς σε περίπτωση διάσπασης της σχέσης σας! Ο μαχητικός Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και θα μπορούσατε εύκολα να αντιδράσετε στην παραμικρή προσβολή. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας σε αυτές τις διαφωνίες που ενδεχομένως θα προκύψουν. Είστε τόσο δυναμικοί και αυταρχικοί που υπερασπίζεστε με πάθος τις πεποιθήσεις σας, προκαλείτε ή ακόμη ενεργείτε υπό την παρόρμηση να εξουσιάσετε. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και όχι να ξεκινήσει μια πάλη για την εξουσία η οποία θα επιφέρει ηφαιστειακές εκρήξεις (και η οποία θα μπορούσε να διαλύσει τη σχέση σας!). Ευγενικά ζητήστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να πιστεύετε το καλύτερο στους ανθρώπους, αλλά η νέα Σελήνη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, σας ζητά να μην εθελοτυφλείτε. Σκάψτε στο βάθος των πραγμάτων και κυρίως να ξέρετε ότι η θετική σκέψη είναι το καλύτερο φάρμακο στην κακεντρέχεια των άλλων. Ελέγξτε όλα τα γεγονότα και τι κρύβεται στους ισχυρισμούς του προσώπου που λατρεύετε. Ακόμα κι αν σας μιλά με τρόπο που υποδεικνύει απόλυτη εμπιστοσύνη, θα μπορούσε ακόμα και να σας ρίχνει στάχτη στα μάτια σας. Σκεφτείτε επίσης το εξής: Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει παραπληροφόρηση. Αλλά και πάλι, δεν χρειάζεται να αφήνετε την καχυποψία σας να οδηγεί τη σχέση σας. Απλά κάντε την έρευνά σας βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πως να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε τις φαντασιώσεις σας, την καχυποψία σας και τον εγωισμό σας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας. Ο ανάδρομος Ερμής στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας, ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, προσπαθούν να σας παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Αλλά θα χάσετε την εξουσία μόνο αν παρασυρθείτε στο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Εξουδετερώστε τον «αντίπαλο» κινούμενοι στρατηγικά και συμπονετικά, ακόμη και επιτρέποντάς του να πάρει το προβάδισμα. Είναι αρκετό να τον/την ρωτήσετε απλά, «Τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνουμε για αυτή τη δύσκολη κατάσταση;» Κάνοντας ένα βήμα πίσω θα κερδίσετε πολλά. Ίσως και να έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του/της που εσείς από το πείσμα και τον εγωισμό σας να μη μπορείτε να ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ

Γνωρίζετε τη Νέμεση … αυτή την Αρχαία Ελληνική θεότητα που τιμωρεί όποιον παραβαίνει τους ηθικούς νόμους, με άλλα λόγια τη θεία δίκη. Και καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αγκαλιά με την πρώτη πανσέληνο του μήνα στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, ίσως και να θέλετε να τιμωρήσετε την υπεροψία και την αλαζονεία ενός/μία πρώην που κάποτε σας πρόδωσε. Αν όμως εξακολουθείτε να κυνηγάτε αυτό το φάντασμα του παρελθόντος για να αποδώσετε δικαιοσύνη (κατά τη δική σας και μόνο άποψη), πώς θα προχωρήσετε μπροστά; Το διπλωματικό και συντροφικό ζώδιό σας γνωρίζει πολύ καλά ότι οι σταθερές σχέσεις είναι το κλειδί της ευτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για σας από το πάθος και το μυστήριο, είναι αυτά που σας παρασύρουν σε έναν αισθησιακό κόσμο. Αλλά με τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αφήνετε τον εαυτό σας να βασανίζεται για ώρες προσπαθώντας να καταλάβετε τι πραγματικά σκέφτεται ο αγαπημένος σας. Αλλά μην ξεχνάτε και τις δικές σας ευθύνες σε αυτή την κατάσταση. Εκμαιεύοντας με … πονηρό τρόπο τα συναισθήματα της αγάπης σας, θα μπορούσε να σας κοστίσει την ψυχική ηρεμία σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε αν σας καταλαμβάνουν περίεργες σκέψεις και λάβετε υπόψη σας ότι είναι πολύ καλύτερο να μείνετε στη μοναξιά σας και τη σιωπή. Αρκεί μια βασανιστική σκέψη για να σας κρατήσει μέχρι το ξημέρωμα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact