ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 13-19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Στο σύνολό της πρόκειται για μια ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, παρότι εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις, ειδικά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, πάντως, μπορείς να βρεις ευκαιρίες για απόδραση από την καθημερινότητα. Είναι κουραστικές μέρες για σένα μέχρι την Τετάρτη, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι το Σαββατοκύριακο, που κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία έρχονται στο φως. Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να προετοιμάσεις το επόμενο κεφάλαιο, κλείνοντας λογαριασμούς με τα παλιά. Παρότι είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου δεν ευνοούνται τόσο, έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, ενώ οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο έχουν ευχάριστες εκπλήξεις, χάρη στους φίλους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, δείχνοντας πως εισέρχεσαι σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής. Παράλληλα, όμως, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, για να επωφεληθείς από τη θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης! Έχεις περάσει, πλέον, σε μια πιο έντονη περίοδο στα αισθηματικά, καθώς η Αφροδίτη ανεβάζει τις μετοχές σου στον έρωτα και σε κάνει γοητευτικό στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Κυριακή, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις. Μην ξεχνάς, όμως, να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς είσαι επιρρεπής σε επιπολαιότητες, με τις δυσμενείς όψεις Ήλιου-Πλούτωνα-Δία. Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να μη δίνει την εύνοια που χρειάζεσαι στα αισθηματικά, όμως, την Παρασκευής θα δεις την τύχη να σου χαμογελά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact