ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερwτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Κριό!

1ο δεκαήμερο: Με φουλ ερωτική εύνοια λόγω δίκης σου Αφροδίτης βεβαίως-βεβαίως ο Φλεβάρης, ωστόσο εσύ τα καταστρέφεις όλα με τα νεύρα σου, το δεύτερο μισό του μήνα και μάλιστα για θέματα που υποτίθεται είχαν τελειώσει!

2ο δεκαήμερο: Ναι οκ, είπαμε έχεις την Αφροδίτη πάνω σου και οι θετικές εξελίξεις στον έρωτα, διαδέχονται η μία την άλλη! Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο Έρωτας θα σου συγχωρήσει υπερβολικές απαιτήσεις, έπαρση, επιπολαιότητα και κακομαθημένη συμπεριφορά!

3ο δεκαήμερο: Αγάπη μου, τα ερωτικά σου καλά κρατούν και είσαι στάνταρ, ένας από τους πρωταγωνιστές του μήνα όσον αφορά τα συναισθηματικά σου θέματα! Αυτό δεν σημαίνει ότι σε «παίρνει» να κάνεις ξανά λάθος ερωτικές επιλογές, να μπλέξεις σε μοιραίους τοξικούς έρωτες που πονούν ή σε απαγορευμένες αγάπες, όπως επίσης δεν σημαίνει πως η τάση σου για ερωτική χειραγώγηση και εξουσία, δεν θα φέρει και βαρβάτο τσακωμό!

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Ταύρο!

1ο δεκαήμερο: Όλα τα έχει ο μπαξές! Ερωτικές εξομολογήσεις, εκπλήξεις, συναρπαστικές αλλαγές, κεραυνοβόλους έρωτες, πάθος, εκπλήρωση μεγάλου ονείρου και επανασυνδέσεις, όχι μόνο ερωτικές, αλλά και φιλικές! Άψογος ο Φλεβάρης!

2ο δεκαήμερο: Άσε την γκρίνια και τα ξεσπάσματα που σε πιάνουν χωρίς λόγο τώρα… Ο μήνας σου φέρνει τύχη, ταξίδια, διασκέδαση, ερωτική ανεμελιά, ρομαντισμό, χαρμόσυνα μηνύματα και συναντήσεις, όπως και ένα χαρούμενο συναισθηματικό νέο!

3ο δεκαήμερο: Καλά, ε; Σκίζεις! Πάθος, σεξουαλικότητα, γοητεία, ομορφιά, θετικές αλλαγές και εκπλήξεις ερωτικές, επίτευξη στόχων με σταθερότητα και σιγουριά και γενικά τα ερωτικά σου είναι απολαυστικότατα και άκρως ανανεωτικά!

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για τον Δίδυμο!

1ο δεκαήμερο: Όχι απλά αλλάζουν όλα προς το καλύτερο στον Έρωτα (με την βοήθεια των φίλων σου, να τα λέμε κι αυτά), αλλά επιπλέον ξεπερνάς και έναν μεγάλο συναισθηματικό προβληματισμό, που σε βασάνιζε καιρό! Α, και για τους ελεύθερους υπόσχομαι μία νέα γνωριμία!

2ο δεκαήμερο: Υποστηριζόμενος από φίλους και ανθρώπους που αγαπάς, πετυχαίνεις ερωτικούς στόχους, υλοποιείς τις ιδέες σου στην συναισθηματική σου ζωή, διευρύνεις την κοινωνικοποίηση σου και ο έρωτας φοράει το πιο χαρούμενο πρόσωπο του! Ώρα να τα αλλάξεις όλα και να φτάσεις τα ερωτικά σου, σε άλλο επίπεδο!

3ο δεκαήμερο: Για τους δεσμευμένους έχω πλήρη ανανέωση σχέσης και επίτευξη κοινών στόχων με τον σύντροφο, ενώ για τους ελεύθερους έχω νέα σχέση που χαρακτηρίζεται από αίσθηση κοινών οραμάτων και στόχων, που ενδεχομένως να προκύψει και μέσα από το φιλικό περιβάλλον!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact