ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας απο 4-10 Νοεμβρίου

Παρθένος
Οι πρώτες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν σε μία δημιουργική αναστάτωση. Η Αφροδίτη επιστρέφοντας στον Ζυγό θα σας βοηθά οικονομικά, ενώ και στα συναισθηματικά σας όλα δείχνουν να κινούνται ήρεμα. Στο σπίτι, όμως, θα υπάρχει μία αυξημένη κινητικότητα, όπως και γενικά σε ό,τι αφορά τον συγγενικό σας χώρο που θα σας απασχολήσει αρκετά στο ξεκίνημα του μήνα. Το νέο φεγγάρι βοηθά κάποιους να καταφέρουν μία συμφωνία και η θέση που παίρνει ο Δίας μπορεί να δυναμώσει οικογενειακές σχέσεις, να βελτιώσει ή να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνθήκες ή ακόμα και τον χώρο που ζείτε.

Ζυγός
Η Αφροδίτη είναι ξανά εδώ. Γυρίζοντας στον δικό σας χώρο χαρίζει στο ξεκίνημα του μήνα επιβεβαίωση μα και ευκαιρίες στους γεννημένους την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου είτε να αναθερμάνουν σχέσεις είτε να ξεκινήσουν κάτι καινούριο. Όμως και οικονομικά ο Ήλιος από τον Σκορπιό μα και το νέο φεγγάρι δείχνει ότι είστε σε καλή εποχή και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί ή και να βελτιωθεί αυτός ο τόσο σημαντικός τομέας. Θα έρθετε πιο κοντά με συγγενείς και οι μεταξύ σας σχέσεις θα γίνουν πιο ζεστές.

Σκορπιός
Πριν ο Δίας εγκαταλείψει το ζώδιό σας χαρίζει τις μέρες αυτές μία δυνατή ευκαιρία. Το νέο φεγγάρι του μήνα στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι είστε σε εποχή που μπορείτε πιο εύκολα να αλλάξετε πράγματα προς το καλύτερο, καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και η διάθεσή σας καλή. Ο ουρανός φεύγει για αρκετούς μήνες από τον Ταύρο και αφήνει τους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου να ηρεμήσουν μετά από τις εντάσεις και τις ανατροπές που τους έδωσε από την άνοιξη ως τώρα. Ο Δίας προσφέρει οικονομική, επαγγελματική και κοινωνική ανάπτυξη.

Τοξότης
Οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη δίνουν εσωτερική ισορροπία και καθαρή σκέψη σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα, τα θέλω, τις προτεραιότητές σας. Η νέα σελήνη φωτίζει την ψυχή σας και σας δείχνει τον δρόμο, αυξάνοντας τη διαίσθησή σας που μπορεί να γίνει πολύτιμος οδηγός και σύμβουλός σας. Εσείς του πρώτου 10ημέρου θα ξεκινήσετε με διάθεση και ορμή με σκοπό να κερδίσετε χαμένο χρόνο και έδαφος σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Μπορεί ο Δίας να έρχεται στο ζώδιό σας, όμως, δεν έρχεται να λύσει οικονομικά προβλήματα, ούτε να σας πλουτίσει.

Αιγόκερως
Με το ξεκίνημα του Νοέμβρη οι περισσότεροι θα νιώσετε για κάποιο λόγο ότι μπορείτε εκφραστείτε άνετα και να νιώσετε καλά. Σε αυτό βοηθά και το νέο φεγγάρι που σας φέρνει πιο κοντά σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλά. Το βάρος μίας ευθύνης θα ακολουθεί τους γεννημένους στις 27 Δεκεμβρίου, ενώ ο Δίας έρχεται να σας απαλλάξει από αιτίες άγχους και εκνευρισμού, να σας βοηθήσει να τα βρείτε με το μέσα σας και να βρείτε τους χρόνους που χρειάζεστε για να φιλοσοφήσετε περισσότερο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact