ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 25 – 31 Μαρτίου

Κριός
Κάθε μέρα από την Τρίτη και μετά, η Αφροδίτη με το πέρασμά της στους Ιχθείς θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ευσυγκίνητους, καθώς αυτό το διάστημα σάς καλεί να ανταποδώσετε την προσοχή και τα συναισθήματα που κάποιοι σας παρέχουν για να μη θεωρηθείτε αγνώμονες. Οι μέρες δίνουν ανοίγματα, ένα κέρδος, μία πρόταση ή μία καλή εξέλιξη σε κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ. Από τη Δευτέρα ως την Τετάρτη είναι οι πιο θετικές και αποδοτικές μέρες για όλους, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής αποφύγετε κόντρες με κοντινά σας πρόσωπα.

Ταύρος
Το θετικό για τις κοινωνικές και τις φιλικές σας σχέσεις πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα ανεβάσει σταδιακά τη διάθεσή σας, ενώ η εποχή εξακολουθεί να βοηθά τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αυτές τις μέρες εσείς των πρώτων ημερών θα δεχθείτε τη βοήθεια φιλικών ατόμων που δείχνουν πως μπορούν και θέλουν να σας στηρίξουν. Γενικά, όσο κρατά αυτό το πέρασμα μετράτε τη γνώμη φίλων σε θέματά σας. Οι γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου να είστε προσεχτικοί. Η Πέμπτη δείχνει να είναι η πιο καλή και αποδοτική ημέρα της εβδομάδας.

Δίδυμοι
Οι αναβολές και τα μπερδέματα που προκαλεί η στάση του Ερμή αναγκάζουν πολλούς να αλλάξουν προγράμματα και οι μέρες αυτές δείχνουν να σας δημιουργούν άγχος. Όμως, η Δευτέρα και η Τρίτη είναι τυχερές μέρες για τους γεννημένους 20 και 21 Ιουνίου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας επιτρέψει το προσεχές διάστημα, να φανείτε περισσότερο μέσα από ένα σας έργο. Ακόμα, θα βοηθήσει επαγγελματικά και οικονομικά ως τις 20 Απριλίου να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Το Σαββατοκύριακο δείχνει χαλαρωτικό και ευχάριστο για όλους.

Καρκίνος
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας ως και την Τετάρτη είναι οι μέρες που μπορούν να σας αποδώσουν καλύτερα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς είναι δώρο για εσάς, καθώς θα σας χαρίσει στο ξεκίνημα της άνοιξης, ένα συναισθηματικό καλοκαίρι και θα δώσει στους Καρκίνους έμπνευση ώστε να μπορούν να ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες τους. Αυτές τις μέρες περισσότερο ευνοημένοι θα είστε οι γεννημένοι την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου σε όλους τους τομείς. Ακόμα, θα έχετε σημαντικές επαφές τόσο επαγγελματικού όσο και συναισθηματικού χαρακτήρα.

Λέων
Ως και την Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για εσάς και βοηθούν ό,τι κάνετε μαζί και τη διάθεσή σας. Μετά, πιθανές οικονομικές καθυστερήσεις μα και έξοδα που δεν είχατε κατά νου, μπορούν να σας γεμίσουν ανασφάλεια. Περνώντας από την Τρίτη η Αφροδίτη στους Ιχθείς τα συναισθήματα γίνονται έντονα κτητικά και σε πολλές περιπτώσεις προβληματίζουν τις σχέσεις. Σε μία περίοδο που σας κάνει προσωρινά να χάνετε βασικές από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη φύση σας, θα νιώθετε αρκετά ευάλωτοι. Ωστόσο, οι μέρες δίνουν τύχη και ευκαιρίες κάθε μορφής στους γεννημένους 16 και 17.

Παρθένος
Από αυτήν την εβδομάδα και ως τις 20 Απριλίου, περνώντας η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν πιο ευέλικτο και διπλωματικό τρόπο από αυτόν της αντιπαράθεσης για να ηρεμίσετε σχέσεις ή συνεργασίες. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές, να μην πεισματώνετε και να αποκτάτε εμμονές. Επαγγελματικά, το διάστημα βοηθά διορθωτικές κινήσεις. Όμως, αυτό που θα σας χαρακτηρίζει είναι η ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα. Προσέξτε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής τις προστριβές με κοντινά σας άτομα. Η Πέμπτη είναι η πιο καλή μέρα για όλους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact