ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 18-24 Μαρτίου

Κριός
O Ήλιος περνά στο ζώδιο σας ομορφαίνοντας την καθημερινότητά σας, παρακινώντας σας να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες σας και να βάλετε τέλος στην εσωστρέφεια που σας χαρακτήριζε ένα μήνα τώρα. Οι γεννημένοι 13 Απριλίου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και πιθανόν ένα κέρδος, μία πρόταση ή κάποια άλλη θετική εξέλιξη μες την εβδομάδα. Αντίθετα, οι γεννημένοι 9 Απριλίου προσπαθήστε να είστε εντάξει απέναντι σε κοινωνικές ή άλλες υποχρεώσεις και μην είστε δύστροποι, γενικότερα. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας και φανείτε προσεχτικοί σε ό,τι κι αν κάνετε.

Ταύρος
Ο Ήλιος από τον Κριό σηματοδοτεί μια περίοδο ενδοσκόπησης, απολογισμού και επαναπροσδιορισμού στόχων. Θα νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε από τον πολύ τον κόσμο και αυτό θα σας κάνει πιο μυστικοπαθείς. Η πανσέληνος της Πέμπτης από τον Ζυγό θα δώσει μια ώθηση και μια βελτίωση στα επαγγελματικά σας, ενώ η ενασχόληση σας με κάποια δουλειά μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για εσάς, αφού είναι και ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Προσεχτικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ξαφνικές ανατροπές να είστε οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου. Τρίτη και Τετάρτη, οι καλύτερες μέρες για όλους.

Δίδυμος
Ο Ήλιος από τον Κριό θα σας δώσει αυξημένη κοινωνικότητα αυτό τον μήνα και θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκφράσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και να δημιουργήσετε νέες φιλίες με χρήσιμα άτομα. Η πανσέληνος της Πέμπτης θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους ανθρώπους της καρδιάς σας, ενώ θα νιώσετε πως μπορείτε και να στηριχτείτε στη βοήθεια φίλων και αγαπημένων σας, ώστε να πετύχετε τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι γεννημένοι 7 Ιουνίου να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στις όποιες προτάσεις και δύσπιστοι απέναντι σε ό,τι σας μεταφέρουν ως είδηση οι γύρω σας αυτόν τον καιρό. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

Καρκίνος
Το πέρασμα του Ήλιου στην κορυφή του χάρτη σάς δείχνει πως μαζί με την άνοιξη ξεκινά και ένα πολύ καλό διάστημα για να βάλετε μπρος τα φιλόδοξα σχέδια σας. Η πανσέληνος της Πέμπτης που γίνεται στον Ζυγό θα αυξήσει την επιθυμία σας να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια σας και στις ανάγκες που μπορεί να έχει το σπίτι σας, ενώ και εσείς οι ίδιοι θα επιζητάτε την ηρεμία και την θαλπωρή του οικογενειακού χώρου. Οι γεννημένοι 11 και 12 Ιουλίου έχετε λόγους να είστε περισσότερο πιεσμένοι από τις απαιτήσεις μίας δύσκολης σχέσης ή συνεργασίας και προσεχτικοί σε οτιδήποτε κάνετε, όπως και οι γεννημένοι 15 Ιουλίου που διανύετε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο για όλους.

Λέων
Ο Ήλιος από τον φιλικό σας Κριό δίνει οξύτητα στη σκέψη σας, γεννά καλές και εφαρμόσιμες ιδέες, κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια, ευνοεί σπουδές και σας δίνει την ικανότητα να προσεγγίζετε πολύπλευρα ένα θέμα βρίσκοντας λύσεις. Οι γεννημένοι 16 Αυγούστου θα είστε οι πιο τυχεροί Λέοντες της εβδομάδας, καθώς θα έχετε ένα κέρδος, μία αξιόλογη πρόταση ή κάποια άλλη θετική εξέλιξη. Η πανσέληνος που γίνεται στον Ζυγό την Πέμπτη θα σας δώσει πολλές αιτίες για μετακινήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ είναι και ένα πολύ καλό διάστημα να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή ακόμα και να έρθετε πιο κοντά με πιο μακρινούς συγγενείς.

Παρθένος
Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό θα σας κάνει πιο κλειστούς και καχύποπτους με τους γύρω σας, ενώ παράλληλα θα κάνει πιο ωφέλιμες τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να αυξήσει τα έσοδα σας. Τώρα, είναι το κατάλληλο διάστημα για να τακτοποιήσετε κληρονομικά όσοι έχετε, οικονομικά ζητήματα γενικά και σε αυτή την τακτοποίηση θα σας βοηθήσει από την Πέμπτη και η πανσέληνος από τον Ζυγό. Οι γεννημένοι 9 Σεπτεμβρίου να είστε προσεχτικοί και δύσπιστοι απέναντι σε ό,τι σας μεταφέρουν ή απέναντι σε όποια πρόταση δεχθείτε αυτόν τον καιρό. Τρίτη και Τετάρτη, το καλύτερο και πιο παραγωγικό διήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ζυγός
Ο Ήλιος απέναντι σας, στον χώρο του Κριού, μαζί με την άνοιξη δίνει ένα καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Θα νιώθετε αυξημένη την ανάγκη της συνύπαρξης και της συντροφικότητας και θα είστε διατεθειμένοι να πάτε με τα νερά των γύρω σας, προκειμένου να εξυπηρετήσετε και δικές σας ανάγκες. Η πανσέληνος της Πέμπτης σάς βοηθά να κερδίσετε τη συμπάθεια ατόμων που μπορούν να προωθήσουν τα φιλόδοξα σχέδια σας. Οι γεννημένοι 1η και 13 Οκτωβρίου να είστε προσεχτικοί στην καθημερινότητά σας, ενώ ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact