ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερwτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Καρκίνο!

1ο δεκαήμερο: Δεν είναι ανάγκη να ξεσπάς και να έχεις νεύρα 1ο δεκαήμερο, λόγω κάποιων αναποδιών και ανατροπών… Ο Φλεβάρης σου ετοιμάζει ένα ξαφνικό μήνυμα (ακόμα κι από το ερωτικό παρελθόν), μία ανέλπιστα καλή είδηση, ένα συναρπαστικό γεμάτο πάθος ταξίδι, γνωριμίες γεμάτες ενθουσιασμό, εξομολογήσεις και wowσυναντήσεις!

2ο δεκαήμερο: Από συντροφική μια χαρά πάμε 2ο δεκαήμερο, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σου είτε αν θες νέα σχέση, είτε θες απλά να βελτιώσεις τα πάντα με το ταίρι σου! Το θέμα είναι πως… παίρνεις θάρρος, παραμελείς τα επαγγελματικά, κάνεις βλακειούλες και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις!

3ο δεκαήμερο: Απόλυτα παθιασμένη περίοδος, γεμάτη ερωτικές επικοινωνίες και μετακινήσεις! Επιπλέον το σύμπαν σε βοηθά να πετύχεις έναν ερωτικό σου στόχο και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Εσύ όμως, αντί για ευχαριστώ, κάνεις τα ίδια ερωτικά λάθη, τα κάνεις μαντάρα στην καριέρα και με τις πράξεις καταστρέφεις την καλή σου εικόνα… Μάντεψε ποιος θα κλαίει, μετανιωμένος!

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Λέοντα!

1ο δεκαήμερο: Ώρα για ερωτική τύχη, ταξίδια, γνωριμίες, καλοπέραση, ανεμελιά! Επιπλέον ξεπερνάς ένα παλιό πρόβλημα που σε βαραίνει εδώ και καιρό! Ξανανιώνεις με τον έρωτα αυτόν τον μήνα σου λέω!

2ο δεκαήμερο: Πες ναι σε ερωτικές επικοινωνίες, συζητήσεις, εμπειρίες, γνωριμίες και συναντήσεις! Πες όχι στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και την θλιψούλα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

3ο δεκαήμερο: Ερωτική ζωή, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία, εμπειρίες και δραστηριότητες! Η ζωή σου έχει καινούργιο νόημα, περνάς υπέροχα και ναι, μέσα στον Φλεβάρη, κατακτάς αυτόν τον μεγάλο ερωτικό σου στόχο, που εδώ και καιρό κυνηγάς!

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Παρθένο!

1ο δεκαήμερο: Άψογος μήνας, απόλυτα ερωτικός και anyway, είσαι ο Βαλεντίνος της καρδιάς μας! Ξαφνικές θετικές εξελίξεις, που ούτε καν περίμενες, εξομολογήσεις, ανέλπιστες συναντήσεις, πάθος άπλετο, συντροφικότητα, νέα σχέση, επισημοποίηση ή και επανασύνδεση! Ναι, ναι! Ετοιμάσου μόνο για χαμόγελα μωρό μου!

2ο δεκαήμερο: Και τύχη και συναίσθημα! Και φλερτ και κατακτήσεις! Και λάμψη και διασκέδαση! Και πάθος και ρομαντισμός! Ε, μα! Σου άξιζε μια ευτυχία!

3ο δεκαήμερο: Καυτές στιγμές στην συντροφική ζωή, συνδυασμένες με σταθερότητα και σιγουριά! Γιατί είναι ωραίο να ζεις τον απόλυτα έρωτα (ναι, θα τον ζήσεις τον Φλεβάρη) και να ξέρεις ότι θα κρατήσει… Αχ!

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Ζυγό!

1ο δεκαήμερο: Λοιπόν, όλος ο Φεβρουάριος σου έχει λύσεις για κάθε σου πρόβλημα που κουβαλάς από το παρελθόν και επιπλέον φέρνει νέα ξεκινήματα και εύνοια στην συντροφική ζωή! Πες μου λοιπόν ένα λόγο που εσύ ο single, επιστρέφεις στον πρώην, που και πάλι θα σε πληγώσει και έναν λόγο εσύ ο δεσμευμένος, που επαναφέρεις παλιά ξεχασμένα προβλήματα, απλά για να τσακωθείς.

2ο δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη απέναντι σου, κανονικά έπρεπε να ήσουν ο εαυτός σου! Μετριοπαθής, ήρεμος, διακριτικός, σωστός, γλυκούλης, αγαπησιάρης κτλ… Γιατί χαλάς όλη την εύνοια με επιπολαιότητες, ανωριμότητες και ερωτικές ζαβολιές;

3ο δεκαήμερο: Όχι στα απαγορευμένα, όχι στο σεξ που θέλει να γίνει σχέση (δεν «παίζει» να γίνει), όχι στα τοξικά πρόσωπα και σχέσεις, όχι στα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας! Ναι στην συντροφικότητα και κυρίως στην… ηρεμία, αλλιώς έρχεται δάκρυ!

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Σκορπιό!

1ο δεκαήμερο: Δεν θέλω ούτε μισό παράπονο! Ο Φεβρουάριος είναι τέλειος και απόλυτα ερωτικός! Θες νέα γνωριμία, έκπληξη από τον σύντροφο, επανασύνδεση, απλά φλερτ και καλοπέραση, εξομολόγηση από το άτομο της καρδιάς σου ή παθιασμένες στιγμές; Ό,τι γουστάρεις θα έχεις λέμε!

2ο δεκαήμερο: Μέσω της επικοινωνιακής οδού, θα έρθει η απόλυτη ερωτική χαρά! Ένα ρομαντικό μήνυμα, γνωριμία, τηλεφώνημα ή συνάντηση, σου αλλάζει την ζωή! Αυτό δεν σημαίνει, ότι θα είσαι «κουκουρούκου» στην καριέρα… Τσάμπα η γενική εύνοια δηλαδή!

3ο δεκαήμερο: Χμμ… Τόσο καυτός ο Φλεβάρης, που θα νομίζεις ότι είναι καλοκαίρι με καύσωνα φίλε! Σεξ, χρήμα, κατακτήσεις, θύματα της αυξημένης γοητείας σου, αλλά επιπλέον και ερωτική σταθερότητα, σιγουριά και ουσία! Σούπερ!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact