ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 13-19 Απριλίου

ΛΕΩΝ
Ο κυβερνήτης σου από την Κυριακή περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος σε δύσκολες όψεις με Πλούτωνα και Δία, μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα. Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε μια θετική περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ και εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είσαι σε μια περίοδο που έχεις αφήσει τα προσωπικά λίγο στην άκρη λόγω συνθηκών, όμως, την Παρασκευή και το Σάββατο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΖΥΓΟΣ
Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητές σου, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου μπορείς να κινηθείς θετικά, καθώς μέχρι και την Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει ένταση στην καθημερινότητα με τις όψεις Ήλιου-Πλούτωνα και Ήλιου-Δία. Θα πρέπει να χειρίζεσαι καλύτερα τον λόγο και να δρας συμβιβαστικά. Αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη ενδεχομένως να πιέζεσαι με θέματα οικογένειας, θα πρέπει όμως να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Κυριακή δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Κυριακή ο Ήλιος περνώντας στον Ταύρο εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης. Μέχρι την Πέμπτη, πάντως, ασχολείσαι με τα ζητήματα των άλλων. Την Παρασκευή προετοιμάζεις το επόμενο βήμα, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact