ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της εβδομάδας απο 11-17 Φεβρουαρίου

Σκορπιός
Συνεργάσιμοι και συντροφικοί θα είσαστε στην αρχή της εβδομάδας, όμως, την Τετάρτη κάποια ένταση στον επαγγελματικό χώρο ή ακόμα και μια αδιαθεσία θα σας αναστατώσει. Ο Άρης στον Ταύρο θα δώσει ανταγωνιστικό χρώμα στις σχέσεις σας, καθώς κάποιοι σύντροφοι ή συνεργάτες σας, θα προσπαθήσουν να σας επιβάλουν θέσεις και απόψεις. Οι γεννημένοι 25 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.

Τοξότης
Απασχολημένοι με επαγγελματικές εκκρεμότητες είσαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ την Τετάρτη μια ένταση μπορεί να δώσει το έναυσμα για να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε μια σχέση σας. Ο Άρης που περνά στον Ταύρο θα δώσει νευρικότητα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και σας καλεί να γίνετε πιο δραστήριοι και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Οι τυχεροί γεννημένοι 11 και 12 Νοεμβρίου θα πάρετε μια πρώτη γεύση από τις ευκαιρίες που θα σας χτυπούν την πόρτα αυτήν τη χρονιά.

Αιγόκερως
Με όρεξη και κάνοντας πράγματα που αγαπάτε σας βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, όμως, την Τετάρτη μια ένταση στον οικογενειακό χώρο θα σας αναστατώσει. Ο Άρης στον Ταύρο ενεργοποιεί θετικά τον ερωτικό τομέα της ζωής σας, σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και φέρνει επίμονα άτομα στη ζωή σας. Οι εντάσεις με τα παιδιά ή συντρόφους θα ενδυναμώσουν αντί να βλάψουν τις σχέσεις σας. Οι γεννημένοι 29 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου θα είστε πολύ ανεβασμένοι, με αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος
Θέματα σπιτιού θα έχουν τον πρώτο λόγο ως και την Τρίτη που είναι καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας. Ο Άρης από τον Ταύρο θα δώσει κάποια νευρικότητα σε ενδοοικογενειακές σχέσεις και γενικά μια ένταση που μπορεί να οφείλεται ακόμα και σε εξωγενείς παράγοντες, όπως ζημιές που γεννούν δαπάνες ή και μια κόντρα με ένα παιδί σας. Οι γεννημένοι τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου θα είναι οι πρώτοι που θα νιώσουν αυτήν την ένταση.

Ιχθείς
Με πολλές συζητήσεις και εποικοδομητικές μετακινήσεις ξεκινάτε την εβδομάδα. Την δύσκολη Τετάρτη ένα ξαφνικό έξοδο θα σας πετάξει εκτός προϋπολογισμού και θα σας δημιουργήσει άγχος. Ο Άρης από τον Ταύρο θα δίνει αιτίες για απρογραμμάτιστες μετακινήσεις, νευρικότητα στον λόγο και την κίνησή σας και θα σας φέρνει συχνά σε κόντρα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι την 2η εβδομάδα του ζωδίου θα έχετε προσκλήσεις και θετικές εξελίξεις σε θέματα προσωπικών σας σχέσεων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact