ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 24 -31 Δεκεμβρίου

Κριός
Το 2018 μάς αποχαιρετά με μια ήρεμη εβδομάδα που δίνει ξεχωριστές χαρές, μία πρόταση, ένα δώρο, μία ευκαιρία να κάνετε ένα σας θέλω πραγματικότητα και γενικά τύχη. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο απαιτητικές μέρες που πιθανόν να σας κουράσουν, καθώς θα έχετε πολλά τρεξίματα, ίσως και προετοιμασίες. Οι περισσότεροι θα βρεθείτε με φίλους έξω ή σε σπίτια φίλων και τα Χριστούγεννα και για να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά. Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεδώσετε και να ξεφύγετε έστω για λίγο από τις ευθύνες και τα άγχη.

Ταύρος
Οικογενειακά και παραδοσιακά θα είναι για τους περισσότερους τα Χριστούγεννα. Χαρείτε την Πέμπτη και την Παρασκευή, που δείχνουν οι πιο κεφάτες μέρες αυτής της εβδομάδας για εσάς. Είναι μέρες που θα βρείτε χρόνο να αφιερώσετε μόνο σε ό,τι σας νοιάζει πολύ και σας φτιάχνει την διάθεση. Δύσκολα θα ξεφύγετε από τις κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, που θα σας επιβάλουν το πρόγραμμα της Παραμονής και γενικά του εορταστικού 3ημέρου. Εσείς του πρώτου 10ημέρου έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρεθείτε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που πρέπει.

Δίδυμοι
Μόνο το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων μπορούν να υπάρξουν μπερδέματα και ασυνεννοησία. Όμως, οι καλές μέρες που ακολουθούν θα χαρίσουν καλές στιγμές, συντροφική διάθεση και σε κάποιους νεότερους εκπλήξεις, καθώς το τελείωμα αυτής της χρονιάς φέρνει προτάσεις σε πολλούς αδέσμευτους Δίδυμους. Σε μεγάλα κέφια θα βρει τους περισσότερους το γύρισμα της νέας χρονιάς. Προσκλήσεις, μικρά ταξίδια και κοντινές μετακινήσεις, αλλά και επαφές με άτομα που εκτοξεύουν την διάθεσή σας, θα φέρουν οι μέρες αυτές.

Καρκίνος
Όλες αυτές τις μέρες θα τρέξετε πολύ να φροντίσετε τα πάντα για τους γύρω σας. Ικανοποιημένοι οι περισσότεροι από το αποτέλεσμα και ό,τι καταφέρατε τη χρονιά που φεύγει, αλλά κουρασμένοι θα είστε στο γύρισμα της νέας χρονιάς. Κάποιες σκέψεις και προβλήματα που κουβαλάτε δεν δείχνουν να σας αφήνουν ξέγνοιαστους ούτε το εορταστικό αυτό διάστημα. Οι τρεις τελευταίες ημέρες της χρονιάς θα είναι πιο ήρεμες και ευχάριστες και θα σας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους σε ό,τι αφορά τις προοπτικές ανόδου που διαφαίνονται για εσάς τη νέα χρονιά.

Λέων
Δώρα μοιράζει η τελευταία εβδομάδα του 2018, αφού όχι μόνο θα καταφέρει να βελτιώσει τις σχέσεις σας, να φέρει κοντά σας αγαπημένα άτομα, να σας επιβεβαιώσει μα και να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους μόνους να δώσουν μέσα από μια γνωριμία τέλος στη μοναξιά τους. Οι μέρες, γενικά, θα κυλήσουν ομαλά για εσάς και όλα θα είναι όπως τα προγραμματίζατε. Πιο τυχεροί σε όλους τους τομείς θα είστε οι γεννημένοι 2 και 3 Αυγούστου. Οι περισσότεροι θα κάνετε Πρωτοχρονιά σε φιλικούς χώρους και όχι στο σπίτι σας.

Παρθένος
Τα Χριστούγεννα θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις και πιθανόν να είστε με ανθρώπους που θα σας θυμίσουν πολλά από το πρόσφατο ή το μακρινό χθες. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ίσως λίγο μελαγχολικοί. Από το απόγευμα της Τετάρτης, ευχάριστα μηνύματα και κινήσεις ατόμων της καρδιάς σας που σας εκπλήσσουν και σας ανεβάζουν τη διάθεση. Η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σάς θέλει να έχετε εσείς τον πρώτο λόγο σε όλα, αφού είσαστε κι αυτοί που θα πρέπει να τρέξετε, να οργανώσετε και να ετοιμάσετε τα πάντα.

Ζυγός
Προτάσεις, μεγάλη κοινωνικότητα και φίλοι παντού θα σας χαρίσουν πολλές καλές στιγμές στο τελείωμα αυτής της χρονιάς. Ευχάριστες μετακινήσεις συναντήσεις με φίλους. Μόνη σας γκρίνια οι εργάσιμες μέρες μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπου οι περισσότεροι θα μετράτε την ώρα για να φύγετε. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτή την Πρωτοχρονιά, αφού οι περισσότεροι θα κάνετε αυτό που θέλετε ή σχεδιάζατε και με αυτούς που θέλετε. Οι γιορτές αυτές θα ζεστάνουν ή θα δημιουργήσουν σχέσεις, ενώ υπάρχει ένα αισιόδοξο κλίμα που μεταφέρει σε όλους αιτίες συναισθηματικής χαράς.

Σκορπιός
Μπορεί τα Χριστούγεννα οι περισσότεροι να είστε εκεί που ορίζουν οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις. Όμως, το τόσο καλό 7ήμερο δίνει χρόνο και τρόπο σε όλους να πάρουν αυτό που επιθυμούν, να βρεθούν με αυτούς που θέλουν και να νιώσουν καλά. Συναισθηματικές χαρές, ευκαιρίες μα και επιβεβαίωση δίνουν οι μέρες στους γεννημένους 8 έως και 14 Νοεμβρίου, που θα έχουν και περισσότερη τύχη τώρα. Σε αντίθεση με τις πολύ κοινωνικές 27 και 28 Δεκεμβρίου, οι τρεις τελευταίες μέρες του χρόνου ζητούν από τους περισσότερους ηρεμία.

Τοξότης
Αισιόδοξα όπως ξεκινά η τελευταία εβδομάδα του χρόνου, θα σας δώσει χαρά και αιτίες να νιώσετε ότι κάτι θα πάει καλύτερα στη ζωή σας. Η τύχη τις μέρες αυτές δίνει απλόχερα δώρα στους γεννημένους 2 και 3 Δεκεμβρίου και ίσως μια πρόταση ή ένα κέρδος. Ευχάριστες κοντινές μετακινήσεις, που θα σας φέρουν σε σπίτια κυρίως συγγενών μα και φίλων, φαίνεται πως θα κάνετε οι περισσότεροι τις μέρες των Χριστουγέννων, αλλά και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact