ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το 2020

Ο ΚΡΙΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020

Αγαπητέ Κριέ, το 2020 έχεις την τάση να παραμελείς τα αισθηματικά σου. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες και αυτό μπορεί να επηρεάσει έντονα την προσωπική σου ζωή. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς αντιδράς στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να διογκώνουν τις απαιτήσεις στην καριέρα σου, γεγονός είναι ότι το άγχος είναι έντονο στη μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και μπορεί να εκτονωθείς στη σχέση σου ή να αδιαφορείς για τον έρωτα επιδιώκοντας να διαπρέψεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα έντονη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι εύκολο να μην επηρεάσουν τη σχέση σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη τον Ιούνιο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο δεν αποκλείεται να φέρουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν στο να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι τη ζωή σου, να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου και να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν αποκλείεται επίσης να είναι πρόσωπα από το εξωτερικό ή διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σου, δίνοντας έτσι άλλη διάσταση σε προσωπικό επίπεδο καθώς τώρα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, που χρειάζεται να τον εναρμονίσεις με τον δικό σου για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να έχεις αυτό το άτομο στη ζωή σου. Η αισιοδοξία είναι χαρακτηριστική και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην όποια πορεία υπάρξει, γιατί είναι αυτή που θα σου δώσει την ώθηση να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα. Μια πιθανή καρμική νέα γνωριμία που έρχεται για να σου μάθει πολλά σε όλα τα επίπεδα.

Το φθινόπωρο με τον Άρη, τον κυβερνήτη σου, ανάδρομο στο ζώδιό σου, η ένταση, η νευρικότητα και οι απότομες αντιδράσεις σου μπορεί να έχουν ιδιαίτερο κόστος. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, φροντίζοντας να διαχειριστείς την κατάσταση με ψυχραιμία, λογική και ωριμότητα. Προετοιμάσου για επιστροφές προσώπων που μπορεί να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουν και πάλι να βρεθούν δίπλα σου. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις όσο ο Άρης είναι ανάδρομος, σκέψου καλά την περίοδο της αναδρομής του και όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά δρομολόγησε τις κινήσεις σου. Επίσης, με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου είναι βέβαιο ότι οι επιστροφές προσώπων είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, φρόντισε μόνο να είσαι προσεκτικός, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν παράλληλες καταστάσεις που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Τέλος, ελλοχεύει ο κίνδυνος να ωραιοποιήσεις πρόσωπα που πιθανόν θα γνωρίσεις, αλλά στο τέλος να απογοητευτείς. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Κριού το 2020.

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020

Ταύρε, τα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν το 2020. Είναι γεγονός ότι με τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιό σου λειτουργείς επαναστατικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν θα διστάσεις να φύγεις από καταστάσεις που θεωρείς ότι λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου ή ότι δεν ταιριάζουν στα νέα δεδομένα που κινείσαι στη ζωή σου. Αυτό επηρεάζει και την προσωπική σου ζωή και το δείχνεις άμεσα και ξεκάθαρα στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Δεν περιορίζεσαι, δεν υπάρχει τίποτα πια που μπορεί να σε κρατήσει δέσμιο σε μία κατάσταση, παρ’ όλη την ανάγκη που έχεις εκ φύσεως για σταθερότητα και ασφάλεια. Με τον Δία να περνάει στον Αιγόκερω είναι βέβαιο ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης διασκέδασης και ερωτικού παιχνιδιού πού θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή, τόσο σε ότι αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου όσο και σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Γεγονός είναι ότι ο έρωτας για εσένα αυτό το χρόνο έρχεται από μακρινούς τόπους ή τον βρίσκεις σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία από τη δική σου.

Μην ξεχνάς ότι με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να βρίσκονται ήδη στον Αιγόκερω, πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου και που θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο σε ότι αφορά τη νοοτροπία σου, την κοσμοθεωρία σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα. Ήρθε η ώρα να δεις την προσωπική σου ζωή σοβαρά και όχι αφελώς και επιπόλαια. Σε αυτή την οδό σε ωθούν και οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο καθώς θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και τα καρμικά γεγονότα για να βρεις τα πατήματα που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους σε προσωπικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη, η κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα βρίσκεται σε αναδρομή στο ζώδιο των Διδύμων από τα μέσα Μαΐου έως και τα τέλη περίπου Ιουνίου. Εκείνη η περίοδος είναι ιδανική για να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες, κατά πόσο τις καλύπτει το ταίρι σου, κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος από το πώς χειρίζεσαι εσύ στην προσωπική σου ζωή. Οι αποφάσεις σου θα καθοριστούν από το πόση ασφάλεια και σταθερότητα νιώθεις στη σχέση που βρίσκεσαι. Οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε μόνο να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και εκμεταλλεύσου την περίοδο της αναδρομής της Αφροδίτης για να σκεφτείς πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις και μπορεί να σου χαρίσει ένας άνθρωπος. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Ταύρου το 2020.

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020

Δίδυμε, στα αισθηματικά το 2020 θα βιώσεις την αρχή μιας πορείας καρμικών γεγονότων και καταστάσεων που θα επηρεάσουν άμεσα την προσωπική σου ζωή και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της. Γεγονός είναι ότι, στα μέσα περίπου της χρονιάς, οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα σου με τον Τοξότη και δημιουργούν συμπαντικά τις συνθήκες για να πάρεις κομβικές για σένα αποφάσεις σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Οι εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν δεν αποκλείεται να σημάνουν πιθανές νέες γνωριμίες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και την ολοκλήρωση κύκλων σχέσεων που δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου με τον Τοξότη τον Ιούνιο, το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς στον έρωτα, καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις την εξέλιξή σου σε ότι αφορά τη συντροφικότητα, μέσα από πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν πολλά και σου δημιουργούν την διάθεση να δώσεις αντίστοιχα. Το να πληγωθείς είναι πιθανότητα υπαρκτή, γι’ αυτό θα πρέπει να λειτουργείς κυρίως διαισθητικά και ρεαλιστικά και δευτερευόντως βάσει ευαισθησίας και συναισθήματος, που πιθανόν είναι να μην αφήσουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες δεν βοηθά να δεις αντικειμενικά την όποια κατάσταση καθώς έχεις θολή εικόνα για το ποιος είσαι, αλλά και το ποιους έχεις απέναντί σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εξιδανικεύσεις πρόσωπα που τελικά μόνο την απογοήτευση θα φέρουν.

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου έρχεται για να σου θυμίσει ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και το κατά πόσο σε καλύπτει η σχέση που έχεις, πόσο αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αυτά που θέλεις και αποζητάς από κείνον. Αυτό είναι μία διεργασία που θα σε οδηγήσει σε σειρά συμπερασμάτων που καλό είναι να μην εκφράσεις όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι για προσωπική διερεύνηση και ανίχνευση του τι πραγματικά θέλεις και πώς το εκφράζεις στο έτερον ήμισυ ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου. ;Οι επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανές, φρόντισε να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να μετανιώσεις, αντιλαμβανόμενος ότι δεν έχεις πραγματικά λάβει υπόψη πράγματα που μπορεί να είναι σημαντικά για εσένα. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2020.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact