ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 18-24 Μαρτίου

Σκορπιός
Φως έρχεται να ρίξει ο Ήλιος από τον Κριό στα επαγγελματικά σας, μιας και είναι το καλύτερο διάστημα να ασχοληθείτε με αυτά και να βάλετε μπρος την υλοποίηση ενός σχεδίου. Ακόμα, αυτόν τον καιρό ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και ανανεωθείτε, τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και οργανώσετε τα όλα προς το συμφέρον σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας κλείσει για πολύ λίγο στον εαυτό σας και σε ταξίδια του νου, κάνοντας σας λίγο πιο νοσταλγικούς και ονειροπόλους απ’ ό,τι συνήθως. Οι γεννημένοι από 9 έως 13 Νοεμβρίου θα τα ξαναπείτε με άτομα που επιστρέφουν, ενώ οι γεννημένοι 20 και 22 Νοεμβρίου έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές. Το Σαββατοκύριακο δείχνει πολύ ευχάριστο για όλους.

Τοξότης
Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό θα βελτιώσει τη συναισθηματική σας ζωή και θα σας δώσει αιτίες να νιώθετε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Οι γεννημένοι 15 Δεκεμβρίου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και πιθανόν ένα κέρδος, μία πρόταση ή μία άλλη θετική εξέλιξη τις μέρες αυτές. Μα και οι γεννημένοι 23, 24 και 25 Νοεμβρίου θα έχετε χαρές και ενέργεια, που αν την αξιοποιήσετε καταλλήλως μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Η πανσέληνος της Πέμπτης σάς βάζει σε νέους κύκλους γνωριμιών, μέσα από τους οποίους θα έχετε κάποιο κέρδος. Πέμπτη και Παρασκευή είναι καλές μέρες να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος από τον Κριό θα αυξήσει την ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η πανσέληνος από τον Ζυγό την Πέμπτη σάς καλεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά, φιλόδοξα σχέδια σας, καθώς και με την εδραίωση σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Οι γεννημένοι 12, 13 και 14 Ιανουαρίου είστε οι πιο μαχητικοί και εύκολα κερδίζετε ό,τι επιδιώκετε, ενώ οι γεννημένοι 9, 10 και 13 Ιανουαρίου κρατήστε χαμηλούς τους τόνους στις δυσκολίες και τις ανατροπές που αντιμετωπίζετε.

Υδροχόος
Το βράδυ της Τετάρτης ο Ήλιος περνά στον Κριό και μαζί του ξεκινά ένα διάστημα που θα σας δώσει για ένα μήνα αυξημένη κινητικότητα, θα σας βάλει σε πολλές συζητήσεις και θα μπορούσε να σας φέρει και ταξιδάκια μικρών αποστάσεων. Ακόμα, θα φέρει ευχάριστα μηνύματα και πιο συχνά συναπαντήματα με ανθρώπους της καρδιά σας. Η πανσέληνος που γίνεται την Πέμπτη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας φέρει έξυπνες ιδέες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας ή συνεργασίας. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου να είστε προσεχτικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ιχθείς
Ένας Ήλιος στον Κριό και τον 2ο φυσικό σας οίκο θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και κτητικούς, ενώ σηματοδοτεί και ένα καλό διάστημα για την τακτοποίηση και τη βελτίωση των οικονομικών σας. Βοηθά να βγείτε αυτόν τον καιρό ωφελημένοι από σχέσεις και συνεργασίες σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας κάνει πρόσκαιρα πιο καχύποπτους απέναντι στους άλλους και πιο κτητικούς και διεκδικητικούς απέναντι σε ό,τι σας ανήκει. Οι γεννημένοι 7 έως και 12 Μαρτίου θα προωθήσετε επαγγελματικά σας σχέδια και θα χρησιμοποιήσετε όλους τους τρόπους, προκειμένου να φέρετε τους άλλους στα δικά σας νερά.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact