ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 25 – 31 Μαρτίου

Ζυγός
Δευτέρα και Τρίτη είναι μέρες τύχης, επιβεβαίωσης και χαράς για τους γεννημένους 22 και 23 Οκτωβρίου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα δημιουργήσει ένα πιο φιλικό και ζεστό κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δώσει νέα πνοή στις προσπάθειές σας. Ακόμα, το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε μικρές προσπάθειες βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης. Παράλληλα, τα οικονομικά σας θα έχουν μία μικρή βελτίωση. Πιεσμένοι με οικογενειακά ή άλλα θέματα, θα είστε οι γεννημένοι 13 και 16 Οκτωβρίου. Το Σαββατοκύριακο σάς δίνει ό,τι χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα.

Σκορπιός
Οι μέρες αυτές ανεβάζουν ψυχολογικά τους Σκορπιούς, καθώς πληθαίνουν τα ευχάριστα μηνύματα που παίρνετε από άτομα που μπορούν να έχουν σημαντικούς ρόλους στη ζωή σας. Η Αφροδίτη περνώντας από την Τρίτη στους Ιχθείς υπόσχεται καλύτερες συναισθηματικά μέρες για όλους. Καλυτέρευση των σχέσεων σας, ευκαιρίες και αύξηση της πιθανότητας να κάνετε μια αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία αυτόν τον καιρό. Ακόμα, ευνοούνται οι φιλοδοξίες σας και θα έχετε ευκαιρίες προβολής όσοι το επιδιώκετε.

Τοξότης
Πολύ δυναμικό και αισιόδοξο το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και ως την Τετάρτη θα έχετε βγάλει αρκετή δουλειά και θα είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη θα σας δώσει τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τον χώρο που ζείτε, να κάνετε σχέδια και να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να φέρει ένα νέο άτομο στον χώρο σας ή να γεννήσει την επιθυμία μίας συγκατοίκησης στους μόνους. Η τύχη τις μέρες αυτές χτυπά ξανά μετά από καιρό την πόρτα της ζωής των γεννημένων 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως
Οι γεννημένοι 10 και 13 Ιανουαρίου θα είστε σε διλλήματα και πιεσμένοι για πολλούς λόγους. Για τους πολλούς, όμως, τα θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανοίγει την πόρτα σε μία περίοδο με πολλές ευχάριστες επαφές, μετακινήσεις και προσκλήσεις, ενώ βοηθά να γίνουν πιο ζεστές οι σχέσεις σας με συγγενικά σας άτομα. Μόνο νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής μπορεί μια κακιά στιγμή να σας χαλάσει τη διάθεση. Οι μέρες βοηθούν και σε κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές αναπροσαρμογές. Η Πέμπτη δείχνει να είναι η πιο καλή ημέρα της εβδομάδας για όλους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact