ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της εβδομάδας απο 11-17 Φεβρουαρίου

Κριός
Αν εξαιρέσουμε την Τετάρτη που είναι μια μέρα για γερά νεύρα, η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα. Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο, από την Πέμπτη θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς με υλικές αλλά και συναισθηματικές κατακτήσει, ενώ οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίζονται από τρομερή ιδιοτέλεια. Οι γεννημένοι 9 και 10 Απριλίου ενδέχεται να έχετε την τύχη με το μέρος σας σε κάθε επίπεδο.

Ταύρος
Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα, όμως, την Τετάρτη αποφύγετε οτιδήποτε γνωρίζετε πως μπορεί να σας αναστατώσει και να χαλάσει τη διάθεση σας. Από την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο κάνοντάς σας πιο ορμητικούς και εκδηλωτικούς. Θα νιώθετε πολύ συχνά την ανάγκη να εξωτερικεύσετε σκέψεις και διαθέσεις. Οι γεννημένοι από 28 Απριλίου έως και 6 Μαΐου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς μέσα στην εβδομάδα.

Δίδυμοι
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα έχετε πολλή όρεξη για κόσμο και φασαρίες, ενώ την Τετάρτη αποφύγετε να παρεξηγηθείτε με κάποιο άτομο του φιλικού σας χώρου. Από την Πέμπτη και μετά θα αρχίσετε να ανεβαίνετε και να επιστρέφετε στον πραγματικό σας εαυτό, που σας θέλει κοινωνικούς και δραστήριους. Το πέρασμα που θα κάνει ο Άρης στον Ταύρο θα δίνει αιτίες εσωτερικής ανησυχίας και ταραγμένο ύπνο, καθώς μία έγνοια (όχι απαραίτητα κακή) θα σας κρατά μόνιμα ανήσυχους.

Καρκίνος
Κοινωνικότατοι θα είσαστε στην αρχή της εβδομάδας, όμως, την δύσκολη Τετάρτη θα νιώσετε πιεσμένοι και θυμωμένοι από υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Από την Πέμπτη που ο Άρης περνά στον Ταύρο δίνει ανταγωνιστικές φιλίες και παρεξηγήσεις με άτομα που θα έχουν την τάση να εισβάλουν αδιάκριτα σε προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα. Οι γεννημένοι από 23 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου θα έχετε ένα ευχάριστο νέο ή μια καλή εξέλιξη σε επαγγελματικό σας ζήτημα.

Λέων
Φορτωμένους με υποχρεώσεις σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Την Τετάρτη που είναι μέρα ξαφνικών και απρόβλεπτων, ένα ευχάριστο ξεσήκωμα ή μια παρακίνηση από τρίτο άτομο θα σας κάνει είτε να δείτε μια ευκαιρία ανοίγματος, είτε απλά να περάσετε πολύ καλά όπου κι αν βρεθείτε. Ο Άρης από την Πέμπτη περνά στον Ταύρο και δίνει ώθηση σε επαγγελματικά ζητήματα και σε κάποιους μια θέση ευθύνης, την οποία αν υποστηρίξουν θα κερδίσουν επιβεβαίωση και αναγνώριση.

Παρθένος
Με εξαίρεση την Τετάρτη που ίσως σας ενοχλήσει κάτι στον χώρο της δουλειάς, Δευτέρα και Τρίτη δείχνουν θετικές και αποδοτικές μέρες σε ό,τι κι αν κάνετε. Ο Άρης από τον Ταύρο δίνει ταξιδιάρικη διάθεση και την ικανότητα να ψάχνετε σε βάθος οτιδήποτε σας τραβά την προσοχή. Παράλληλα, το μυαλό σας θα γεννά συχνά καλές ιδέες για το πώς θα αυξήσετε τα έσοδα σας. Οι γεννημένοι 29 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ή και κάποιο κέρδος αυτές τις μέρες.

Ζυγός
Μυστικοπαθείς και μαζεμένοι ξεκινάτε την εβδομάδα σας, ενώ την Τετάρτη αποφύγετε τσακωμούς με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Από την Πέμπτη που ο Άρης περνά στον Ταύρο θα γίνετε πιο καχύποπτοι απ’ ό,τι συνήθως και πιο κτητικοί, ενώ οι κινήσεις σας δεν θα χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια. Οι γεννημένοι 15 Οκτωβρίου προσέξτε οτιδήποτε κάνετε αυτόν τον καιρό, γιατί δεν επιτρέπονται λάθη. Αντίθετα οι γεννημένοι 16 ως και 21 Οκτωβρίου θα έχετε μια ευχάριστη συναισθηματική εξέλιξη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact