ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας απο 4-10 Νοεμβρίου

Κριός
Μπορεί ο Ουρανός να επαναφέρει στους γεννημένους την τελευταία ημέρα του ζωδίου ταραχές ανάλογες με εκείνες της περασμένης άνοιξης, αλλά όπως για όλους έτσι και για εσάς ο Νοέμβρης μεταφέρει τη θετική του ενέργεια. Το νέο φεγγάρι μα και ο Ήλιος από τον Σκορπιό σας δίνει για λίγο ακόμα την τάση να ασχολείστε με τα δύσκολα, με τα κρυφά ή με θέματα που έχουν μέσα παρασκήνιο, αλλά αυτά σε λίγο τελειώνουν. Ο Δίας έρχεται για εσάς και είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που όλα αρχίζουν να αλλάζουν στη ζωή σας.

Ταύρος
Το ξεκίνημα του Νοέμβρη δίνει σε εσάς εκτός από ηρεμία και καλυτέρευση στους χώρους ή τις συνθήκες εργασίας. Ουσιαστική συνεννόηση κυρίως με συνεργάτες μα και συντρόφους. Μια νέα σελήνη που θα σας δείξει ότι μπορείτε να περιμένετε από εδώ και πέρα οικονομικά οφέλη και έναν Δία που από τον Τοξότη θα βρει τρόπο στο 12μηνο της παραμονής του εκεί να στηρίξει και να βελτιώσει τον τόσο ευαίσθητο για εσάς οικονομικό τομέα και μάλιστα από πόρους που δεν έχουν να κάνουν με την εργασία σας, αλλά από τρίτους ή ενεργοποίηση άλλων πηγών εισοδήματος.

Δίδυμοι
Επιστρέφοντας η Αφροδίτη στον φιλικό σας Ζυγό κάποιοι του 3ου 10ημέρου θα έχετε ξανά μία συναισθηματική ευκαιρία, είτε να ανανεώσετε τη σχέση σας είτε να κάνετε κάτι με ένα άτομο που επιστρέφει από το χθες. Το νέο φεγγάρι φτιάχνει το κλίμα και ανοίγει προοπτικές στους επαγγελματικούς σας χώρους, ενώ το σημαντικό πέρασμα του Δία στον Τοξότη ανοίγει μία 12μηνη περίοδο που θα βοηθήσει τους πιο πολλούς να σταθεροποιήσουν σχέσεις, συνεργασίες ή γάμους. 4, 5 και 6 του μήνα δείχνουν να είναι για τους περισσότερους οι πιο καλές ημέρες.

Καρκίνος
Με το καλημέρα ο Νοέμβρης θα σας δείξει ότι είναι μήνας που μπορεί να στηρίξει τη δουλειά, την οικονομία, μα και την ψυχολογία σας. Το νέο φεγγάρι γλυκαίνει τον συναισθηματικό σας κόσμο και γεννά -σε κάποιες περιπτώσεις- παθιασμένες σχέσεις, ενώ το πέρασμα του καλού Δία στον Τοξότη έρχεται για να δώσει τα εύσημα και να ανοίξει πόρτες ανάπτυξης και προόδου, τόσο επαγγελματικής όσο και οικονομικής, σε όσους εργάστηκαν κουράστηκαν και δημιούργησαν τις προδιαγραφές αυτής της ανάπτυξης το 2017 και το 2018 που σε λίγο φεύγει.

Λέων
Η Αφροδίτη γυρνώντας στον Ζυγό θα δώσει αυτό που χρειάζεται ο λόγος σας για να είναι αποδεκτός και αποδοτικός. Τα μηνύματα που θα σας στείλουν τα άστρα στο ξεκίνημα του Νοέμβρη θα είναι εξαιρετικά αισιόδοξα, και σε ό,τι αφορά τα προσωπικά και σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Είστε το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς και ένα από τα περισσότερο ευνοημένα ζώδια από την παρουσία του Δία στον χώρο της κυριαρχίας του, που έρχεται να προσφέρει μια δωδεκάμηνη περίοδο εύνοιας, να σας δυναμώσει ψυχολογικά, να σας δώσει χαρές και την επιβεβαίωση που τόσο επιθυμείτε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact